Onderwaterpomp Grundfos CM 5-5 A-R-A-E-AVBE C-A-A-N met referentie 96806813 van het merk GRUNDFOS
Onderwaterpomp Grundfos CM 5-5 A-R-A-E-AVBE C-A-A-N met referentie 96806813 van het merk GRUNDFOS
GRUNDFOS

Onderwaterpomp Grundfos CM 5-5 A-R-A-E-AVBE C-A-A-N

REF
96806813
(1)
+390
471.00 €
471,00 €
821,59 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grundfos CM 5-5 A-R-A-E-AVBE pomp is ideaal voor waterbehandeling, fertirrigatie en irrigatie, en biedt betrouwbaarheid, een laag geluidsniveau en een compact ontwerp. De modulaire structuur maakt op maat gemaakte oplossingen mogelijk.
  • Nominale capaciteit: 4.7 m³/u, nominale hoogte: 38.61 m
  • Gemaakt van gietijzer en roestvrij staal
  • Maximale werkdruk: 10 bar, vloeistoftemperatuur: -20 tot 90 °C
Koop nu en ontvang het tussen 4 en 6 november.
Meer over het product

Informatie over Onderwaterpomp Grundfos CM 5-5 A-R-A-E-AVBE C-A-A-N

De Grundfos CM 5-5 A-R-A-E-AVBE C-A-A-N is een genormaliseerde horizontale pomp, ontworpen om superieure prestaties te leveren in toepassingen met betrekking tot waterbehandeling, fertirrigatie, chemische irrigatie en druppelirrigatie. Deze pomp staat bekend om zijn betrouwbaarheid, laag geluidsniveau en compacte ontwerp, wat de integratie in systemen die efficiënte en duurzame pomplossingen vereisen vergemakkelijkt.

Modulair ontwerp voor op maat gemaakte oplossingen

Een van de belangrijkste kenmerken van de Grundfos CM-pomp is het modulaire ontwerp, waardoor het mogelijk is om op maat gemaakte oplossingen te creëren voor een breed scala aan toepassingen. De modulaire structuur vergemakkelijkt de selectie van verschillende componenten en versies, waardoor de pomp perfect kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. Hij is beschikbaar in versies van gietijzer en roestvrij staal, wat hem veelzijdigheid geeft en geschikt maakt voor gebruik met verschillende vloeistoffen en operationele omstandigheden.

Veelzijdige toepassingen

Dit model is ideaal voor een reeks toepassingen, waaronder:

  • Waterbehandeling: Voor het beheer van grondwater en digitale controle van de waterstroom, zorgt de CM 5-5 voor efficiënte prestaties in systemen die precisie en betrouwbaarheid vereisen.
  • Fertirrigatie en chemische irrigatie: De pomp is ontworpen om meststoffen en chemicaliën gelijkmatig te verdelen, wat cruciaal is voor de gezondheid en productiviteit van de planten.
  • Druppelirrigatie en microspuiters: Zijn vermogen om te werken met aangepaste debieten en onder druk maakt hem perfect voor efficiënte irrigatiesystemen die een gecontroleerde watertoevoer vereisen.

Uitzonderlijke technische prestaties

De Grundfos CM 5-5 biedt een nominale doorstroming van 4,7 m³/u en een nominale opvoerhoogte van 38,61 meter, wat het een ideale pomp maakt voor het verwerken van grote waterhoeveelheden in agrarische of industriële installaties. Het model heeft 5 impellers, vervaardigd uit roestvrij staal AISI 304 (EN 1.4301), die zorgen voor een constante stroom en een hoge weerstand tegen corrosie.

Belangrijke technische specificaties:

  • Pompsnelheid: 2900 tpm
  • Nominale doorstroming: 4,7 m³/u
  • Nominale hoogte: 38,61 m
  • Maximale werkdruk: 10 bar
  • Vloeistoftemperatuur: -20 tot 90 °C
  • Materiaal van het hydraulische lichaam: Gietijzer (EN-GJL-200 / ASTM A48-25A)
  • Impellers: Roestvrij staal AISI 304

Bestendige en duurzame materialen

Het hydraulische lichaam van de pomp is vervaardigd uit gietijzer (EN-GJL-200 / ASTM A48-25A), terwijl de impellers van roestvrij staal AISI 304 zijn, wat zorgt voor een lange levensduur, zelfs onder zware werkomstandigheden. Deze materialen bieden uitstekende weerstand tegen corrosie en slijtage, waardoor de pomp geschikt is voor het verwerken van een breed scala aan vloeistoffen, waaronder behandeld water en chemische oplossingen.

Flexibele installatie

Met een inlaatverbinding van 1 1/4 inch en een uitlaatverbinding van 1 inch is de CM 5-5 eenvoudig te integreren in bestaande systemen. De uitlaatpositie bevindt zich op positie "12", wat flexibiliteit in de installatie biedt en aanpassing in verschillende configuraties vergemakkelijkt. Bovendien kan hij werken in een omgevingstemperatuurbereik van -20 tot 55 °C, wat hem tot een robuuste oplossing maakt voor diverse klimatologische omstandigheden.

Installatiegegevens:

  • Inlaatverbinding: 1 1/4 inch
  • Uitlaatverbinding: 1 inch
  • Omgevingstemperatuurbereik: -20 tot 55 °C
  • Maximale druk bij 40 °C: 10 bar
  • Maximale druk bij 90 °C: 6 bar

Efficiëntie en elektrische prestaties

De motor van de Grundfos CM 5-5 is ontworpen volgens de IEC-normen en biedt een nominale kracht van 0,9 kW, werkt op 50 Hz en een nominale spanning van 220-240 V. Deze pomp heeft een servicefactor van 1,00 en een geïntegreerde motorbescherming, wat zorgt voor efficiënte en veilige prestaties. Met een minimale efficiëntie-index van 0,7 biedt deze pomp niet alleen hoge prestaties, maar draagt ook bij aan een lager energieverbruik, wat ideaal is voor systemen die continu gebruik vereisen.

Elektrische specificaties:

  • Nominale kracht (P2): 0,9 kW
  • Frequentie: 50 Hz
  • Nominale spanning: 220-240 V
  • Startstroom: 430 %
  • Nominale snelheid: 2750-2790 tpm
  • Beschermingsgraad: IP55
  • Isolatieklasse: F

Certificeringen en goedkeuringen

De CM 5-5 A-R-A-E-AVBE pomp heeft meerdere certificeringen, waaronder CE, EAC en UKCA, wat de conformiteit met de hoogste internationale normen voor kwaliteit en veiligheid garandeert. Bovendien is hij goedgekeurd voor drinkwater met de certificeringen ACS en NSF61, wat hem een veilige keuze maakt voor drinkwatersystemen.

Aanvullende specificaties:

  • Nettogewicht: 14,9 kg
  • Brutogewicht: 17,4 kg
  • Minimale efficiëntie-index (IE): 0,7

De Grundfos CM 5-5 A-R-A-E-AVBE is een veelzijdige en efficiënte pomp, geschikt voor een breed scala aan toepassingen die betrouwbaarheid en prestaties vereisen. Het compacte ontwerp, het vermogen om hoge debieten te verwerken en de energie-efficiëntie maken het een uitstekende keuze voor agrarische, industriële en waterbehandelingsinstallaties.

Technische kenmerken
Fabrikant
GRUNDFOS
Referentie
96806813
SKU
BGE0572D478
Meningen
5.0 over 5.0
1 algemene beoordeling
Toni R.
T
Toni R.
(groupsumi.es)
20 jun 2024
Het is gekomen om het oude model te vervangen dat beschikbaar was. Op dit moment voldoet het efficiënt aan zijn doel.
Gegevensbladen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi