Frame met versnipperaar en SFA SANIWALL PRO panelen voor hangende toiletten met referentie 0100832 van het merk SFA SANITRIT
Frame met versnipperaar en SFA SANIWALL PRO panelen voor hangende toiletten met referentie 0100832 van het merk SFA SANITRIT
Frame met versnipperaar en SFA SANIWALL PRO panelen voor hangende toiletten met referentie 0100832 van het merk SFA SANITRIT
Frame met versnipperaar en SFA SANIWALL PRO panelen voor hangende toiletten met referentie 0100832 van het merk SFA SANITRIT
SFA SANITRIT

Frame met versnipperaar en SFA SANIWALL PRO panelen voor hangende toiletten

REF
0100832
(0)
+1.262
1527.00 €
1.527,00 €
2.347,40 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
Het SFA SANIWALL PRO Up frame met vergruizer is een esthetische en efficiënte oplossing voor wandtoiletten. Het pompt afvalwater tot 5 m verticaal en 100 m horizontaal, met glazen panelen voor eenvoudig onderhoud.
  • Grohe frame met reservoir en dubbele spoeling
  • Afvoer tot 5 m verticaal en 100 m horizontaal
  • Witte glazen panelen voor gemakkelijke toegang en onderhoud
Koop nu en ontvang het tussen 24 en 28 oktober.
Meer over het product

Informatie over Frame met versnipperaar en SFA SANIWALL PRO panelen voor hangende toiletten

Het frame met SFA SANIWALL PRO Up versnipperaar, referentie 0100832, is een complete en veelzijdige oplossing ontworpen voor de installatie van zwevende toiletten in woningen of commerciële ruimtes. Dit systeem combineert een Grohe frame met een dubbele spoelcisterna, een efficiënte versnipperaar en matwitte glazen panelen die de installatie volledig in de muur verbergen. Ideaal voor situaties waar geen traditionele afvoer aanwezig is, is de SANIWALL PRO Up een esthetische, functionele en onderhoudsvriendelijke optie.

Het Grohe frame dat bij het systeem is inbegrepen, is ontworpen om in hoogte verstelbaar te zijn, wat meer flexibiliteit biedt bij het aanpassen van de toiletinstallatie aan de gewenste hoogte. De geïntegreerde cisterna is uitgerust met een dubbel spoelsysteem, waarmee je kunt kiezen tussen een waterverbruik van 3 of 6 liter, wat zorgt voor een efficiënte waterverbruik en een milieuvriendelijke werking. Dit optimaliseert niet alleen het waterverbruik, maar biedt ook een duurzamere optie voor moderne installaties.

De SANIWALL PRO Up is uitgerust met een krachtige versnipperaar van 400 W, die het afvalwater van het toilet, wasbak, douche en bide beheert. Deze versnipperaar heeft een hoofdtoegang voor het toilet en twee zij-ingangen met een diameter van 40 mm, waardoor andere sanitaire voorzieningen in de badkamer, zoals de douche, wasbak of bidet, eenvoudig kunnen worden aangesloten. Het versnipperingssysteem zorgt ervoor dat vaste stoffen worden afgebroken tot kleine deeltjes, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden afgevoerd via leidingen met een kleine diameter, zoals 22/28/32 mm, wat de installatie vereenvoudigt in ruimtes waar een traditioneel afvoersysteem niet mogelijk is.

Een van de grote voordelen van de SANIWALL PRO Up is de automatische werking, wat garandeert dat de afvoer van het afvalwater efficiënt plaatsvindt elke keer dat het toilet, de douche of de wasbak wordt gebruikt. De versnipperaar kan het water tot 5 meter verticaal en 100 meter horizontaal opvoeren, wat het een ideale oplossing maakt voor plaatsen waar de hoofdafvoer ver weg of op hogere niveaus is. Deze prestaties zorgen ervoor dat zelfs in moeilijke situaties de afvoer van het afvalwater snel en zonder problemen verloopt.

Naast zijn functionaliteit valt de SANIWALL PRO Up op door zijn esthetisch ontwerp. De matwitte glazen panelen die bij de set zijn inbegrepen, verbergen de installatie volledig en geven de badkamer een moderne en schone uitstraling. Deze panelen verbeteren niet alleen de esthetiek, maar bieden ook gemakkelijk toegang tot de componenten van zowel de cisterna als de versnipperaar, wat het onderhoud aanzienlijk vereenvoudigt. Bovenop de versnipperaar bevinden zich twee luiken die snelle toegang tot de interne componenten mogelijk maken, waardoor inspectie of reparatie eenvoudig kan worden uitgevoerd zonder het hele systeem te demonteren.

De werking van de versnipperaar is discreet, met een geluidsniveau van slechts 47 dB(A), wat ervoor zorgt dat het gebruik stil is, een essentiële eigenschap voor woonomgevingen waar akoestisch comfort belangrijk is.

Technische specificaties van de SANIWALL PRO Up:

  • Aantal beschikbare ingangen: 3
  • Diameter van de ingangen: 100 mm (toilet), 40 mm (douche, wasbak, bidet)
  • Aangeraden retourdiameter: 22/28/32 mm
  • Motorverbruik: 400 W
  • Voedingsspanning: 220-240 V
  • Elektrische klasse: I
  • Beschermingsindex: IP44
  • Geluidniveau: 47 dB(A)
  • Maximale horizontale retour: 100 meter
  • Maximale verticale retour: 5 meter
  • Hoogte van de douchebak: 13 cm
  • Peso: 17,5 kg

De SANIWALL PRO Up is ontworpen om in de muur te worden geïnstalleerd, wat een minimalistische en moderne uitstraling aan de badkamer geeft, zonder dat de componenten van het afvoersysteem zichtbaar zijn. Bovendien maken de veelzijdigheid en de mogelijkheid om meerdere sanitaire voorzieningen aan te sluiten het een uitstekende keuze voor complete badkamers, waar een efficiënte en esthetische oplossing voor de afvoer van afvalwater wordt gezocht.

Technische kenmerken
Fabrikant
SFA SANITRIT
Referentie
0100832
SKU
SFA9E8A7928
Object
Frame
Spanning
220-240 V
Beschermingsgraad
IP44
Frequentie
50-60 Hz
Aantal tickets
Garantie
3 jaar
Elektrische klasse
Ik
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi