Grundfos SOLOLIFT2 CWC-3 hefstation met referentie 97775316 van het merk GRUNDFOS
Grundfos SOLOLIFT2 CWC-3 hefstation met referentie 97775316 van het merk GRUNDFOS
GRUNDFOS

Grundfos SOLOLIFT2 CWC-3 hefstation

REF
97775316
(0)
+496
600.00 €
600,00 €
1.101,10 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
Het Grundfos SOLOLIFT2 CWC-3 pompsysteem is compact, krachtig en ontworpen voor het pompen van afvalwater met fecaliën in huishoudens. Het bevat een geïntegreerd snijsysteem en kan deeltjes tot 25 mm aan met een maximale doorstroming van 2,28 l/s.
  • Maximale doorstroming van 2,28 l/s en maximale hoogte van 8,5 m.
  • Geïntegreerd snijsysteem voor afvalwater met fecaliën.
Koop nu en ontvang het tussen 28 en 30 oktober.
Meer over het product

Informatie over Grundfos SOLOLIFT2 CWC-3 hefstation

Het Grundfos SOLOLIFT2 CWC-3 pompsysteem is een compacte, efficiënte en kant-en-klare oplossing, ontworpen voor het pompen van huishoudelijk afvalwater met feces vanuit toiletten, keukens en wasruimtes. Het geïntegreerde en compacte ontwerp maakt het ideaal voor kleine ruimtes in particuliere woningen, waar een betrouwbare en krachtige oplossing voor afvalwaterbeheer nodig is.

Prestaties en efficiëntie:

Met een nominale doorstroming van 1,32 l/s en een maximale doorstroming van 2,28 l/s, is de Grundfos SOLOLIFT2 CWC-3 ontworpen om efficiënte prestaties te leveren in huishoudelijke toepassingen. Het vermogen om afvalwater tot een maximale hoogte van 8,5 meter te pompen, zorgt ervoor dat het obstakels kan overwinnen en het afvalwater gemakkelijk naar het rioleringssysteem of septische tanks kan sturen. Bovendien garandeert de nominale hoogte van 5,88 meter een stabiele en betrouwbare werking in de meeste residentiële toepassingen.

Geavanceerde technologie:

Dit pompsysteem is uitgerust met een VORTEX-impeller met een krachtige geïntegreerd snijsysteem, waardoor het geschikt is voor het omgaan met afvalwater dat vaste deeltjes tot 25 mm bevat. Het snijsysteem zorgt ervoor dat de vaste stoffen effectief worden afgebroken, waardoor verstoppingen worden voorkomen en een continue stroom van afvalwater mogelijk is. Dit maakt het een ideale keuze voor het pompen van zwart water vanuit toiletten en andere gebieden waar vaste afvalstoffen worden behandeld.

Het hydraulische lichaam is vervaardigd uit composiet, wat zorgt voor een hoge corrosieweerstand en een lange levensduur. De PPE-polymeerimpeller garandeert optimale prestaties bij het omgaan met afvalwater, terwijl de PP-kunststof tank zorgt voor een robuuste en lichte constructie, wat de installatie en het beheer vergemakkelijkt.

Installatie en gebruiksgemak:

De Grundfos SOLOLIFT2 CWC-3 is ontworpen voor een eenvoudige en snelle installatie. Dankzij de compacte en kant-en-klare structuur kunnen professionals het gemakkelijk integreren in elk huishoudelijk rioleringssysteem. De afmetingen van de inlaat- en uitlaatverbindingen zijn veelzijdig, met compatibiliteit voor buizen van verschillende maten, van 32 mm tot DN 100 aan de inlaat, en diameters van 22 tot 40 mm aan de uitlaat, wat aanzienlijke flexibiliteit biedt om zich aan te passen aan verschillende soorten installaties.

De tank heeft een nominaal volume van 9 liter, wat ervoor zorgt dat het systeem een aanzienlijke hoeveelheid afvalwater probleemloos kan verwerken. Bovendien, met een netto gewicht van slechts 8,09 kg, is het licht genoeg om de installatie beheersbaar te maken, zelfs in kleine ruimtes.

Elektrische gegevens en bescherming:

Het pompsysteem SOLOLIFT2 CWC-3 werkt met een nominale kracht van 0,42 kW en een maximale ingangsvermogen van 620 W, wat zorgt voor efficiënte prestaties met een laag energieverbruik. Het werkt met een nominale spanning van 220-240 V en een nominale stroom van 3 A, waardoor het compatibel is met de meeste huishoudelijke elektriciteitsnetwerken.

Bovendien beschikt de pomp over een IP44 beschermingsgraad, wat zorgt voor weerstand tegen stof en waterdruppels, waardoor het geschikt is voor installatie in badkamers en andere vochtige gebieden. Het is ook uitgerust met een geïntegreerde thermische bescherming (THERMIK S06-150-05), wat garandeert dat de motor beschermd is tegen oververhitting, waardoor de levensduur van het apparaat wordt verlengd.

Technische specificaties:

  • Nominale doorstroming: 1,32 l/s.
  • Maximale doorstroming: 2,28 l/s.
  • Nominale hoogte: 5,88 m.
  • Maximale hoogte: 8,5 m.
  • Impeller: VORTEX met snijsysteem.
  • Maximaal toegestane deeltje: 25 mm.
  • Temperatuurbereik van de vloeistof: 0 °C tot 50 °C.
  • Bedrijfstemperatuur: 20 °C (vloeistof).
  • Nominale spanning: 1 x 220-240 V.
  • Frequentie: 50 Hz.
  • Nominale kracht (P2): 0,42 kW.
  • Netto gewicht: 8,09 kg.
  • Beschermingsgraad: IP44.
  • Kabel lengte: 1,2 m.
  • Volume van de tank: 9 liter.
  • Materiaal van het hydraulische lichaam: Composiet.
  • Materiaal van de impeller: Polymer PPE.

Duurzaamheid en toepassingen:

De SOLOLIFT2 CWC-3 is geschikt voor het omgaan met een breed scala aan huishoudelijk afvalwater toepassingen, inclusief die welke vaste afvalstoffen bevatten. Naast het vermogen om afvalwater met feces te pompen, is het geschikt voor installatie in badkamers, keukens en wasruimtes. Het temperatuurbereik en het vermogen om vloeistoffen tot 50 °C te verwerken, maken het veelzijdig voor verschillende huishoudelijke situaties.

Technische kenmerken
Fabrikant
GRUNDFOS
Referentie
97775316
SKU
BGE4677FAB2
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi