Drukgroep Grundfos CMBE TWIN 3-62 I-U-C-C-D-A met referentie 99219420 van het merk GRUNDFOS
Drukgroep Grundfos CMBE TWIN 3-62 I-U-C-C-D-A met referentie 99219420 van het merk GRUNDFOS
GRUNDFOS

Drukgroep Grundfos CMBE TWIN 3-62 I-U-C-C-D-A

REF
99219420
(0)
+2.954
3574.00 €
3.574,00 €
7.211,60 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De drukgroep Grundfos CMBE TWIN 3-62 I-U-C-C-D-A, bestaande uit twee pompen in parallel, is ideaal voor het verhogen van de waterdruk in commerciële en huishoudelijke toepassingen, met hoge efficiëntie en geïntegreerde besturing.
  • Efficiënte drukverhoging met twee pompen.
  • Behuizing van roestvrij staal AISI 304.
  • Geïntegreerde frequentiecontroller.
Koop nu en ontvang het tussen 4 en 6 november.
Meer over het product

Informatie over Drukgroep Grundfos CMBE TWIN 3-62 I-U-C-C-D-A

De Grundfos CMBE TWIN 3-62 I-U-C-C-D-A drukgroep is een hoogwaardig systeem dat is ontworpen voor drukverhoging in zowel huishoudelijke als commerciële toepassingen. Deze drukgroep omvat twee parallel geschakelde Grundfos CMBE pompen, wat zorgt voor een constante en betrouwbare waterdruk, ideaal voor commerciële gebouwen, eengezinswoningen en andere installaties die een constante en efficiënte watervoorziening vereisen.

Dit systeem is speciaal ontworpen om schon water te leveren met een efficiënte en economische werking, en past zich automatisch aan de drukbehoeften van het systeem aan dankzij de geïntegreerde frequentieomvormer. Dit zorgt voor aanzienlijke energiebesparingen door de snelheid van de pomp te verlagen wanneer de waterbehoefte afneemt, en de snelheid te verhogen wanneer er een grotere doorstroming nodig is, wat zorgt voor een slimme en efficiënte werking.

De Grundfos CMBE TWIN 3-62 is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal AISI 304, zowel in het pomphuis als in de impeller, wat zorgt voor een hoge corrosiebestendigheid en een lange levensduur van het systeem, zelfs onder zware omstandigheden. Dit maakt het een betrouwbare keuze voor projecten waar duurzaamheid en weerstand essentieel zijn.

Belangrijkste productkenmerken:

  • Twee pompen in parallel: Dit ontwerp met twee pompen in TWIN-configuratie biedt meer stabiliteit en redundantie, waardoor een constante watervoorziening wordt gegarandeerd, zelfs in situaties van hoge vraag.
  • Geïntegreerde frequentieomvormer: Hiermee kan de snelheid van de pomp automatisch worden aangepast op basis van de vraag, waardoor het energieverbruik wordt geoptimaliseerd en een constante druk op elk moment wordt gehandhaafd.
  • Hoogwaardige materialen: Het pomphuis en de impellers zijn vervaardigd uit roestvrij staal AISI 304, wat zorgt voor uitstekende corrosiebestendigheid en een langere levensduur.
  • Geschikt voor drinkwater: Voldoet aan de certificeringen en goedkeuringen voor het gebruik van drinkwater, zoals CE, UBA, EAC.

Belangrijke technische gegevens:

  • Nominale doorstroming: 4,2 m³/u.
  • Nominale hoogte: 45,2 m.
  • Vastgestelde snelheid: 3780 tpm.
  • Materiaal van het hydraulische huis en de impeller: Roestvrij staal AISI 304 (EN 1.4301).
  • Maximale werkdruk: 10 bar.
  • Temperatuurbereik van de vloeistof: 0 tot 60 °C, met een standaard bedrijfstemperatuur van 20 °C.
  • Nominaal vermogen: 1,1 kW.
  • Nominale spanning: 1 x 200-240 V.
  • Beschermingsgraad: IP55, wat zorgt voor efficiënte bescherming tegen stof en waterstralen.

Veelzijdige en eenvoudige installatie: Deze drukgroep is ontworpen voor eenvoudige installatie, met een kabel lengte van 1,5 m en een standaard SCHUKO-stekker. Daarnaast is hij uitgerust met RP1-aansluitingen zowel aan de inlaat als aan de uitlaat van de pomp, wat de integratie in verschillende soorten hydraulische installaties vergemakkelijkt. Het compacte ontwerp en het netto gewicht van 38,7 kg maken het handzaam en geschikt voor diverse toepassingen.

Extra voordelen:

  • Stille en efficiënte werking: Dankzij de technologie van de frequentieomvormer en het hoogwaardige ontwerp van de pompen biedt de CMBE TWIN 3-62 een vrijwel stille werking, ideaal voor gebruik in geluidsgevoelige woon- of commerciële omgevingen.
  • Hoog energie-efficiëntie: Het gebruik van twee pompen in parallel en de mogelijkheid om de snelheid van de pomp aan te passen, optimaliseren het energieverbruik, wat resulteert in besparingen op lange termijn.
  • Robuust en betrouwbaar systeem: Ontworpen om onder zware omstandigheden te werken, biedt deze drukgroep een constante waterdruk, zelfs bij hoge vraag, met een robuust ontwerp en duurzame materialen.

Ideale toepassingen:

  • Drukverhoging in commerciële gebouwen zoals hotels, kantoren of winkelcentra.
  • Watervoorziening in woningen en huishoudelijke toepassingen waar een constante druk nodig is.
  • Installaties met hoge waterbehoefte, waar een betrouwbaar en duurzaam druk systeem vereist is.

Aanbevolen accessoires: De CMBE TWIN drukgroep is compatibel met een breed scala aan accessoires en controle-instrumenten, waardoor het systeem kan worden gepersonaliseerd op basis van de specifieke behoeften van de installatie. Extra controllers kunnen worden toegevoegd om de druk te beheren of de prestaties van het systeem efficiënter te monitoren.

Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en geavanceerde drukregeltechnologie is de Grundfos CMBE TWIN 3-62 I-U-C-C-D-A een ideale oplossing om een constante en efficiënte watervoorziening te garanderen in diverse toepassingen, met als extra voordeel een geautomatiseerde werking en laag energieverbruik.

Technische kenmerken
Fabrikant
GRUNDFOS
Referentie
99219420
SKU
BGE0D12BF29
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi