Circulatiepomp Wilo Star-Z NOVA met referentie 4132760 van het merk WILO
Circulatiepomp Wilo Star-Z NOVA met referentie 4132760 van het merk WILO
WILO

Circulatiepomp Wilo Star-Z NOVA

REF
4132760
(0)
+157
189.50 €
189,50 €
400,51 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
Wilo Star-Z NOVA circulatiepomp, voor de recirculatie van drinkwater in eengezinswoningen. Blokkeringsbestendige synchrone motor met een laag energieverbruik tussen 3 en 5 W.
  • Messing behuizing en keramische as
  • Efficiënt energieverbruik van 3-5 W
  • Inclusief thermische isolatiekap
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Circulatiepomp Wilo Star-Z NOVA

De Wilo Star-Z NOVA circulatiepomp (referentie: 4132760) is een ideale oplossing voor drinkwaterrecirculatiesystemen in eengezinswoningen. Specifiek ontworpen om een constante stroom van warm tapwater te garanderen, biedt deze natrotor pomp betrouwbare en efficiënte prestaties, waardoor warm water direct beschikbaar is op de afnamepunten, wat waterverspilling voorkomt en het comfort in huis verbetert.

Gemaakt van een corrosiebestendige messing behuizing (CW617N), garandeert de Wilo Star-Z NOVA een lange levensduur. De roterende schijf van Noryl en de keramische as zorgen voor een stille en efficiënte werking, terwijl de hars geïmpregneerde koolstoflagers een soepele en onderhoudsvrije werking bieden. Deze hoogwaardige materialen maken de pomp slijtvast en geschikt voor gebruik onder uitdagende drinkwateromstandigheden.

De synchrone motor is blokkeringbestendig, wat ervoor zorgt dat de pomp probleemloos blijft werken, zelfs na lange periodes van inactiviteit. De motor heeft ook een hoog startkoppel, wat betekent dat de pomp effectief kan worden opgestart, zelfs onder belasting. Met een vermogen van slechts 3 tot 5 W is deze pomp uiterst energiezuinig, waardoor het een ideale keuze is voor huishoudens die hun energiekosten willen verlagen zonder in te boeten op prestaties.

De pomp is uitgerust met een thermisch isolerende omhulsel die standaard wordt meegeleverd, wat helpt om warmteverlies tijdens de werking te verminderen, de energie-efficiëntie van het systeem verbetert en ervoor zorgt dat het water langer warm blijft in het recirculatiecircuit. Bovendien is de maximale werkdruk van de pomp 10 bar, waardoor deze in een verscheidenheid aan drinkwaterapplicaties kan worden gebruikt, met een maximale doorstroming van 0,4 m³/h en een opvoerpunt tot 1 meter.

Het temperatuurbereik van de vloeistof ligt tussen 2°C en 95°C, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen voor warm tapwater. De pomp is ook compatibel met ACS-recirculatiesystemen die een maximale totale hardheid van tot 20 °dH (3,57 mmol/l) hebben, waardoor het veelzijdig en toepasbaar is onder verschillende waterleveringsomstandigheden.

Wat betreft installatie, maakt de afstand tussen de schroefdraad van 84 mm en de schroefverbindingen Rp ½ aan zowel de aanzuig- als de perszijde de installatie eenvoudig en snel. Dit stelt de pomp in staat om efficiënt in het bestaande systeem te worden geïntegreerd, zonder dat extra adapters of belangrijke aanpassingen nodig zijn.

De motorbescherming IP42 zorgt ervoor dat de pomp beschermd is tegen waterdruppels en de binnenkomst van vreemde voorwerpen, waardoor deze geschikt is voor standaard bedrijfsomgevingen. Bovendien voldoet het aan de eisen van elektromagnetische compatibiliteit volgens de normen EN 61000-6-3 (emissie van storingen) en EN 61000-6-2 (bestendigheid tegen storingen), wat ervoor zorgt dat de pomp stabiel functioneert, zelfs in complexe elektromagnetische omgevingen.

Technische specificaties:

  • Fabrikant: Wilo
  • Model: Wilo Star-Z NOVA circulatiepomp
  • Referentie: 4132760
  • Maximale doorstroming: 0,4 m³/h
  • Maximale opvoerhoogte: 1,0 m
  • Maximale werkdruk: 10 bar
  • Vermogen: 3-5 W
  • Vloeistoftemperatuur: 2°C tot 95°C
  • Elektrische voeding: 1~230 V, 50 Hz
  • Materiaal behuizing: Messing (CW617N)
  • Materiaal roterende schijf: PPE/PS-GF30 (Noryl)
  • Materiaal as: Keramiek
  • Afstand tussen schroefdraad: 84 mm
  • Pijpaansluitingen: Rp ½
  • Motorbescherming: IP42
  • Nettogewicht: 0,8 kg

Voordelen:

  • Hoge energie-efficiëntie: Met een verbruik van slechts 3 tot 5 W is de pomp ideaal voor huishoudens die hun operationele kosten willen verlagen zonder in te boeten op prestaties.
  • Compact ontwerp en eenvoudige installatie: De afstand tussen de schroefdraad van 84 mm en de standaard Rp ½ aansluitingen vergemakkelijken een snelle en probleemloze installatie.
  • Duurzaamheid en laag onderhoud: Gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals de messing behuizing en de keramische as, is deze pomp ontworpen voor betrouwbare werking op lange termijn.

Samenvattend is de Wilo Star-Z NOVA circulatiepomp een uitstekende keuze voor drinkwaterrecirculatiesystemen in eengezinswoningen. Met zijn energiezuinige synchrone motor, motorbescherming en compact ontwerp biedt het efficiënte en duurzame prestaties, waardoor zowel de levering van warm water als de energie-efficiëntie van het huis worden geoptimaliseerd.

Technische kenmerken
Fabrikant
WILO
Referentie
4132760
SKU
WILC8BBF919
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi