Drukgroep Grundfos SCALA1 3-45 met referentie 99530405 van het merk GRUNDFOS
Drukgroep Grundfos SCALA1 3-45 met referentie 99530405 van het merk GRUNDFOS
GRUNDFOS

Drukgroep Grundfos SCALA1 3-45

REF
99530405
(0)
+384
464.00 €
464,00 €
918,39 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De drukgroep Grundfos SCALA1 3-45 is een compact en zelfaanzuigend systeem dat ideaal is voor het verhogen van de druk in huishoudelijke toepassingen. Compatibel met de Grundfos GO Remote-app via Bluetooth voor een gepersonaliseerde configuratie.
  • Zelfaanzuigend en compact
  • Afstandsbediening via Bluetooth-app
  • Nominale doorstroming: 3,59 m³/u, maximale hoogte: 44 m
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Drukgroep Grundfos SCALA1 3-45

De Grundfos SCALA1 3-45 drukgroep is een complete en compacte oplossing voor drukverhoging in huishoudelijke watervoorzieningssystemen. Dit volledig geïntegreerde en zelfaanzuigende apparaat is ontworpen om de waterdruk in verschillende toepassingen te verbeteren, zoals het gebruik van grondwater, het opvangen van regenwater en drukverhoging in huis. Bovendien bevat de SCALA1 de meest geavanceerde technologie voor controle en monitoring, met mogelijkheden voor personalisatie en afstandsbediening via de app Grundfos GO Remote via geïntegreerde Bluetooth.

Geavanceerde kenmerken:

1. Afstandsbediening en personalisatie met Bluetooth

Een van de meest opvallende kenmerken van de SCALA1 3-45 is de geïntegreerde Bluetooth-connectiviteit, die volledige controle over het systeem mogelijk maakt via de app Grundfos GO Remote. Deze functie biedt gebruikers de mogelijkheid om belangrijke parameters zoals de opstartdruk, de bedrijfstijd en nog veel meer direct vanaf hun smartphone aan te passen en te monitoren. Dit vergemakkelijkt niet alleen de installatie en inbedrijfstelling, maar maakt ook een eenvoudigere en gepersonaliseerde onderhoud mogelijk, afgestemd op de behoeften van de gebruiker.

2. Compact en zelfaanzuigend systeem

Het compacte en zelfaanzuigende ontwerp van de SCALA1 3-45 maakt het een ideale oplossing voor installaties in krappe of moeilijk toegankelijke ruimtes. Dit zelfaanzuigende systeem zorgt ervoor dat de pomp automatisch start, zelfs als de watertank niet volledig vol is, waardoor handmatig vullen van de pomp voor gebruik overbodig wordt. Dit garandeert een continue en onderbroken werking, zelfs wanneer de waterbron zich op een bepaalde afstand of op een lager niveau dan de pomp bevindt.

3. Veelzijdige huishoudelijke toepassingen

De SCALA1 3-45 is ontworpen voor een breed scala aan huishoudelijke toepassingen, waaronder drukverhoging van water in drinkwatersystemen en het opvangen van regenwater. Zijn vermogen om een nominale doorstroming van 3.59 m³/h en een maximale hoogte van 44 meter te verwerken, zorgt voor een constante en efficiënte watervoorziening, zelfs in huizen met meerdere afnamepunten of complexe installaties. Bovendien garandeert de opstartdruk van 2.2 bar dat het systeem te allen tijde een stabiele druk behoudt.

Belangrijke technische specificaties:

  • Nominale doorstroming: 3.59 m³/h
  • Nominale hoogte: 25 m
  • Maximale hoogte: 44 m
  • Opstartdruk: 2.2 bar
  • Maximale werkdruk: 8 bar
  • Maximale toegestane inlaatdruk: 3 bar
  • Materiaal van de pompbehuizing: Composiet
  • Materiaal van de impeller: Composiet
  • Aansluitmaat inlaat en uitlaat: 1 inch (R)
  • Vloeistoftemperatuur: 0°C tot 45°C
  • Omgevingstemperatuur: 0°C tot 55°C
  • Nominaal vermogen (P2): 0.58 kW
  • Beschermingsgraad: IPX4D
  • Nominale spanning: 1 x 230 V
  • Netto gewicht: 12 kg

Prestatie en energie-efficiëntie

Met een maximaal vermogen van 900 W en een stroomverbruik van 3.85 A, biedt de SCALA1 3-45 uitstekende prestaties met een geoptimaliseerd energieverbruik. Het efficiënte ontwerp zorgt voor een langere levensduur en betrouwbaarheid bij huishoudelijk gebruik, wat een probleemloze werking gedurende lange tijd garandeert. Bovendien is het goedgekeurd voor drinkwater met certificeringen zoals WRAS en ACS, wat garandeert dat het veilig kan worden gebruikt in drinkwatervoorzieningssystemen.

Eenvoudige installatie en onderhoud

De Grundfos SCALA1 3-45 drukgroep is ontworpen met het oog op eenvoudige installatie en onderhoud. De standaard aansluitingen van 1 inch (R) maken een snelle integratie met de meeste huishoudelijke leidingsystemen mogelijk. Bovendien vergemakkelijkt het compacte ontwerp en het lichte gewicht van slechts 12 kg het hanteren en installeren, zelfs in krappe ruimtes. Het temperatuurbereik van de verpompte vloeistof ligt tussen 0°C en 45°C, wat zorgt voor een efficiënte werking in een breed scala aan huishoudelijke en commerciële omgevingen.

Duurzaamheid en veiligheid

Dit model heeft goedkeuringen CE, EAC en AAA, wat garandeert dat het voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen in Europa. Bovendien beschikt het over goedkeuringen voor drinkwater WRAS en ACS, waardoor het geschikt is voor gebruik in drinkwatervoorzieningssystemen. De maximale werkdruk van 8 bar en de beschermingsgraad IPX4D zorgen voor een hoge weerstand en duurzaamheid, zelfs onder ongunstige bedrijfsomstandigheden.

Aanvullende gegevens:

  • Lengte van de voedingskabel: 1.5 m
  • Stekker: Type E/F (Schuko)
  • Isolatieniveau: F (volgens IEC 85)
  • Bruto gewicht: 14 kg
  • Transportvolume: 0.046 m³
Technische kenmerken
Fabrikant
GRUNDFOS
Referentie
99530405
SKU
BGE659D28CA
Object
Lobbygroep
Nominaal vermogen
910 W
Werktemperatuur
0,00 - 55,00 °C
Kabellengte
1.5 m
Lichaamsmateriaal
Samengesteld
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi