Kit sensor voor differentiële druk Grundfos DPI 0-4 0b met referentie 97747198 van het merk GRUNDFOS
Kit sensor voor differentiële druk Grundfos DPI 0-4 0b met referentie 97747198 van het merk GRUNDFOS
GRUNDFOS

Kit sensor voor differentiële druk Grundfos DPI 0-4 0b

REF
97747198
(0)
+329
397.00 €
397,00 €
624,36 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grundfos DPI 0-4 0b differentiële druk sensor kit is robuust, nauwkeurig en betrouwbaar, ontworpen voor industriële toepassingen die vereisen dat er differentiële drukmetingen worden uitgevoerd. Het maakt gebruik van de Silicoat® coating om stabiele signalen te bieden bij direct contact met vloeibare media.
  • Drukmeting: 0 tot 4 bar.
  • Beschermingsgraad IP67.
Koop nu en ontvang het tussen 4 en 6 november.
Meer over het product

Informatie over Kit sensor voor differentiële druk Grundfos DPI 0-4 0b

De Grundfos DPI 0-4 0b differentiële druk sensor kit maakt deel uit van een familie van industriële differentiële druksensoren, speciaal ontworpen om robuustheid, precisie en betrouwbaarheid te bieden in een breed scala aan toepassingen. Deze sensoren maken gebruik van de Silicoat® coating, een geavanceerde technologie die hen in staat stelt om direct in contact te komen met vloeibare media, waardoor stabiele en nauwkeurige signalen worden geleverd, zelfs onder veeleisende bedrijfsomstandigheden. Dankzij deze technologie zijn de sensoren ideaal voor toepassingen die een constante en exacte controle van de differentiële druk vereisen.

Dit model is goedgekeurd voor gebruik in drinkwaterapplicaties en beschikt over WRAS, UBA en ACS certificeringen, waardoor het een geschikte keuze is voor systemen die hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen vereisen. Bovendien maakt het meetbereik van 0 tot 4 bar het veelzijdig voor een breed scala aan industriële toepassingen.

Technische specificaties:

  • Minimale drukmeting: 0 bar, waardoor nauwkeurige monitoring vanaf lage drukken mogelijk is.
  • Maximale drukmeting: 4 bar, geschikt voor industriële toepassingen die gematigde drukcontrole vereisen.
  • Functionaliteit van de differentiële druk: Ja, biedt nauwkeurige metingen van het drukverschil in hydraulische en pompsystemen.

Certificeringen:

Deze differentiële druksensor beschikt over EAC-certificeringen en specifieke goedkeuringen voor drinkwaterapplicaties, zoals WRAS, UBA en ACS. Deze certificeringen waarborgen dat de sensor voldoet aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen, waardoor hij geschikt is voor gebruik in toepassingen die direct contact met drinkwater vereisen.

Materialen en coating:

De Grundfos DPI 0-4 0b sensor maakt gebruik van de Silicoat® coating, een geavanceerde technologie die is ontworpen om direct in contact te komen met vloeibare media zonder precisie of stabiliteit in de signalen te verliezen. Deze coating zorgt ervoor dat de sensor zeer corrosiebestendig is en een lange levensduur biedt, zelfs in veeleisende industriële omgevingen.

Installatie:

De sensor is ontworpen om te functioneren in een breed temperatuurbereik van -25 °C tot 60 °C, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende industriële toepassingen. Bovendien kan hij temperaturen van de vloeistof van -30 °C tot 120 °C weerstaan, wat een stabiele werking garandeert onder verschillende omstandigheden.

  • Omgevings temperatuur bereik: -25 °C tot 60 °C.
  • Temperatuurbereik van de vloeistof: -30 °C tot 120 °C, ideaal voor veeleisende industriële toepassingen.

Elektrische gegevens:

De sensor heeft een beschermingsgraad van IP67, wat volledige bescherming biedt tegen stof en tijdelijke onderdompeling in water, waardoor de werking in uitdagende omgevingsomstandigheden wordt gewaarborgd. Hij werkt met een nominale spanning van gelijkstroom (DC) tussen 12,5 V en 30 V, wat integratie in verschillende industriële systemen mogelijk maakt.

  • Beschermingsgraad (IP): IP67, wat volledige bescherming tegen stof en waterinvoer garandeert.
  • Nominale spanning: 12,5 V tot 30 V (DC).

Overige details:

Met een netto gewicht van slechts 0,38 kg en een bruto gewicht van 0,64 kg is de sensor licht en eenvoudig te installeren, wat het gebruik in een breed scala aan industriële toepassingen vergemakkelijkt. De kabel van 2 meter biedt een flexibele en praktische installatie in systemen die afstandsmonitoring vereisen.

  • Netto gewicht: 0,38 kg.
  • Bruto gewicht: 0,64 kg.
  • Kabel lengte: 2 m, voor een comfortabele en veelzijdige installatie.
Technische kenmerken
Fabrikant
GRUNDFOS
Referentie
97747198
SKU
BGE8378FE36
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi