Sanitair vergruizer SFA SANIPACK voor toiletten en hangende badkamers met referentie 0101422 van het merk SFA SANITRIT
Sanitair vergruizer SFA SANIPACK voor toiletten en hangende badkamers met referentie 0101422 van het merk SFA SANITRIT
Sanitair vergruizer SFA SANIPACK voor toiletten en hangende badkamers met referentie 0101422 van het merk SFA SANITRIT
Sanitair vergruizer SFA SANIPACK voor toiletten en hangende badkamers met referentie 0101422 van het merk SFA SANITRIT
SFA SANITRIT

Sanitair vergruizer SFA SANIPACK voor toiletten en hangende badkamers

REF
0101422
(1)
+474
573.00 €
573,00 €
1.151,92 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De sanitaire versnipperaar SFA SANIPACK is ideaal voor badkamers met een hangend toilet, dat discreet in de wand wordt verborgen. Met 4 ingangen pompt hij tot 5 meter verticaal of 50 meter horizontaal.
  • Verborgen in de wand
  • 4 ingangen voor een complete badkamer
  • Afvoer tot 5 m verticaal en 50 m horizontaal
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Sanitair vergruizer SFA SANIPACK voor toiletten en hangende badkamers

De sanitaire vergruizer SFA SANIPACK, referentie 0101422, is de perfecte optie voor degenen die op zoek zijn naar een discrete en efficiënte oplossing voor de installatie van een complete badkamer met een hangtoilet. Dit model maakt het mogelijk om het systeem volledig in de wand te verbergen, waardoor het een ideale keuze is voor badkamers waar esthetiek en ruimtebesparing van groot belang zijn. Met een compact ontwerp en een eenvoudige installatie is de SANIPACK de ideale oplossing voor renovaties of nieuwbouwprojecten waar een schone en minimalistische uitstraling gewenst is.

Ontworpen om te worden geïnstalleerd naast hangtoiletten of staande toiletten met inbouwreservoirs, valt de SANIPACK op door zijn veelzijdigheid en discretie. Met een dikte van slechts 14,5 cm is het de smalste vergruizer in het SFA-assortiment, wat de installatie zowel rechts als links van het toilet vergemakkelijkt. Bovendien maakt het de aansluiting van een complete badkamer mogelijk, aangezien het beschikt over vier ingangen die het mogelijk maken om het afvalwater van het toilet, de wastafel, de douche en het bidet te verzamelen, wat een complete oplossing biedt voor de afvoer van water.

Deze sanitaire vergruizer is uitgerust met een boveninlaat van 40 mm voor de aansluiting van de wastafel, terwijl de zij-inlaat van 80 mm wordt gebruikt voor het toilet. De andere twee extra zij-ingangen maken de aansluiting van de douche en het bidet mogelijk, waardoor de SANIPACK een ideale optie is voor badkamers van elke grootte of configuratie.

Het pompsysteem van de SANIPACK maakt de afvoer van afvalwater mogelijk tot een hoogte van 5 meter verticaal of 50 meter horizontaal, met gebruik van leidingen met een diameter van 32 mm. Dit biedt flexibiliteit voor de installatie onder verschillende structurele omstandigheden, inclusief kelders of verdiepingen onder het afvoerniveau. De vergruizer kan tot 95 liter per minuut afvoeren op een hoogte van 1 meter, en 53 liter per minuut op 5 meter hoogte, wat het een effectieve oplossing maakt voor drukbezochte badkamers.

Een van de belangrijkste voordelen van de SANIPACK is zijn stille werking, met een geluidsniveau van slechts 48 dB(A), wat zorgt voor een lage akoestische impact op de omgeving. Bovendien is de werkcyclus kort, wat betekent dat het apparaat alleen wordt geactiveerd wanneer dat nodig is, waardoor de bedrijfstijd en dus het geproduceerde geluid wordt verminderd.

Om een goede werking te garanderen, is het essentieel om de installatie van een toegangsdeur (met afmetingen van 600 mm lang en 420 mm hoog als er zijverbindingen zijn) te voorzien. Deze deur moet geventileerd zijn en alleen toegankelijk met gereedschap, wat het onderhoud van het apparaat vergemakkelijkt indien nodig.

De SANIPACK wordt geleverd met een afvoerkoppeling met terugslagklep, wat garandeert dat er geen terugstroming van water is zodra het afvalwater is afgevoerd, wat zorgt voor veiligheid en efficiëntie in het afvoerproces. Bovendien maakt het ontwerp van het systeem afvoer mogelijk in 32 mm diameter, wat de doorstroming optimaliseert en de installatie in beperkte ruimtes vergemakkelijkt.

Technische specificaties van de sanitaire vergruizer SANIPACK:

  • Aantal ingangen: 3 (toilet, wastafel en douche/bidet)
  • Diameter van de ingangen: 100/40 mm
  • Aangeraden retourdiameter: 32 mm
  • Motorverbruik: 400 W
  • Voedingsspanning: 220-240V / 50Hz
  • Elektrische klasse: I
  • Beschermingsindex: IP44
  • Geluidniveau: 48 dB(A)
  • Maximale horizontale retour: 50 m
  • Maximale verticale retour: 5 m
  • Minimale hoogte van de douchebak: 13 cm

Samenvattend is de sanitaire vergruizer SANIPACK van SFA een ideale oplossing voor wie op zoek is naar een discrete en efficiënte installatie van een complete badkamer, met de mogelijkheid om zich in de wand te verbergen. Het compacte ontwerp, de eenvoudige installatie en de capaciteit om tot 5 meter hoogte of 50 meter afstand af te voeren, maken het een veelzijdige optie voor alle soorten renovatie- of nieuwbouwprojecten. Bovendien garandeert de stille en efficiënte werking een comfortabele en ongestoorde gebruikservaring.

Technische kenmerken
Fabrikant
SFA SANITRIT
Referentie
0101422
SKU
SFAEBD1DCBD
Object
Vergruizer
Spanning
220-240 V
Beschermingsgraad
IP44
Frequentie
50-60 Hz
Aantal tickets
Garantie
3 jaar
Regels
EN 12050-3
Meningen
4.0 over 5.0
1 algemene beoordeling
Juan L.
J
Juan L.
(groupsumi.es)
18 dec 2021
Ik geef geen 5 sterren omdat de levering 10 dagen langer duurde dan op de dag van aankoop was aangegeven.
Gegevensbladen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi