Descalcificator voor thuis ATH Robosoft 180e van 26 liter met referentie 301527 van het merk ATH
Descalcificator voor thuis ATH Robosoft 180e van 26 liter met referentie 301527 van het merk ATH
ATH

Descalcificator voor thuis ATH Robosoft 180e van 26 liter

REF
301527
(1)
+729
881.00 €
881,00 €
2.450,25 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De ATH Robosoft 180e waterontharder van 26 liter is ideaal om de hardheid van het water in huis te verwijderen, waarbij het gebruik van zout en water wordt geoptimaliseerd met efficiënte regeneratie.
  • Capaciteit van 26 liter hars
  • Proportionele regeneratie met laag verbruik
  • Aansluiting van 1" en zoutreservoir van 90 kg
Koop nu en ontvang het tussen 23 en 24 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Descalcificator voor thuis ATH Robosoft 180e van 26 liter

De huishoudelijke waterontharder ATH Robosoft 180e is een geavanceerde oplossing voor het behandelen van hard water in elk huishouden. Voorzien van 26 liter ionenwisselresin, biedt dit systeem een zeer efficiënte proportionele regeneratie, die automatisch het gebruik van zout en water aanpast op basis van de behoeften van het huishouden, wat zorgt voor een optimale hulpbronnenconsumptie. Het compacte ontwerp maakt een eenvoudige installatie in kleine ruimtes mogelijk, terwijl het tegelijkertijd een uitstekende prestatie levert in het verbeteren van de waterkwaliteit.

Het regeneratiesysteem met tegenstroom is een van de belangrijkste voordelen van de Robosoft 180e. De harsen worden van onder naar boven geregenereerd, waardoor de regenererende middelen maximaal worden benut en de efficiëntie van het proces wordt gemaximaliseerd. Dit resulteert in een significante vermindering van het zout- en waterverbruik tijdens de regeneratiecycli, wat zowel de gebruiker als het milieu ten goede komt. Bovendien bespaart dit model tot 70% op persoonlijke verzorgings- en schoonmaakproducten, terwijl het de levensduur van huishoudelijke apparaten en kleding met tot 30% verlengt.

Gebouwd met hoogwaardige materialen, is de kast van de Robosoft 180e vervaardigd uit geblazen polyethyleen, wat zorgt voor weerstand en duurzaamheid. De harsfles is gemaakt van versterkt polyester met glasvezel, en de binnenvoering is van voedselveilig PE, wat een veilige en langdurige toepassing voor de behandeling van drinkwater garandeert. De harscapaciteit van 26 liter maakt een effectieve behandeling mogelijk, zelfs in huishoudens met hoge hardheidsniveaus in het water.

Deze waterontharder beschikt over de innovatieve functie "Clean", die het mogelijk maakt om een tweede terugspoeling in te stellen aan het begin van elke regeneratie. Deze functie is bijzonder nuttig in gebieden waar het water hoge niveaus van ijzer of slib bevat, omdat het de effectiviteit van de reiniging van de harsen verbetert en een optimale prestatie garandeert. Bovendien is er een LED-alarm dat aangeeft wanneer het nodig is om de zoutoplossing bij te vullen, wat het onderhoud vergemakkelijkt en garandeert dat het apparaat altijd efficiënt functioneert.

De zoutoplossingstank is van het droge type, wat het risico op storingen minimaliseert en de onderhoudsbehoeften vermindert, terwijl de geïntegreerde veiligheidsklep toevallige overstromingen voorkomt. De roterende klep met zes cycli, gemaakt van duurzaam plastic, is ontworpen voor betrouwbare prestaties en een lange levensduur. Het Easy-Clamp-aansluitsysteem vergemakkelijkt de montage en demontage van het apparaat, waardoor de installatie en het onderhoud eenvoudig en snel zijn. De High Speed motor met hoog koppel biedt meer betrouwbaarheid en efficiëntie in de regeneratie van het systeem, terwijl de automatische bypass tijdens de regeneratie ervoor zorgt dat de watertoevoer ononderbroken doorgaat.

Bovendien garandeert het regeneratiesysteem met tegenstroom en proportioneel gebruik een laag verbruik van regeneratiemiddelen, waardoor de Robosoft 180e een economische en ecologische keuze is. De meegeleverde bypassklep, gemaakt van ABS, heeft een apparaat voor het aanpassen van de resterende hardheid, waarmee het niveau van waterverzachting kan worden gepersonaliseerd op basis van de behoeften van de gebruiker.

Technische specificaties:

  • Harscapaciteit: 26 liter
  • Maximale capaciteit (250 gr. zout/lt. hars): 226 ºHf/m³
  • Gemiddelde capaciteit (150 gr. zout/lt. hars): 189 ºHf/m³
  • Minimale capaciteit (45 gr. zout/lt. hars): 88 ºHf/m³
  • Aangeraden maximale hardheid van het water: 137 ºHf/m³
  • Maximale doorstroming: 2,4 m³/h
  • Maximale afvoerdoorstroming: 0,5 m³/h
  • Waterverbruik per regeneratie: 120 liter
  • Capaciteit van de zoutoplossingstank: 90 kg
  • Waterdruk: 2,0 - 8,0 kg/cm²
  • Werktemperatuur: 4°C tot 48°C
  • Aansluitdiameter: 1”
  • Elektrische voeding: 220/24V 50/60Hz
  • Afmetingen: 1086 mm (hoogte) x 438 mm (breedte) x 524 mm (diepte)
  • Netto gewicht: 36 kg

Met zijn geavanceerde functies, duurzaamheid en efficiëntie is de ATH Robosoft 180e waterontharder een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een effectieve en onderhoudsarme oplossing om de waterkwaliteit in hun huizen te verbeteren, wat zorgt voor meer comfort, besparingen en bescherming voor hun huishoudelijke apparaten en leidingen.

Technische kenmerken
Fabrikant
ATH
Referentie
301527
SKU
ATH6BB0D499
Object
Ontkalker
Spanning
220-24 V
Werktemperatuur
0,00 - 50,00 °C
Minimale druk
2,5 bar
Maximale druk
8 bar
Meningen
5.0 over 5.0
1 algemene beoordeling
MIGUEL A.
M
MIGUEL A.
(groupsumi.es)
13 okt 2021
Ik ben dol op deze ontkalker.
Gegevensbladen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi