Grundfos SBA 3-45 A dompelpomp met referentie 92713068 van het merk GRUNDFOS
Grundfos SBA 3-45 A dompelpomp met referentie 92713068 van het merk GRUNDFOS
GRUNDFOS

Grundfos SBA 3-45 A dompelpomp

REF
92713068
(0)
+470
568.00 €
568,00 €
1.165,23 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grundfos SBA 3-45 A dompelpomp is een “alles-in-één” oplossing voor drukverhoging en het verzamelen van regenwater. Ideaal voor huishoudelijke toepassingen, biedt het efficiënte werking zonder de noodzaak van een externe controller.
  • Multistage dompelpomp "alles-in-één"
  • Nominale doorstroming: 3 m³/u, maximale hoogte: 45 m
  • Bevat terugslagklep en drijvende controle
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Grundfos SBA 3-45 A dompelpomp

De Grundfos SBA 3-45 A onderwaterpomp is een volledig geïntegreerde en onderwateroplossing voor drukverhoging, speciaal ontworpen voor huishoudelijke en kleinschalige toepassingen, zoals watervoorziening vanuit tanks of het opvangen van regenwater. Deze "alles-in-één" apparatuur elimineert de noodzaak voor een externe pompcontroller, waardoor installatie en bediening eenvoudiger worden, wat het een ideale keuze maakt voor drukverhoging in huishoudsystemen, evenals voor gebruik in de landbouw of bij het beheer van oppervlaktewater.

Prestaties en hoge betrouwbaarheid

Met een nominale doorstroming van 3 m³/u en een maximale hoogte van 45 meter, is de SBA 3-45 A in staat om een constante en betrouwbare waterdruk te leveren, zelfs in situaties waar aanzienlijke doorstromingen vereist zijn. De startdruk van 2.2 bar zorgt ervoor dat de pomp optimaal functioneert zonder complexe aanpassingen. Bovendien maakt het ontwerp met drie impellers efficiënte werking onder verschillende omstandigheden mogelijk, wat zorgt voor een adequate druk op elk moment.

"Alles-in-één" technologie en geïntegreerde controle

De Grundfos SBA 3-45 A heeft een geïntegreerde controle-eenheid, waardoor de noodzaak voor het installeren van een externe pompcontroller vervalt. Dit vereenvoudigt niet alleen de installatie, maar vermindert ook de onderhoudsbehoefte en vergemakkelijkt het gebruik, waardoor het ideaal is voor gebruikers die op zoek zijn naar een praktische en efficiënte oplossing. Deze pomp is ook uitgerust met een vlotterschakelaar die de werking automatisch stopt wanneer de waterniveaus te laag zijn, waardoor de pomp wordt beschermd tegen schade en de levensduur wordt verlengd.

Materialen van hoge kwaliteit en duurzaamheid

Het lichaam van de pomp en de impellers zijn vervaardigd uit duurzame materialen, wat zorgt voor een lange levensduur en uitstekende corrosiebestendigheid. Het hydraulische lichaam is gemaakt van een hoogwaardig composiet, terwijl de behuizing van de pomp is vervaardigd uit PP - GF30 (glasvezelversterkt polypropyleen), materialen die de sterkte en duurzaamheid in veeleisende omgevingen garanderen. De impellers zijn gemaakt van PPO-20GF, een hoogwaardig composiet dat de efficiëntie van de pomp zelfs onder moeilijke omstandigheden waarborgt.

Vereenvoudigde installatie en bediening

De SBA 3-45 A is onderwater en kan tot een maximale diepte van 10 meter worden geïnstalleerd, wat het perfect maakt voor toepassingen in putten, tanks of waterreservoirs. De standaard G 1” uitlaatverbinding is compatibel met een breed scala aan leidingsystemen, wat de integratie in elke installatie vergemakkelijkt. Bovendien, dankzij het compacte ontwerp en een netto gewicht van slechts 13.2 kg, is het gemakkelijk te hanteren en te installeren in krappe ruimtes.

Belangrijke technische specificaties:

  • Nominale doorstroming: 3 m³/u
  • Nominale hoogte: 32.6 m
  • Maximale hoogte: 45 m
  • Aantal impellers: 3
  • Maximale deeltjesdiameter: 1 mm
  • Startdruk: 2.2 bar
  • Maximale installatiediepte: 10 m
  • Temperatuur van het te verpompen vloeistof: 0 °C tot 40 °C
  • Omgevingstemperatuur: -10 °C tot 50 °C
  • Kabel lengte: 15 m
  • Netto gewicht: 13.2 kg
  • Beschermingsgraad: IPX8
  • Isolatieklasse: F

Stille en efficiënte werking

Met een nominaal vermogen van 0.55 kW en een maximale ingangsvermogen van 0.9 kW, biedt de Grundfos SBA 3-45 A een efficiënte en stille werking. Het ontwerp van de motor en het geïntegreerde controlesysteem zorgen ervoor dat de pomp zonder trillingen of storende geluiden werkt, wat het ideaal maakt voor residentiële omgevingen waar geluid een zorg kan zijn. Bovendien zorgt het geïntegreerde thermische beschermingssysteem ervoor dat de pomp automatisch uitschakelt in geval van oververhitting, waardoor de motor wordt beschermd en een lange levensduur wordt gegarandeerd.

Energie-efficiëntie en duurzaamheid

De Grundfos SBA 3-45 A is ontworpen om niet alleen uitzonderlijke prestaties te leveren, maar ook energie-efficiënt te zijn. Met een cos phi van 0.951 en een nominaal elektriciteitsverbruik van 4 A, biedt dit model een uitstekende balans tussen prestaties en energiebesparing, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is met lage operationele kosten op lange termijn.

Andere opvallende kenmerken:

  • Geïntegreerde terugslagklep om terugstroming van water te voorkomen, wat zorgt voor een ononderbroken werking.
  • Vlotterschakelaar, die de pomp beschermt door deze automatisch uit te schakelen wanneer de waterniveaus te laag zijn.
  • pH-bereik van het te verpompen vloeistof: 4-9, waardoor het gebruik met water van verschillende kwaliteiten en chemische eigenschappen mogelijk is.
  • CE-certificering, wat garandeert dat het voldoet aan de Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen.
Technische kenmerken
Fabrikant
GRUNDFOS
Referentie
92713068
SKU
BGE8E155075
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi