Circulatiepomp Wilo YONOS PICO1.0 25/1-8-130 met referentie 4248087 van het merk WILO
Circulatiepomp Wilo YONOS PICO1.0 25/1-8-130 met referentie 4248087 van het merk WILO
WILO

Circulatiepomp Wilo YONOS PICO1.0 25/1-8-130

REF
4248087
(0)
+348
420.00 €
420,00 €
771,98 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
Circulatiepomp Wilo YONOS PICO1.0 25/1-8-130, met hoge efficiëntie, elektronische regeling en blokkeringbestendige EC-motor. Ideaal voor verwarming en klimaatbeheersing.
  • Constante en variabele differentiële drukmodi
  • LED-indicator voor verbruik en instellingen
  • Ontluchtfunctie en geïntegreerde motorbescherming
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Circulatiepomp Wilo YONOS PICO1.0 25/1-8-130

De Wilo YONOS PICO1.0 25/1-8-130 circulatiepomp (referentie: 4248087) is een zeer efficiënte en geavanceerde oplossing voor verwarmings- en klimaatbeheersystemen. Deze natte rotor pomp is onderhoudsvrij en is uitgerust met geavanceerde technologie en een robuust ontwerp dat een betrouwbare en efficiënte werking gedurende vele jaren garandeert, ideaal voor zowel huishoudelijke als commerciële toepassingen.

De hoogefficiënte EC-motor is een van de belangrijkste kenmerken van deze pomp. Deze motor is niet alleen blokkeringsbestendig, maar wordt ook ondersteund door een elektronisch regelsysteem dat het vermogen van de pomp continu aanpast aan de behoeften van het systeem, waardoor het energieverbruik wordt geoptimaliseerd. Met een energie-efficiëntie-index (EEI) ≤ 0,23 voldoet de Wilo YONOS PICO1.0 aan de hoogste normen voor energie-efficiëntie, wat bijdraagt aan zowel een vermindering van het energieverbruik als de operationele kosten op de lange termijn.

Het systeem stelt je in staat om verschillende regelmodi te selecteren die passen bij de specifieke toepassing, of het nu gaat om een vloerverwarmingssysteem of radiatoren. De twee belangrijkste regelmodi zijn:

  • Constante differentiële druk (Δp-c): Houdt een constante druk aan, ideaal voor systemen met een stabiele vraag.
  • Variabele differentiële druk (Δp-v): Past de druk aan op basis van de variaties in de vraag van het systeem, waardoor de efficiëntie in toepassingen met fluctuaties verbetert.

De geïntegreerde LED-indicator biedt belangrijke informatie over de werking van de pomp. Je kunt de opvoerhoogte tijdens de aanpassing, het huidige verbruik in watt en mogelijke storingsindicaties via foutcodes visualiseren, wat het beheer en onderhoud van het systeem vergemakkelijkt. Het bevat ook een handmatige ontluchtingsfunctie die kan worden geactiveerd om lucht uit het motorcompartiment te verwijderen, waardoor de prestaties worden verbeterd en problemen met de werking worden voorkomen.

Dankzij het robuuste ontwerp is de pomp beschermd tegen elektromagnetische interferentie volgens de EN 61800-3 normen, en beschikt hij over een geïntegreerde motorbescherming om oververhitting en andere schade te voorkomen. Bovendien heeft de pomp een automatische ontgrendelingsfunctie, wat het onderhoud vergemakkelijkt en ervoor zorgt dat de pomp optimaal blijft functioneren.

Het materiaal van de pompbehuizing is grijs gietijzer, terwijl de rotor is vervaardigd uit PP-GF40, een sterk en duurzaam materiaal. De as is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor corrosiebestendigheid en duurzaamheid op lange termijn. De lagers zijn gemaakt van metaal geïmpregneerd met koolstof, wat zorgt voor een soepele en stille werking.

Wat betreft de hydraulische specificaties, is de maximale opvoerhoogte 7,6 meter en de maximale doorstroming is 4,4 m³/h, wat zorgt voor krachtige en constante prestaties, zelfs in veeleisende systemen. Bovendien ondersteunt het een maximale werkdruk van 10 bar.

De pomp is eenvoudig te installeren dankzij de lengte tussen de schroefdraad van 130 mm en schroefverbindingen G 1½, waardoor deze compatibel is met verschillende systemen. De IPX4D-bescherming zorgt ervoor dat deze beschermd is tegen waterdruppels, waardoor het een ideale keuze is voor vochtige of complexe omgevingen.

Technische specificaties:

  • Fabrikant: Wilo
  • Model: Wilo YONOS PICO1.0 25/1-8-130 circulatiepomp
  • Referentie: 4248087
  • Maximale opvoerhoogte: 7,6 m
  • Maximale doorstroming: 4,4 m³/h
  • Maximale werkdruk: 10 bar
  • Vloeistoftemperatuur: -10°C tot 95°C
  • Energie-efficiëntie-index (EEI): ≤ 0,23
  • Nominaal vermogen: 58 W
  • Aansluitingen: G 1½" op aanzuig- en perszijde
  • Materiaal van de behuizing: Grijs gietijzer
  • Materiaal van de rotor: PP-GF40
  • Materiaal van de as: Roestvrij staal
  • Beschermingsklasse: IPX4D
  • Afmetingen: Lengte tussen schroefdraad 130 mm

Voordelen:

  • Hoge energie-efficiëntie: Met een EEI van ≤ 0,23 en continue elektronische regeling is deze pomp ideaal voor het optimaliseren van het energieverbruik in verwarmings- en klimaatbeheersystemen.
  • Veelzijdigheid: De vooraf instelbare regelmodi (constante en variabele differentiële druk) maken het mogelijk om de prestaties aan te passen aan de behoeften van het systeem.
  • Eenvoudig onderhoud: Met de handmatige ontluchtingsfunctie en de automatische ontgrendeling is deze pomp eenvoudig te onderhouden en garandeert een continue werking.
Technische kenmerken
Fabrikant
WILO
Referentie
4248087
SKU
WIL52B9C397
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi