Circulatiepomp Grundfos MAGNA3 25-120 met referentie 97924248 van het merk GRUNDFOS
Circulatiepomp Grundfos MAGNA3 25-120 met referentie 97924248 van het merk GRUNDFOS
GRUNDFOS

Circulatiepomp Grundfos MAGNA3 25-120

REF
97924248
(0)
+1.067
1291.00 €
1.291,00 €
2.658,37 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grundfos MAGNA3 25-120 circulatiepomp is ideaal voor verwarming in commerciële gebouwen. Het biedt geavanceerde controle, monitoring en eenvoudige integratie in BMS-systemen, met hoge energie-efficiëntie en intuïtief gebruik.
  • Ideaal voor verwarming in commerciële gebouwen.
  • Geavanceerde controle en eenvoudige integratie in BMS.
  • Hoge energie-efficiëntie en compact ontwerp.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Circulatiepomp Grundfos MAGNA3 25-120

De Grundfos MAGNA3 25-120 circulatiepomp, referentie 97924248, is een zeer efficiënte en geavanceerde pomp, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verwarming in commerciële gebouwen. Met een focus op systeemmonitoring en -controle, onderscheidt deze pomp zich door zijn intuïtieve bediening en gemakkelijke integratie in gebouwbeheersystemen (BMS) via optionele CIM-modules, wat het een ideale keuze maakt voor installaties die een nauwkeurige controle en optimaal comfort vereisen.

Uitgelichte kenmerken:

De MAGNA3 25-120 biedt een eenvoudige gebruikersinterface die een intuitieve configuratie mogelijk maakt, perfect aangepast aan de behoeften van elke installatie. Deze aanpak vergemakkelijkt zowel de initiële installatie als het dagelijks gebruik, wat zorgt voor een efficiënte werking en optimale prestaties te allen tijde. Dankzij de integratie in energiebeheersystemen helpt de pomp de operationele efficiëntie te verbeteren en de energiekosten te verlagen.

Met een energie-efficiëntie-index (EEI) van 0.18 is de MAGNA3 een van de meest efficiënte pompen op de markt. Het vermogen om zijn prestaties automatisch aan te passen aan de vraag van het systeem, gecombineerd met de gemakkelijke monitoring, maakt het ideaal voor toepassingen in verwarmingssystemen die het energieverbruik willen verlagen zonder in te boeten op prestaties.

Technische gegevens:

  • Nominale flow: 5.56 m³/h.
  • Nominale hoogte: 7.469 m.
  • Maximale hoogte: 120 dm (12 m).
  • Klasse TF: 110.
  • Certificeringen: CE, VDE, EAC, UKCA, TSE, RCM, UkrSEPRO, Marokko.

Met een nominale hoogte van 7.469 meter en een flow van meer dan 5.56 m³/h, is deze pomp in staat om een constante stroom van warm water te leveren om te voldoen aan de eisen van verwarmingssystemen in middelgrote commerciële gebouwen. Het vermogen om grote stromen en drukhoogtes te verwerken maakt het een veelzijdige en krachtige keuze voor commerciële toepassingen.

Materialen en constructie:

  • Hydraulisch lichaam: Gietijzer (EN 1561 EN-GJL-200, ASTM A48-200B).
  • Impeller: Composiet.

De pomp is gebouwd met een gietijzeren lichaam, een zeer duurzaam materiaal dat de levensduur van de apparatuur garandeert onder intensieve gebruiksomstandigheden. De impeller, vervaardigd uit composiet, is ontworpen om corrosie en slijtage te weerstaan, wat zorgt voor een duurzame werking in verwarmingssystemen en andere watercircuits.

Installatie en werking:

  • Omgevingstemperatuur bereik: 0 tot 40 °C.
  • Temperatuur van het te pompen vloeistof: -10 tot 110 °C.
  • Maximale werkdruk: 10 bar.
  • Aansluitmaat: 1 1/2 inch.
  • Lengte van poort tot poort: 180 mm.

De MAGNA3 25-120 is eenvoudig te installeren dankzij de gestandaardiseerde G-aansluitingen van 1 1/2 inch, waardoor deze compatibel is met een breed scala aan commerciële leidingsystemen. De nominale druk van 10 bar zorgt ervoor dat het de meeste verwarmingssystemen kan verwerken, terwijl het vermogen om te werken met vloeistoftemperaturen van -10 tot 110 °C het een ideale keuze maakt voor zowel hoge als lage temperatuurtoepassingen.

Vloeistoffen en toepassingen:

De pomp is ontworpen om water in verwarmingssystemen te verwerken, met een ideale bedrijfstemperatuur van 60 °C, hoewel deze kan werken in een temperatuurbereik van -10 °C tot 110 °C, wat het geschikt maakt voor een verscheidenheid aan toepassingen. Enkele van de meest voorkomende toepassingen zijn:

  1. Verwarmingssystemen in commerciële gebouwen: Zorgt voor een efficiënte levering van warm water voor radiatoren, vloerverwarming en andere verwarmingssystemen.
  2. Integratie in BMS-systemen: De pomp is compatibel met gebouwbeheersystemen, wat geavanceerde controle en optimalisatie van het energieverbruik in commerciële installaties mogelijk maakt.
  3. Vervanging van oude circulatoren: Biedt een significante verbetering op het gebied van energie-efficiëntie en controle, en is een perfecte keuze voor de upgrade van verouderde commerciële verwarmingssystemen.

Elektrische gegevens:

  • Maximale ingangsvermogen (P1): 185 W.
  • Minimale vermogen (P1): 9 W.
  • Nominale spanning: 1 x 230 V.
  • Netfrequentie: 50/60 Hz.
  • Maximale stroomverbruik: 1.56 A.
  • Minimale stroomverbruik: 0.09 A.
  • Beschermingsgraad: X4D.
  • Isolatieklasse: F.

De MAGNA3 25-120 is ontworpen om efficiënt te werken met een verlaagd energieverbruik, wat het een ideale keuze maakt voor verwarmingssystemen die een continue werking vereisen. Met een maximaal vermogen van 185 W en een minimaal verbruik van 9 W, zorgt deze pomp voor een perfecte balans tussen prestaties en energie-efficiëntie, wat resulteert in een lagere impact op de energiekosten.

Overige kenmerken:

  • Nettogewicht: 5.11 kg.
  • Brutogewicht: 5.85 kg.
  • Transportvolume: 0.015 m³.

Het compacte ontwerp en het lichte gewicht van de pomp vergemakkelijken de installatie, handling en onderhoud, wat de installatietijd verkort en de toegankelijkheid verbetert in zowel installatie- als vervangingsprojecten van oude pompen.

Technische kenmerken
Fabrikant
GRUNDFOS
Referentie
97924248
SKU
BGE7E027322
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi