Onderwaterpomp Grundfos UNILIFT CC9-A1 met referentie 96280970 van het merk GRUNDFOS
Onderwaterpomp Grundfos UNILIFT CC9-A1 met referentie 96280970 van het merk GRUNDFOS
GRUNDFOS

Onderwaterpomp Grundfos UNILIFT CC9-A1

REF
96280970
(0)
+245
296.00 €
296,00 €
607,42 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De ondergedompelde pomp Grundfos UNILIFT CC9-A1 is ideaal voor het pompen van schoon en grijs afvalwater in commerciële, huishoudelijke en industriële omgevingen. Aanpasbaar en efficiënt, pompt tot een waterniveau van 3 mm.
  • Maximale doorstroming: 3.89 l/s, maximale hoogte: 9 m
  • Verwerkt deeltjes tot 10 mm
  • Gemaakt van polypropyleen en roestvrij staal AISI 304
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Onderwaterpomp Grundfos UNILIFT CC9-A1

De ondergedompelde pomp Grundfos UNILIFT CC9-A1 is een veelzijdige en efficiënte oplossing voor het pompen van schoon en grijs afvalwater in commerciële, huishoudelijke en industriële toepassingen. Dit model met één fase is ontworpen om niet-agressief water te verwerken, met de mogelijkheid om water tot een niveau van slechts 3 mm te pompen, wat het een ideale keuze maakt voor het afvoeren van vlakke oppervlakken, kelders of overstromingsgebieden. Dankzij het compacte en duurzame ontwerp zorgt de UNILIFT CC9-A1 voor betrouwbare werking onder diverse omstandigheden, en de dubbele uitgang vergemakkelijkt de aanpassing aan bestaande leidingsystemen.

Efficiënte technische prestaties

De Grundfos UNILIFT CC9-A1 biedt betrouwbare prestaties met een nominale doorstroming van 1,88 liter per seconde en een maximale doorstroming van 3,89 liter per seconde. De nominale hoogte is 6,56 meter, met een maximale pomphoogte tot 9 meter. Dit maakt het geschikt voor toepassingen die een snelle en effectieve afvoer vereisen in diverse installaties. Bovendien garandeert de capaciteit om deeltjes tot 10 mm te verwerken een probleemloze pompwerking van kleine vaste stoffen, wat het ideaal maakt voor het afvoeren van licht vervuild afvalwater.

Belangrijke technische specificaties:

  • Nominale doorstroming: 1,88 l/s
  • Maximale doorstroming: 3,89 l/s
  • Nominale hoogte: 6,56 m
  • Maximale hoogte: 9 m
  • Maximale deeltjes: 10 mm
  • Maximale installatiediepte: 7 m

Duurzame en robuuste materialen

De behuizing van de UNILIFT CC9-A1 pomp is gemaakt van polypropyleen (PP - GF15), terwijl de impeller is vervaardigd uit versterkt composiet (PP 20 GF). Deze eigenschappen zorgen voor een hoge duurzaamheid en corrosiebestendigheid, wat langdurig gebruik in omgevingen met niet-agressief water mogelijk maakt. De motor en de as zijn gemaakt van roestvrij staal AISI 304 (EN 1.4301), wat zorgt voor extra bescherming tegen corrosie en betrouwbare prestaties op lange termijn.

Eenvoudige en aanpasbare installatie

Deze pomp heeft een inlaat- en uitlaatverbinding van 1 1/4 inch (maat R), wat de integratie in bestaande leidingsystemen vergemakkelijkt. De maximale installatiediepte is 7 meter, wat gebruik in een verscheidenheid aan toepassingen, zowel binnen als buiten, mogelijk maakt. Het bereik van operationele vloeistoftemperaturen is van 0 tot 40 °C, wat het een flexibele keuze maakt voor omgevingen met gematigde temperatuurvariaties.

Installatiegegevens:

  • Inlaat/uitlaatverbinding: 1 1/4 inch
  • Temperatuurbereik van de vloeistof: 0 tot 40 °C
  • Maximale omgevingstemperatuur: 40 °C
  • Maximale installatiediepte: 7 m

Energie-efficiëntie en bescherming

De UNILIFT CC9-A1 is uitgerust met een motor die werkt met een ingangsvermogen van 780 W en een nominaal vermogen van 0,465 kW, wat zorgt voor een laag energieverbruik met optimale prestaties. Bovendien is het uitgerust met geïntegreerde motorbescherming en een niveauschakelaar die drooglopen voorkomt, wat zowel de pomp als het pompsysteem in het algemeen beschermt. De beschermingsklasse IP68 zorgt ervoor dat de pomp volledig ondergedompeld en waterdicht is, wat het ideaal maakt voor installaties in gebieden die gevoelig zijn voor waterophoping of overstromingen.

Elektrische specificaties:

  • Ingangsvermogen (P1): 780 W
  • Nominaal vermogen (P2): 0,465 kW
  • Nominale spanning: 220-240 V
  • Nominale stroom: 3,5 A
  • Frequentie: 50 Hz
  • Nominale motorsnelheid: 2850 rpm
  • Beschermingsgraad: IP68
  • Lengte van de voedingskabel: 10 m met SCHUKO-stekker

Certificeringen en goedkeuringen

De Grundfos UNILIFT CC9-A1 beschikt over een reeks certificeringen die de kwaliteit en naleving van internationale normen waarborgen. Onder de goedkeuringen bevinden zich CE, LGA, VDE, UKCA en SEPRO, wat het gebruik in diverse wereldwijde toepassingen, zowel in huishoudelijke als commerciële omgevingen, verzekert. Deze certificeringen bevestigen dat de pomp voldoet aan de veiligheids- en prestatie-eisen voor afvalwaterbeheertoepassingen.

Aanvullende specificaties:

  • Nettogewicht: 6,79 kg
  • Brutogewicht: 7,55 kg
  • Transportvolume: 0,017 m³

De ondergedompelde pomp Grundfos UNILIFT CC9-A1 is een efficiënte en betrouwbare oplossing voor het beheer van afvalwater in een verscheidenheid aan omgevingen. Met zijn capaciteit om deeltjes tot 10 mm te verwerken en zijn robuuste ondergedompelde ontwerp is deze pomp ideaal voor commerciële, huishoudelijke en industriële installaties die betrouwbare prestaties en minimaal onderhoud vereisen. De constructie van polypropyleen en roestvrij staal garandeert een lange levensduur, terwijl de geavanceerde bescherming en energie-efficiëntie het een veilige en economische keuze maken voor het pompen van niet-agressief water.

Technische kenmerken
Fabrikant
GRUNDFOS
Referentie
96280970
SKU
BGEB57A5E79
Object
Lenspomp
Materiaal
Hydraulisch lichaam PP 15GF en waaier PPOm 20 GF
Spanning
220,00 - 240,00 V
Beschermingsgraad
IP68
Isolatie
B
Debiet
3,89 m³/h
Warmtebescherming
Ja
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi