Dompelpomp SFA SANIPUMP - Versie met versnipperaar met referentie 009000000 van het merk SFA SANITRIT
Dompelpomp SFA SANIPUMP - Versie met versnipperaar met referentie 009000000 van het merk SFA SANITRIT
Dompelpomp SFA SANIPUMP - Versie met versnipperaar met referentie 009000000 van het merk SFA SANITRIT
SFA SANITRIT

Dompelpomp SFA SANIPUMP - Versie met versnipperaar

REF
009000000
(0)
+423
511.00 €
511,00 €
796,18 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De SFA SANIPUMP onderdompelpomp - Versie met versnipperaar is ideaal voor het afvoeren van grijs en zwart water in kleine putten. Met snijbladen pompt hij tot 14 m verticaal. Compact en eenvoudig te installeren in kleine ruimtes.
  • Versnipperaar met snijbladen
  • Verhoging tot 14 m
  • Automatische activering via vlotter
Koop nu en ontvang het tussen 23 en 24 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Dompelpomp SFA SANIPUMP - Versie met versnipperaar

De ondergedompelde pomp SFA SANIPUMP - Versie versnipperaar, referentie 009000000, is een veelzijdige en efficiënte oplossing voor de afvoer van afvalwater in zowel huishoudelijke als commerciële toepassingen. Bijzonder ontworpen om te worden geïnstalleerd in putten van 50 x 50 cm, is deze pomp ideaal voor het beheren van zowel grijs water (afkomstig van douches, wastafels, gootstenen, enz.) als zwart water (afkomstig van toiletten). De compacte afmetingen en het lichte gewicht maken een eenvoudige installatie mogelijk, zelfs in beperkte ruimtes, waardoor het een flexibele optie is voor een breed scala aan sanitaire projecten.

De versie versnipperaar van de SANIPUMP is uitgerust met een snij-inrichting die messen gebruikt om vaste stoffen te verkleinen en om te zetten in fijne deeltjes. Dit systeem garandeert een efficiënte afvoer van afvalwater met hoge niveaus van vaste stoffen, wat essentieel is in toepassingen waar afval van toiletten conventionele pompsystemen kan verstoppen. De snijbladen zorgen ervoor dat vaste stoffen effectief worden verwerkt voordat ze worden afgevoerd, wat het risico op verstoppingen en problemen in het afvoersysteem minimaliseert.

De prestaties van deze pomp zijn opmerkelijk: hij kan afvalwater tot 14 meter verticaal omhoog pompen, wat een efficiënte oplossing biedt voor het afvoeren van afvalwater over lange afstanden of in gebouwen met meerdere verdiepingen. Bovendien maakt het afvoersysteem gebruik van een pijp met een diameter van 50 mm, wat een snelle en probleemloze afvoer mogelijk maakt, ideaal voor situaties waarin het afvoersysteem verder weg of hoger is dan het installatiepunt.

De SANIPUMP - Versie versnipperaar beschikt over een automatisch start systeem dat wordt geactiveerd door een drijvende vlotter. Wanneer het waterniveau in de put 400 mm bereikt, detecteert de vlotter de niveauverandering en start de motor van de pomp. Dit automatische activeringssysteem zorgt ervoor dat de pomp alleen werkt wanneer dat nodig is, wat het energieverbruik vermindert en een efficiënter gebruik van de apparatuur garandeert. De automatische werking minimaliseert ook de handmatige tussenkomst, waardoor de SANIPUMP gemakkelijk te onderhouden en te bedienen is.

Het compacte ontwerp en het lichte gewicht zorgen voor een snelle en eenvoudige installatie, wat vooral belangrijk is bij renovatieprojecten of op plaatsen waar de toegang beperkt is. Dit maakt het ook ideaal voor installatie in gebieden met beperkte ruimte of waar grote infrastructuurwerken niet haalbaar zijn.

Vergeleken met andere versies, onderscheidt de SANIPUMP - Versie versnipperaar zich door zijn vermogen om vaste stoffen te verwerken en zijn versnippercapaciteit, waardoor het een voorkeursoptie is wanneer het gaat om het afvoeren van zwart water afkomstig van toiletten. Voor situaties waarin grijs water of kleinere hoeveelheden vaste stoffen worden behandeld, is er ook een versie met vortex-impeller, die een constante vrije doorgang van 50 mm biedt en grotere debieten kan verwerken, hoewel zonder de versnippercapaciteit van vaste stoffen die deze versie versnipperaar biedt.

Technische specificaties van de SANIPUMP - Versie versnipperaar:

  • Toepassing: Grijs water (douches, wastafels, gootstenen) en zwart water (toiletten)
  • Impeller: Versnipperaar met messen
  • Afvoerdiameter: 50 mm DIN ext.
  • Maximale pomphoogte: 14 meter
  • Start systeem: Automatisch via vlotter
  • Activatieniveau: 400 mm
  • Aangeraden afmetingen van de put: 50 x 50 cm
  • Licht gewicht: Vergemakkelijkt de installatie

Dankzij zijn compacte ontwerp en zijn vermogen om vaste stoffen te verwerken, is de ondergedompelde pomp SANIPUMP - Versie versnipperaar een robuuste en betrouwbare optie voor het afvoeren van afvalwater in zowel huishoudelijke als commerciële omgevingen. Deze pomp is bijzonder nuttig in projecten waar het nodig is om grote volumes water met vaste stoffen af te voeren, zoals in woningen, kantoren of commerciële ruimtes, waar afvalwater van toiletten en wastafels efficiënt moet worden beheerd.

Samenvattend is de SANIPUMP - Versie versnipperaar een compacte, efficiënte en gemakkelijk te installeren oplossing die kracht en veelzijdigheid combineert voor het beheren van grijs en zwart water. Zijn vermogen om afvalwater tot 14 meter omhoog te pompen, samen met zijn automatische start systeem en zijn lichte ontwerp, maken het een ideale optie voor elk sanitair project dat een snelle en betrouwbare afvoer in kleine putten vereist.

Technische kenmerken
Fabrikant
SFA SANITRIT
Referentie
009000000
SKU
SFA28130D77
Object
Domelpomp
Materiaal
PA 6 GF
Frequentie
50-60 Hz
Intensiteit
6 A
Type kabel
H07 RN-F 3G
Garantie
3 jaar
Diëlektrische afdichting
NBR
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi