Algemene pompstation SFA SANICUBIC 1 met referentie 040000003 van het merk SFA SANITRIT
Algemene pompstation SFA SANICUBIC 1 met referentie 040000003 van het merk SFA SANITRIT
Algemene pompstation SFA SANICUBIC 1 met referentie 040000003 van het merk SFA SANITRIT
Algemene pompstation SFA SANICUBIC 1 met referentie 040000003 van het merk SFA SANITRIT
SFA SANITRIT

Algemene pompstation SFA SANICUBIC 1

REF
040000003
(0)
+1.143
1382.00 €
1.382,00 €
2.155,01 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
Het SFA SANICUBIC 1 pompstation is ideaal voor het afvoeren van zwart en grijs water uit een huis of bedrijf. Met een motor van 1.500 W kan het tot 14 m verticaal en 110 m horizontaal pompen. Eenvoudige installatie direct op de grond.
  • Motor van 1.500 W voor intensief gebruik
  • Afvoer tot 14 m verticaal en 110 m horizontaal
  • 4 ingangen voor zwart en grijs water
Koop nu en ontvang het tussen 28 en 30 oktober.
Meer over het product

Informatie over Algemene pompstation SFA SANICUBIC 1

Het SFA SANICUBIC 1 pompstation, referentie 040000003, is een compacte en robuuste oplossing ontworpen voor de afvoer van vuil en grijs water in huishoudelijke of commerciële omgevingen. Dankzij de krachtige motor van 1.500 W is dit systeem in staat om afvalwater van toiletten, douches, wasmachines, gootstenen en andere apparaten tot 14 meter verticaal of 110 meter horizontaal te pompen, wat ongeëvenaarde flexibiliteit biedt bij de installatie, zelfs op locaties waar traditionele afvoersystemen niet haalbaar zijn.

De SANICUBIC 1 is ideaal voor het afvoeren van alle soorten afvalwater, zowel vuil water dat door toiletten wordt geproduceerd, als grijs water afkomstig van apparaten en kranen. Dit maakt het een veelzijdige oplossing voor complete woningen of kleine commerciële ruimtes waar een betrouwbaar pompsysteem vereist is. De compacte afmetingen maken een directe installatie op de vloer mogelijk, zonder dat grote bouwwerkzaamheden of structurele aanpassingen nodig zijn, wat het perfect maakt voor renovatie- of uitbreidingsprojecten.

Het werkingssysteem van de SANICUBIC 1 is volledig automatisch en maakt gebruik van een microswitch die het waterniveau in de tank detecteert. Wanneer het afvalwater de tank binnenkomt, verdringt het de lucht in een detector, wat de motor van de pomp activeert om het water snel af te voeren. Dit proces zorgt voor een soepele en ononderbroken werking, ideaal voor intensieve gebruiksomgevingen waar de vraag naar waterafvoer hoog en continu is.

Een van de meest opvallende kenmerken van de SANICUBIC 1 is het vermogen om afvalwater bij temperaturen tot 70°C te verwerken, wat het een perfecte keuze maakt voor toepassingen die apparaten zoals vaatwassers, wasmachines en gootstenen omvatten die vaak water bij hoge temperaturen afvoeren. Bovendien is dit systeem ontworpen om intensief gebruik te weerstaan, zodat het lange tijd kan draaien zonder oververhit te raken of prestatieverlies te lijden.

Het apparaat is uitgerust met vier multi-diameter ingangen, waardoor het kan worden aangesloten op een breed scala aan apparaten. De twee bovenste en de twee zij-ingangen kunnen diameters van 40, 50, 100 en 110 mm aan, wat grote veelzijdigheid biedt bij het configureren van het afvoersysteem. Dit maakt het mogelijk om alles van toiletten tot apparaten zoals vaatwassers, wasmachines of gootstenen aan te sluiten, allemaal in één pompsysteem, wat het beheer van afvalwater in complexe installaties vereenvoudigt.

De afvoer van het water gebeurt via een buis met een diameter van 50 mm, wat zorgt voor een efficiënte en snelle afvoer van grote hoeveelheden water. Bovendien is de afvoerkoppeling die met het apparaat wordt geleverd, uitgerust met een terugslagklep, waardoor voorkomt dat het afgevoerde water terugstroomt naar het systeem, wat zorgt voor een veilige en probleemloze werking. Om een optimale installatie te waarborgen en toekomstige problemen te voorkomen, wordt aanbevolen om afsluiters zowel in de aanvoer- als afvoerleidingen te installeren.

Technische specificaties van de SANICUBIC 1:

  • Motorvermogen: 1.500 W
  • Voedingsspanning: 230 V
  • Frequentie: 50-60 Hz
  • Maximale doorstroming: 15 m³/h
  • Maximale HMT: 14 meter
  • Maximale horizontale terugloop: 110 meter
  • Aantal ingangen: 4 (multi-diameter: 40/50/100/110 mm)
  • Terugloopdiameter: 50 mm
  • Beschermingsindex: IP67 (volledige bescherming tegen stof en waterbestendigheid)
  • Maximale watertemperatuur: 70°C (maximaal 5 minuten)
  • Totaal volume: 32 liter
  • Nuttig volume van de tank: 10 liter
  • Niveau ON/OFF: 140/70 mm
  • Alarmniveau: 210 mm
  • Bruto gewicht: 20 kg

Het compacte ontwerp van de SANICUBIC 1 compromitteert de prestaties niet, aangezien het in staat is om tot 15 m³ water per uur af te voeren, wat het ideaal maakt voor situaties waarin een snelle en continue afvoer vereist is. Bovendien heeft het apparaat een IP67 beschermingsindex, wat betekent dat het volledig stofdicht is en tijdelijke onderdompeling in water kan weerstaan, waardoor het geschikt is voor installatie in vochtige omgevingen of in contact met vloeistoffen.

Samenvattend is het SFA SANICUBIC 1 pompstation een ideale keuze voor de afvoer van afvalwater in complete woningen of kleine commerciële ruimtes. De krachtige motor, het gebruiksgemak en de capaciteit om zowel vuil als grijs water te verwerken, maken de SANICUBIC 1 een robuuste en betrouwbare oplossing voor elk project dat een efficiënte en continue afvoer van afvalwater vereist.

Technische kenmerken
Fabrikant
SFA SANITRIT
Referentie
040000003
SKU
SFA9D524698
Object
Pompsysteem
Beschermingsgraad
IP67
Frequentie
50-60 Hz
Aantal tickets
2 zijden + 2 bovenkanten + 1 ventilatie
Garantie
3 jaar
Debiet
14,4 m³/h
Lichaamsmateriaal
PA 12 GF
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi