Afvoerpomp SFA SANISHOWER Flat met referentie 0101001 van het merk SFA SANITRIT
Afvoerpomp SFA SANISHOWER Flat met referentie 0101001 van het merk SFA SANITRIT
Afvoerpomp SFA SANISHOWER Flat met referentie 0101001 van het merk SFA SANITRIT
Afvoerpomp SFA SANISHOWER Flat met referentie 0101001 van het merk SFA SANITRIT
SFA SANITRIT

Afvoerpomp SFA SANISHOWER Flat

REF
0101001
(0)
+447
540.00 €
540,00 €
797,39 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De SFA SANISHOWER Flat afvoerpomp maakt het mogelijk om douche- en wastafelwater tot 3 m verticaal of 30 m horizontaal af te voeren. Compact en stil, ideaal voor installatie in kleine ruimtes.
  • Afvoer tot 3 m verticaal en 30 m horizontaal
  • Compact en stil
  • Ideaal voor vlakke douchebakken
Koop nu en ontvang het tussen 30 oktober en 1 november.
Meer over het product

Informatie over Afvoerpomp SFA SANISHOWER Flat

De SFA SANISHOWER Flat afvoerpomp, referentie 0101001, is een efficiënte en compacte oplossing die is ontworpen om grijs water af te voeren dat afkomstig is van douches en wastafels op plaatsen waar geen traditionele afvoer beschikbaar is. Het compacte en discrete ontwerp, samen met het lage geluidsniveau, maakt het de ideale keuze voor installatie in kleine badkamers of op plaatsen met beperkte ruimte, zoals kasten of onder de douchebak, waardoor de installatie van een douchezone vrijwel overal in huis mogelijk is.

De SANISHOWER Flat kan water tot 3 meter verticaal of 30 meter horizontaal afvoeren, wat een grote flexibiliteit in de installatie biedt, waardoor het een ideale keuze is voor zowel woningen als commerciële projecten waar afvoer door middel van zwaartekracht niet haalbaar is. Dit model maakt ook de aansluiting van een wastafel mogelijk, waardoor het een veelzijdige oplossing is om de functionaliteit van een kleine badkamer of een douchezone in kelders, zolders of andere gebieden met afvoerbeperkingen te optimaliseren.

Het werkingssysteem van de SANISHOWER Flat is eenvoudig en efficiënt. Het water van de douche of wastafel komt door zwaartekracht in de pompreservoir. Wanneer het waterniveau in het reservoir stijgt, activeert de gegenereerde druk automatisch de 250 W motor, waarmee het afvoerproces van het water wordt gestart. Dit systeem zorgt voor een ononderbroken werking en biedt optimale prestaties, zelfs in installaties met frequent gebruik.

Een van de meest opvallende kenmerken van de SANISHOWER Flat is het bijzonder lage inschakelniveau. Met een activeringshoogte van slechts 30 mm en een ultra-platte sifon van 5 cm, maakt deze pomp de installatie van douchebakken met een geringe hoogte mogelijk, wat de esthetiek van de badkamer verbetert en een comfortabelere en toegankelijkere ervaring voor de gebruiker biedt. Voor de beste resultaten wordt aanbevolen om de SANISHOWER Flat zo dicht mogelijk bij de douchebak te installeren, waardoor de efficiëntie van de afvoer wordt gemaximaliseerd.

Met een maximale doorstroming van 30 liter per minuut zorgt dit systeem voor een snelle afvoer van het water, zelfs in omgevingen met intensief gebruik. Bovendien garandeert het lage geluidsniveau een stille werking, met een geluidsuitstoot die nauwelijks waarneembaar is, waardoor het een ideale keuze is voor installatie in woonomgevingen waar akoestisch comfort belangrijk is.

De SANISHOWER Flat is ontworpen om water met een maximale temperatuur van 35°C te verwerken, wat ideaal is voor toepassingen in douches en wastafels. De robuuste constructie, met een beschermingsindex van IP44, zorgt ervoor dat de pomp beschermd is tegen waterdruppels en vocht, waardoor deze geschikt is voor installatie in badkamers of vochtige omgevingen.

Technische specificaties van de SANISHOWER Flat:

  • Maximale doorstroming: 30 L/min bij 1 meter
  • Aantal ingangen: 2 (32 mm voor douche en 40 mm voor wastafel)
  • Motorverbruik: 250 W
  • Voedingsspanning: 220-240V / 50Hz
  • Maximale opgenomen stroom: 1,3 A
  • Elektrische klasse: I
  • Beschermingsindex: IP44
  • Maximale toegestane watertemperatuur: 35°C
  • Maximale horizontale retour: 30 meter
  • Maximale verticale retour: 3 meter
  • Minimale activeringshoogte: 30 mm
  • Minimale hoogte van de douchebak: 8 cm
  • Peso: 3,7 kg

De SANISHOWER Flat valt niet alleen op door zijn prestaties, maar ook door de eenvoudige installatie. Als een compact apparaat kan het in bijna elke ruimte worden geïnstalleerd, wat meer vrijheid in het ontwerp van de badkamer mogelijk maakt. De ultra-platte sifon helpt een minimalistisch en modern ontwerp te behouden, vooral in kleine badkamers waar ruimte kostbaar is.

Samengevat is de SFA SANISHOWER Flat afvoerpomp de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een compacte, efficiënte en stille oplossing voor de afvoer van grijs water in douches en wastafels. De mogelijkheid om over grote afstanden af te voeren, de eenvoudige installatie en de stille werking maken het een veelzijdige en betrouwbare keuze voor renovatieprojecten of de installatie van nieuwe douchezones, zelfs in ruimtes waar geen traditionele afvoersystemen zijn.

Technische kenmerken
Fabrikant
SFA SANITRIT
Referentie
0101001
SKU
SFA506B4DA2
Object
Pomp
Spanning
220-240 V
Beschermingsgraad
IP44
Frequentie
50-60 Hz
Aantal tickets
Garantie
3 jaar
Regels
EN 12050-2
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi