Circulatiepomp Grundfos UPS 25-40 N 180 met referentie 96913060 van het merk GRUNDFOS
Circulatiepomp Grundfos UPS 25-40 N 180 met referentie 96913060 van het merk GRUNDFOS
GRUNDFOS

Circulatiepomp Grundfos UPS 25-40 N 180

REF
96913060
(0)
+310
375.00 €
375,00 €
1.074,48 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grundfos UPS 25-40 N 180 circulatiepomp is ideaal voor verwarming en hercirculatie van warm tapwater, met een roestvrijstalen behuizing, drie instelbare snelheden en hoge energie-efficiëntie.
  • Geschikt voor verwarming en warm tapwater.
  • Drie instelbare snelheden voor meer controle.
  • Roestvrijstalen behuizing die bestand is tegen corrosie.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Circulatiepomp Grundfos UPS 25-40 N 180

De Grundfos UPS 25-40 N 180 circulatiepomp is een compacte en zeer efficiënte oplossing voor verwarmingssystemen en de recirculatie van warm tapwater. Ontworpen voor toepassingen in commerciële en residentiële gebouwen, is deze pomp uitgerust met kenmerken die het ideaal maken voor de efficiënte distributie van warmte en warm water, en biedt het betrouwbaarheid en duurzaamheid op lange termijn. Met zijn geïntegreerde rotor motor worden de lagers gesmeerd door de gepompte vloeistof, wat het onderhoud minimaliseert en een probleemloze werking garandeert.

Geïntegreerd rotorontwerp:
Het ontwerp van de Grundfos UPS 25-40 N 180 is van het type geïntegreerde rotor, wat betekent dat de motor en de pomp een geïntegreerde eenheid vormen, zonder extra afdichtingen en met slechts twee pakkingen voor de afdichting. Dit vermindert de kans op lekkages en zorgt voor een stabiele en onderhoudsarme werking. De lagers worden automatisch gesmeerd met de gepompte vloeistof, wat niet alleen de levensduur van de apparatuur verlengt, maar ook een continue werking zonder onderbrekingen garandeert. Deze eigenschap maakt het een ideale keuze voor toepassingen die een constante en betrouwbare prestatie vereisen.

Hoge efficiëntie met instelbare snelheid:
De circulatiepomp UPS 25-40 N 180 biedt drie instelbare snelheden, waardoor gebruikers de modus kunnen selecteren die het beste aansluit bij de specifieke behoeften van het systeem. Dit maximaliseert niet alleen de energie-efficiëntie, maar helpt ook om het energieverbruik te verminderen wanneer maximale capaciteit niet nodig is. Met een nominale doorstroming van 1,67 m³/h en een nominale hoogte van 2,03 meter, is deze pomp ontworpen om optimale prestaties te leveren in verwarmings- en warmwaterrecirculatie toepassingen.

Duurzame en corrosiebestendige materialen:
De Grundfos UPS 25-40 N 180 is gebouwd met hoogwaardige materialen, wat de duurzaamheid garandeert, zelfs in veeleisende omgevingen. Het pomphuis is gemaakt van roestvrij staal (EN 1.4308), dat uitstekende corrosiebestendigheid biedt, wat cruciaal is in toepassingen waar de circulerende water kan verontreinigingen bevatten of aan extreme temperaturen kan worden blootgesteld. De impeller van composietmateriaal (PES+30% GF) is corrosiebestendig, wat zorgt voor betrouwbare en duurzame prestaties onder alle operationele omstandigheden.

Geschikt voor een breed scala aan toepassingen:
De UPS 25-40 N 180 pomp is perfect voor verwarming van commerciële en residentiële gebouwen, evenals voor de recirculatie van warm tapwater. Zijn vermogen om een temperatuurbereik van de vloeistof van 2°C tot 110°C te hanteren, maakt het uiterst veelzijdig. Bovendien kan het werken bij drukken tot 10 bar, wat het een geschikte keuze maakt voor een breed scala aan verwarmings- en warmwaterrecirculatie toepassingen.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
Met een poortlengte van 180 mm en 1 1/2 inch G-type aansluitingen is de pomp ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie. De compacte afmetingen en het lichte ontwerp, met een netto gewicht van 2,67 kg, vergemakkelijken het hanteren tijdens de installatie, wat tijd bespaart en de installatiekosten verlaagt. Bovendien vereist de pomp geen externe motorbescherming, wat de configuratie nog verder vereenvoudigt.

Geavanceerde bescherming en veiligheid:
De Grundfos UPS 25-40 N 180 is uitgerust met geavanceerde beschermingen om een veilige werking te garanderen. Het is gecertificeerd met CE, VDE, EAC en WEEE goedkeuringen, wat ervoor zorgt dat het voldoet aan internationale veiligheids- en kwaliteitsnormen. Bovendien heeft het een IP44 beschermingsgraad, wat betekent dat het beschermd is tegen de binnendringing van vaste deeltjes en waterstralen vanuit elke richting. Dit zorgt ervoor dat de pomp veilig functioneert in verschillende omgevingen.

Aanvullende technische kenmerken:

  • Ingangsvermogen bij maximale snelheid: 45 W, wat een efficiënte werking met een laag energieverbruik garandeert.
  • Nominale spanning: 1 x 230 V, compatibel met de meeste elektriciteitsnetten.
  • Netfrequentie: 50 Hz.
  • Isolatieklasse F, wat zorgt voor een grotere hittebestendigheid in langdurige bedrijfsomgevingen.
  • Stroomverbruik: Bereik van 0,12 A tot 0,2 A afhankelijk van de geselecteerde snelheid, wat zorgt voor een gematigd energieverbruik.

Samenvattend is de Grundfos UPS 25-40 N 180 circulatiepomp een ideale oplossing voor wie op zoek is naar een compacte, efficiënte en duurzame pomp voor verwarmings- en warmwaterrecirculatie toepassingen. De constructie in roestvrij staal, gecombineerd met de mogelijkheid om de snelheid aan te passen en de eenvoudige installatie, maakt het een betrouwbare en veelzijdige keuze voor een breed scala aan verwarmingssystemen.

Technische kenmerken
Fabrikant
GRUNDFOS
Referentie
96913060
SKU
BGE63B896FE
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi