Compacte pompstation met vortex-turbines SFA SANICUBIC 1 VX met referentie 040000004 van het merk SFA SANITRIT
Compacte pompstation met vortex-turbines SFA SANICUBIC 1 VX met referentie 040000004 van het merk SFA SANITRIT
Compacte pompstation met vortex-turbines SFA SANICUBIC 1 VX met referentie 040000004 van het merk SFA SANITRIT
Compacte pompstation met vortex-turbines SFA SANICUBIC 1 VX met referentie 040000004 van het merk SFA SANITRIT
SFA SANITRIT

Compacte pompstation met vortex-turbines SFA SANICUBIC 1 VX

REF
040000004
(0)
+1.267
1532.01 €
1.532,01 €
2.389,75 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
Het SFA SANICUBIC 1 VX pomppunt, uitgerust met een vortex turbine van 2.000 W, pompt afvalwater tot 40 m³/u en 13 m verticaal. Ideaal voor intensief gebruik in woningen of commerciële ruimtes met grote stromen.
  • Motor van 2.000 W met vortex turbine
  • Afvoer tot 13 m verticaal en 40 m³/u
  • 3 multi-diameter ingangen, ideaal voor badkamers en keukens
Koop nu en ontvang het tussen 28 en 30 oktober.
Meer over het product

Informatie over Compacte pompstation met vortex-turbines SFA SANICUBIC 1 VX

De compacte SFA SANICUBIC 1 VX pompstation, referentie 040000004, is een krachtige en compacte oplossing voor de afvoer van grote hoeveelheden afvalwater in eengezinswoningen of commerciële ruimtes. Uitgerust met een vortex turbine met vrije doorgang en een motor van 2.000 W, is de SANICUBIC 1 VX ontworpen om zowel zwart als grijs water efficiënt af te voeren, met een maximale doorstroming van 40 m³/h en een opvoerhoogte tot 13 meter verticaal. Dit maakt het een ideale keuze voor intensieve toepassingen waar een betrouwbaar en robuust systeem voor afvalwaterbeheer vereist is.

De werking van de SANICUBIC 1 VX is volledig automatisch, dankzij het micro-switch start systeem. Wanneer het water de tank van de pompstation binnenkomt, verdringt het de lucht in een detector, wat de motor van de pomp activeert en onmiddellijke afvoer van het afvalwater mogelijk maakt. Dit proces zorgt voor een continue en efficiënte werking, zonder handmatige tussenkomst, wat ideaal is voor commerciële ruimtes met veel verkeer, zoals restaurants, sportscholen of woongebouwen.

Een van de belangrijkste voordelen van de vortex turbine is de vrije doorgang van 50 mm, waardoor het in staat is om vaste stoffen en afval te verwerken zonder risico op verstoppingen, wat een ononderbroken werking garandeert. Deze eigenschap is bijzonder nuttig voor de afvoer van afval in commerciële keukens of drukbezochte toiletten, waar grote hoeveelheden water met vaste stoffen en afval worden gegenereerd.

De SANICUBIC 1 VX is uitgerust met drie multi-diameter ingangen (40/50 mm, 100/110 mm), wat de aansluiting van een breed scala aan apparaten mogelijk maakt, van toiletten en wastafels tot douches, gootstenen, wasmachines en vaatwassers. Het vermogen om afvalwater van verschillende bronnen te beheren maakt het een veelzijdige optie voor renovatie- of uitbreidingsprojecten van woningen of commerciële ruimtes. Het apparaat kan water aan tot 70°C weerstaan, waardoor het geschikt is voor toepassingen waar heet water wordt behandeld, zoals in wasserijen of industriële keukens.

Het afvoerproces gebeurt via een buis met een diameter van 80/100 mm, uitgerust met een terugslagklep, die garandeert dat het afgevoerde water niet terugkeert naar het systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de afvoer efficiënt en veilig plaatsvindt, waardoor het risico op terugstromen of verstoppingen wordt geminimaliseerd. Voor een optimale installatie wordt het gebruik van afsluiters zowel bij de ingangen als bij de uitgang aanbevolen, en het is essentieel dat het systeem goed geventileerd is om een goede werking te waarborgen.

De SANICUBIC 1 VX heeft een beschermingsniveau van IP68, wat betekent dat het volledig stof- en waterdicht is, zelfs bij tijdelijke onderdompeling. Deze eigenschap biedt extra veiligheid, waardoor de pompstation probleemloos blijft functioneren, zelfs in vochtige omgevingen of bij accidentele overstromingen. Bovendien is het apparaat uitgerust met een alarm paneel, waarmee de status van het systeem in real-time kan worden gemonitord, en dat waarschuwt voor eventuele storingen of problemen met de motoren, wat een snelle reactie op mogelijke incidenten garandeert.

Technische specificaties van de SANICUBIC 1 VX:

  • Motorvermogen: 2.000 W
  • Voedingsspanning: 230 V
  • Frequentie: 50-60 Hz
  • Maximale doorstroming: 40 m³/h
  • Maximale opvoerhoogte: 13 meter
  • Diameter van de ingangen: 40/50 mm, 100/110 mm
  • Retourdiameter: 110 mm
  • Ventilatiediameter: 75 mm
  • Totaal volume van de tank: 60 liter
  • Effectief volume van de tank: 21 liter
  • Niveau ON/OFF: 165/95 mm
  • Alarmniveau: 235 mm
  • Vrije doorgang: 50 mm
  • Maximale watertemperatuur: 70°C (5 minuten)
  • Beschermingsindex: IP68
  • Bruto gewicht: 30 kg

De SANICUBIC 1 VX is ontworpen voor een eenvoudige en directe installatie op de vloer, zonder dat ingewikkelde bouwwerkzaamheden nodig zijn. Bovendien vergemakkelijkt het compacte ontwerp de plaatsing in kleine ruimtes, terwijl het vermogen om grote hoeveelheden water en vaste stoffen te verwerken het onmisbaar maakt in grootschalige saneringsprojecten.

Technische kenmerken
Fabrikant
SFA SANITRIT
Referentie
040000004
SKU
SFADD84E9DC
Object
Pompsysteem
Beschermingsgraad
IP68
Frequentie
50-60 Hz
Garantie
3 jaar
Elektrische klasse
Klasse I
Debiet
33,6 m³/h
Lichaamsmateriaal
PA 12 GF
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi