Membrana expansievat 250 liter CMF 1" met referentie 04250351 van het merk IBAIONDO
Membrana expansievat 250 liter CMF 1" met referentie 04250351 van het merk IBAIONDO
IBAIONDO

Membrana expansievat 250 liter CMF 1"

REF
04250351
(0)
+216
261.00 €
261,00 €
406,54 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
Het Ibaiondo CMF membraanexpansievat van 250 liter is ideaal voor gesloten verwarmings- en koelsystemen. Gemaakt van staal met een niet-vervangbare membraan, weerstaat het tot 6 bar druk en is het eenvoudig te installeren.
  • Volume van 250 liter en maximale druk van 6 bar.
  • Stevig staal met een afwerking in rode verf.
  • Compatibel met verwarming en klimaatbeheersing.
Koop nu en ontvang het tussen 1 en 4 november.
Meer over het product

Informatie over Membrana expansievat 250 liter CMF 1"

Het Ibaiondo CMF membraanexpansievat van 250 liter is een sleutelcomponent in gesloten verwarmings- en koelsystemen, ontworpen om de uitzetting van water bij verhitting te absorberen, waardoor overdrukken worden voorkomen die de installaties kunnen beschadigen. Dit model is vervaardigd uit hoogwaardig staal en afgewerkt met een laag rode verf, wat zorgt voor een hoge corrosieweerstand en een lange levensduur.

Robuust en efficiënt ontwerp

Dit expansievat beschikt over een niet-vervangbare membraan volgens de norm EN 13831, specifiek voor niet-potabele verwarmings- en klimaatbeheersystemen. Met een capaciteit van 250 liter en een maximale druk van 6 bar, is het perfect voor grootschalige installaties waar een efficiënte drukregeling van het water vereist is. Het systeem helpt om de juiste druk te allen tijde te handhaven, wat de veiligheid en het goede functioneren van het klimaatbeheersingssysteem waarborgt.

Bovendien garandeert de wateraansluiting van 1” een eenvoudige en snelle installatie. Het is uitgerust met een opblaasventiel waarmee de voorbelasting kan worden aangepast, die in de fabriek is ingesteld op 1,5 bar, maar kan worden gewijzigd volgens de specificaties van het systeem.

Hoge weerstand en naleving van normen

Het Ibaiondo CMF expansievat van 250 liter voldoet aan de eisen van de Richtlijn 2014/68/EU, wat garandeert dat het is vervaardigd volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Het is onderworpen aan druktests tot 9 bar, wat de werkdruk van 6 bar overschrijdt, waardoor het een robuust en betrouwbaar apparaat is, geschikt voor gebruik onder veeleisende omstandigheden.

Dit model is ook voorbereid om een breed temperatuurbereik te weerstaan, met een maximale bedrijfstemperatuur van 100°C en een minimale van -10°C, waardoor het geschikt is voor zowel verwarmings- als koelsystemen.

Belangrijke technische specificaties

  • Volume: 250 liter.
  • Maximale werkdruk: 6 bar.
  • Proefdruk: 9 bar.
  • Voorbelasting EXWORKS: 1,5 bar.
  • Wateraansluiting: 1” (R1”).
  • Materiaal: Staal met niet-vervangbare membraan.
  • Buitenkant: Rode verf die bestand is tegen corrosie.
  • Afmetingen: 600 mm diameter (ØD) en 1.095 mm hoogte (H).
  • Voorbeluchtingsgas: Lucht.
  • Bedrijfstemperatuur: -10°C tot 100°C.

Eenvoudige installatie en onderhoud

Het ontwerp van dit expansievat vergemakkelijkt een snelle en eenvoudige installatie in elk gesloten verwarmings- of koelsysteem. De wateraansluiting van 1” zorgt voor een probleemloze integratie in het hydraulische netwerk van het systeem. Het opblaasventiel dat is inbegrepen, maakt een nauwkeurige aanpassing van de voorbelasting mogelijk, wat zorgt voor een optimale werking volgens de kenmerken van de installatie.

Hoewel de membraan niet vervangbaar is, zorgt het ontwerp voor een lange levensduur en vereist het minimaal onderhoud. De duurzaamheid van de materialen en de hoge weerstand tegen druk en temperatuurvariaties maken dit expansievat een betrouwbare keuze voor veeleisende verwarmings- en koelsystemen.

Veelzijdige toepassingen

Dit expansievat is ontworpen voor gebruik in een breed scala aan toepassingen:

  • Gesloten verwarmingssystemen: Beschermt de installaties tegen drukstijgingen veroorzaakt door de thermische uitzetting van water.
  • Klimatiseringssystemen: Handhaaft een constante druk in koelsystemen, waardoor de efficiëntie wordt verbeterd en de levensduur van de apparatuur wordt verlengd.

Garantie en duurzaamheid

Het Ibaiondo CMF expansievat van 250 liter wordt ondersteund door een garantie van 2 jaar, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid waarborgt. Ontworpen om een lange levensduur te bieden, is dit apparaat voorbereid om extreme omstandigheden te weerstaan en de onderhoudsinterventies te minimaliseren, waardoor het een duurzame en kosteneffectieve oplossing is in de loop van de tijd.

Technische kenmerken
Fabrikant
IBAIONDO
Referentie
04250351
SKU
IBIAD019A7B
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi