Expansievat met membraan 200 liter CMF 1" met referentie 04200351 van het merk IBAIONDO
Expansievat met membraan 200 liter CMF 1" met referentie 04200351 van het merk IBAIONDO
IBAIONDO

Expansievat met membraan 200 liter CMF 1"

REF
04200351
(0)
+179
215.50 €
215,50 €
357,39 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
Het Ibaiondo CMF expansievat van 200 liter is ideaal voor gesloten verwarmings- en koelsystemen. Gemaakt van staal met een niet-vervangbare membraan, ondersteunt het tot 6 bar druk en is het eenvoudig te installeren.
  • Volume van 200 liter, maximale druk van 6 bar.
  • Stevig staal met een rode verfafwerking.
  • Compatibel met verwarmings- en koelsystemen.
Koop nu en ontvang het tussen 23 en 24 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Expansievat met membraan 200 liter CMF 1"

Het Ibaiondo CMF membraan expansievat van 200 liter is een essentieel onderdeel in gesloten verwarmings- en koelsystemen, ontworpen om de uitzetting van water in deze systemen op te vangen wanneer het verwarmd wordt, waardoor overdrukken worden voorkomen die de installaties kunnen beschadigen. Gemaakt van hoogwaardig staal, is dit expansievat afgewerkt met een rode verflaag, wat zorgt voor zowel een uitstekende corrosieweerstand als een lange levensduur onder zware omstandigheden.

Robuust en efficiënt ontwerp

Dit model beschikt over een niet-vervangbare membraan volgens de EN 13831 norm, speciaal ontworpen voor niet-drinkwater toepassingen. Dankzij de capaciteit van 200 liter en een maximale werkdruk van 6 bar, is de Ibaiondo CMF geschikt voor een breed scala aan grote verwarmings- en koelsystemen, waar grote hoeveelheden water beheerd moeten worden.

Bovendien heeft dit expansievat een wateraansluiting van 1” voor eenvoudige installatie, en het ontwerp omvat een opblaasventiel om de voorbelasting druk te regelen, die in de fabriek is ingesteld op 1,5 bar, waardoor het kan worden aangepast aan de behoeften van het systeem.

Hoge weerstand en naleving van normen

Gemaakt in overeenstemming met de Richtlijn 2014/68/EU, is het Ibaiondo CMF expansievat onderworpen aan strenge druktesten om de veiligheid en betrouwbaarheid te waarborgen. Dit model is getest met een druk tot 9 bar, wat de werkdruk van 6 bar overschrijdt, wat ervoor zorgt dat het efficiënt kan functioneren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Dit expansievat is voorbereid om een breed temperatuurbereik te weerstaan, met een maximale werktemperatuur van 100°C en een minimale van -10°C, waardoor het geschikt is voor zowel verwarmings- als koelsystemen.

Belangrijke technische kenmerken

  • Volume: 200 liter.
  • Maximale werkdruk: 6 bar.
  • Proefdruk: 9 bar.
  • Voorbelasting EXWORKS: 1,5 bar.
  • Wateraansluiting: 1” (R1”).
  • Materiaal: Staal, met niet-vervangbare membraan.
  • Buitenkant: Rode verf.
  • Afmetingen: 600 mm diameter (ØD) en 860 mm hoogte (H).
  • Voorbelasting gas: Lucht.
  • Werktemperatuur: -10°C tot 100°C.

Eenvoudige installatie en onderhoud

Het Ibaiondo CMF expansievat van 200 liter is ontworpen om eenvoudig te installeren in verwarmings- en koelsystemen, dankzij de wateraansluiting van 1”, die een eenvoudige integratie in de leidingen van het systeem mogelijk maakt. Bovendien vergemakkelijkt het opblaasventiel de regulering van de interne luchtdruk van de voorbelasting, waardoor het kan worden aangepast aan de specifieke omstandigheden van het systeem.

Hoewel de membraan niet vervangbaar is, garandeert het robuuste en duurzame ontwerp een langdurige werking zonder frequent onderhoud. Dit, samen met de hoge corrosieweerstand en de capaciteit om bij hoge druk en temperaturen te werken, zorgt ervoor dat het expansievat jarenlang betrouwbare prestaties zal leveren.

Toepassingen

Dit model expansievat is ontworpen voor gebruik in:

  • Gesloten verwarmingssystemen: Beschermt het systeem tegen drukstijgingen veroorzaakt door de thermische uitzetting van water.
  • Klimaatsystemen: Beheert de volumeveranderingen van water in koelsystemen om een stabiele druk te handhaven.

Garantie en duurzaamheid

Het Ibaiondo CMF expansievat van 200 liter wordt geleverd met een garantie van 2 jaar, wat de kwaliteit van het product en de conformiteit met de geldende normen waarborgt. Met een verlengde levensduur is dit expansievat ontworpen om betrouwbaar te functioneren in veeleisende omgevingen, waardoor onderbrekingen en onderhoudskosten worden geminimaliseerd.

Technische kenmerken
Fabrikant
IBAIONDO
Referentie
04200351
SKU
IBIF687373A
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi