Circulatiepomp Wilo Yonos PICO1.0 25/1-4 met referentie 4248082 van het merk WILO
Circulatiepomp Wilo Yonos PICO1.0 25/1-4 met referentie 4248082 van het merk WILO
WILO

Circulatiepomp Wilo Yonos PICO1.0 25/1-4

REF
4248082
(0)
+170
205.00 €
205,00 €
459,80 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Wilo Yonos PICO1.0 25/1-4 circulatiepomp is van hoge efficiëntie, met elektronische regeling voor verwarming en klimaatbeheersing. Geschikt voor vloerverwarming of radiatoren, met EC-motor en automatische ontluchtingsfunctie.
  • Variabele en constante drukregeling.
  • LED-indicator voor verbruik en opvoerhoogte.
  • Geïntegreerde motorbescherming.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Circulatiepomp Wilo Yonos PICO1.0 25/1-4

De Wilo Yonos PICO1.0 25/1-4 circulatiepomp, referentie 4248082, is een hoogefficiënte pomp ontworpen voor verwarmings- en klimaatbeheersystemen in residentiële en commerciële toepassingen. Met een geavanceerde EC-motor en elektronische regeling biedt het optimale en efficiënte prestaties, aangepast aan de specifieke behoeften van elke installatie. Dit model onderscheidt zich door zijn onderhoudsvrij ontwerp, waardoor het een ideale oplossing is voor verwarmingssystemen met radiatoren of vloerverwarming.

Elektronische regeling en instelmodi:
De Wilo Yonos PICO1.0 maakt het mogelijk om de pomp aan te passen aan de specifieke vereisten van de installatie, dankzij de vooraf instelbare regelmodi. Gebruikers kunnen kiezen uit twee regelmodi:

  1. Constante differentiële druk (Δp-c): ideaal om een constante druk in het hele systeem te handhaven, wat zorgt voor een efficiënte en stabiele werking.
  2. Variabele differentiële druk (Δp-v): past automatisch de druk aan op basis van de vraag van het systeem, optimaliseert het energieverbruik en vermindert de slijtage van de componenten.

Deze regelmodi zorgen ervoor dat de pomp altijd optimaal functioneert, zich aanpassend aan de veranderingen in de belasting van het verwarmings- of klimaatsysteem.

LED-indicator en geavanceerde functies:
Een van de sterke punten van de Wilo Yonos PICO1.0 25/1-4 is de geïntegreerde LED-indicator, die real-time informatie biedt over de prestaties van de pomp. Deze indicator toont de opvoerhoogte tijdens de instelling, het huidige energieverbruik in watt, en, in geval van storingen, biedt foutcodes die het oplossen van problemen vergemakkelijken. Dit stelt gebruikers en technici in staat om nauwkeurige aanpassingen te doen en de correcte werking van het systeem te waarborgen.

Bovendien bevat de pomp een handmatige ontluchtingsfunctie, die helpt om lucht uit het motorcompartiment te verwijderen, wat de operationele efficiëntie verbetert en de levensduur van de apparatuur verlengt. De automatische ontgrendelingsfunctie is ook een belangrijke eigenschap die voorkomt dat de motor vastloopt in ongunstige situaties, waardoor het systeem continu operationeel blijft.

Hoogefficiënte EC-motor:
De EC-motor (elektronisch geschakeld) van de Wilo Yonos PICO1.0 is ontworpen om zeer efficiënt te zijn, met een energie-efficiëntie-index (EEI) van ≤0,20, en voldoet aan de strengste energie-efficiëntienormen, zoals de ErP. Deze motor biedt niet alleen een laag energieverbruik, maar is ook blokkeringsbestendig, wat zorgt voor betrouwbare werking, zelfs onder moeilijke werkomstandigheden.

Met een maximaal vermogen van slechts 20 W, draagt deze circulatiepomp aanzienlijk bij aan de vermindering van het energieverbruik in verwarmingssystemen, waardoor het een kosteneffectieve en milieuvriendelijke optie is voor elke installatie.

Materialen van hoge kwaliteit en duurzaamheid:
De behuizing van de pomp is gemaakt van grijs gietijzer, wat uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid biedt, zelfs onder veeleisende werkomstandigheden. De impeller, gemaakt van PP-GF40, zorgt voor een hoge slijtvastheid, terwijl de roestvrijstalen as en de metaal geïmpregneerde koolstoflagers een lange levensduur en probleemloze werking garanderen. Deze materialen zijn specifiek geselecteerd om ervoor te zorgen dat de pomp temperaturen tot 95 °C kan verwerken, waardoor het geschikt is voor de meeste verwarmings- en klimaatbeheersystemen.

Gemak van installatie en onderhoud:
De Wilo Yonos PICO1.0 25/1-4 is ontworpen voor eenvoudige installatie, met schroefverbindingen van 1½ inch zowel aan de inlaat als aan de uitlaat, wat een snelle en eenvoudige integratie in bestaande systemen mogelijk maakt. Bovendien maakt het compacte ontwerp met een installatie lengte van 180 mm het gemakkelijk om in krappe ruimtes te installeren.

Dankzij de geïntegreerde motorbescherming en ontluchtingsfunctie is het onderhoud van deze pomp minimaal, wat de operationele kosten op lange termijn verlaagt en de betrouwbaarheid van het systeem verbetert. De IPX4D-bescherming zorgt ervoor dat de pomp beschermd is tegen waterspatten, waardoor deze geschikt is voor gebruik in vochtige omgevingen of in installaties waar blootstelling aan vloeistoffen gebruikelijk is.

Ideale toepassingen:
De Wilo Yonos PICO1.0 is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder verwarmingssystemen met radiatoren en vloerverwarming, evenals voor klimaatbeheersing in residentiële en commerciële omgevingen. De hoge energie-efficiëntie en het vermogen om zich aan te passen aan de veranderende eisen van de installatie maken het ideaal voor het verbeteren van de prestaties en betrouwbaarheid van elk modern verwarmingssysteem.

Samenvattend is de Wilo Yonos PICO1.0 25/1-4 circulatiepomp een hoogefficiënte oplossing, met geavanceerde functies zoals elektronische regeling, LED-indicator, en ontluchtings- en ontgrendelingsfuncties, allemaal ontworpen om optimale werking te bieden in verwarmings- en klimaatbeheersystemen.

Technische kenmerken
Fabrikant
WILO
Referentie
4248082
SKU
WIL47DF223A
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi