Installatiekit voor Grundfos SCALA1 en SCALA2 pomp met referentie 99725165 van het merk GRUNDFOS
Installatiekit voor Grundfos SCALA1 en SCALA2 pomp met referentie 99725165 van het merk GRUNDFOS
GRUNDFOS

Installatiekit voor Grundfos SCALA1 en SCALA2 pomp

REF
99725165
(0)
+353
426.00 €
426,00 €
999,46 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De installatiekit van Grundfos voor SCALA1 en SCALA2 pompen is ideaal voor drukverhogingssystemen en huishoudelijk waterverbruik. Het bevat verzamelaars, afsluitkleppen en pakkingen voor een efficiënte installatie.
  • Compatibel met SCALA1 en SCALA2
  • Maximale werkdruk: 8 bar
  • Ingangsverbindingen van 1" en uitgangen van 5/4"
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Installatiekit voor Grundfos SCALA1 en SCALA2 pomp

Het Grundfos installatiekit voor de SCALA1 en SCALA2 pompen is een complete oplossing die is ontworpen om de installatie te vereenvoudigen en een efficiënte werking te garanderen in huishoudelijke drukverhogingssystemen, het gebruik van grondwater en de opvang van regenwater. Dit kit is uitgerust met alle essentiële accessoires, waaronder verzamelstukken, afsluitkleppen en O-ringen, die zorgen voor een veilige en betrouwbare verbinding tussen de pomp en het hydraulische systeem. Ideaal voor zowel nieuwe installaties als vervangingen, maakt dit kit een snelle en probleemloze montage mogelijk, wat de installatietijd verkort en een optimale werking van het systeem garandeert.

Veelzijdige toepassingen

Dit installatiekit is compatibel met de Grundfos SCALA1 en SCALA2 pompen, die speciaal zijn ontworpen om de druk in huishoudelijke systemen te verhogen, het waterverbruik uit de grond te beheren en regenwater op te vangen. Dankzij de compatibiliteit met deze hoogwaardige pompen, zorgt dit kit voor een efficiënte verbinding die de prestaties van de pomp maximaliseert en de watertoevoer in het hele systeem optimaliseert.

Robuste en duurzame componenten

Het kit is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die duurzaamheid en weerstand in veeleisende omgevingen garanderen. De steun en het verzamelstuk zijn gemaakt van composiet, een lichtgewicht maar extreem sterk materiaal dat een lange levensduur garandeert. De O-ringen zijn gemaakt van NBR-rubber, wat zorgt voor een betrouwbare en duurzame afdichting, waardoor lekkages en drukverlies worden voorkomen. Bovendien zijn de afsluitkleppen gemaakt van messing, wat uitstekende corrosieweerstand biedt en een veilige werking garandeert, zelfs onder hoge druk.

Materiaal specificaties:

  • Steun en verzamelstuk: Composiet
  • O-ringen: NBR (rubber)
  • Schroeven: RVS
  • Afsluitkleppen: Messing

Eenvoudige installatie en veilige verbinding

Het kit is ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie, met alle benodigde onderdelen om een efficiënte verbinding tussen de pomp en het hydraulische systeem te waarborgen. Het kit bevat vier RVS schroeven voor een stevige en betrouwbare installatie. De inlaat- en uitlaatverbindingen zijn ontworpen om compatibel te zijn met een verscheidenheid aan leidingsystemen, met een inlaatmaat van 1 inch en een uitlaatmaat van 5/4 inch, wat de integratie van het kit in de meeste huishoudelijke loodgietersconfiguraties vergemakkelijkt.

Installatiegegevens:

  • Inlaatverbinding maat: 1 inch
  • Uitlaatverbinding maat: 5/4 inch
  • Maximale werkdruk: 8 bar

Certificeringen en goedkeuringen voor drinkwater

Dit kit heeft specifieke goedkeuringen voor gebruik in drinkwatersystemen, inclusief WRAS en ACS certificeringen, wat garandeert dat alle componenten voldoen aan de veiligheids- en hygiënenormen voor watervoorzieningssystemen. Deze certificeringen zorgen ervoor dat het kit veilig is voor gebruik in drinkwatersystemen en de kwaliteit van het geleverde water beschermt.

Aanvullende specificaties:

  • Aantal schroeven: 4
  • Aantal basisplaten: 1
  • Aantal verzamelstukken: 2
  • Aantal kleppen: 4
  • Aantal O-ringen: 2
  • Kabel lengte: 0.8 m

Gewicht en transport

Het installatiekit heeft een netto gewicht van 4.6 kg, wat de handling tijdens de installatie vergemakkelijkt. Het brutogewicht is 5.3 kg, en het transportvolume is 0.017 m³, wat ervoor zorgt dat het kit gemakkelijk kan worden vervoerd en opgeslagen vóór de installatie.

Aanvullende specificaties:

  • Netto gewicht: 4.6 kg
  • Bruto gewicht: 5.3 kg
  • Transportvolume: 0.017 m³

Het Grundfos installatiekit voor SCALA1 en SCALA2 is een integrale oplossing die een veilige en efficiënte verbinding garandeert voor huishoudelijke en commerciële waterpompsystemen. Met hoogwaardige materialen, robuuste componenten en eenvoudige installatie, zorgt dit kit ervoor dat de SCALA1 en SCALA2 pompen optimaal functioneren, wat een betrouwbare en constante watervoorziening in elke toepassing biedt.

Technische kenmerken
Fabrikant
GRUNDFOS
Referentie
99725165
SKU
BGEE17E92EC
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi