Osmose omgekeerd ATH 5 stappen Genius Compact met referentie 304073 van het merk ATH
Osmose omgekeerd ATH 5 stappen Genius Compact met referentie 304073 van het merk ATH
ATH

Osmose omgekeerd ATH 5 stappen Genius Compact

REF
304073
(0)
+327
395.50 €
395,50 €
571,12 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
Het ATH Genius Compact omgekeerde osmose-systeem zuivert water in 5 fasen, verwijdert onzuiverheden en verbetert de smaak. Compact, efficiënt en met een opslagtank van 8 liter voor huishoudelijk gebruik.
  • Geavanceerde zuivering in 5 fasen
  • Opslagtank van 8 liter
  • Optie met of zonder pomp
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Osmose omgekeerd ATH 5 stappen Genius Compact

Het ATH Genius Compact omgekeerde osmose systeem is een geavanceerde oplossing voor waterzuivering in huis. Dit compacte en efficiënte systeem is ontworpen om water van hoge kwaliteit te leveren, volledig vrij van onzuiverheden, verontreinigingen en overtollige zouten. Dankzij de 5-fasen filtratietechnologie is het in staat om sedimenten, chloor, zware metalen, virussen en bacteriën te verwijderen, waardoor u en uw gezin gezond, fris water met een ongeëvenaarde smaak krijgen.

Prestaties en technologie in elke fase:

Het Genius Compact systeem bestaat uit vijf filtratiefasen, waarbij elke fase een cruciale rol speelt in het waarborgen van de puurheid van het water:

  1. Voorfilter voor sedimenten: In de eerste fase worden de zwevende deeltjes, zoals zand, stof en roest, verwijderd die de helderheid en kwaliteit van het water kunnen beïnvloeden.

  2. Voorfilter met actieve kool: In de tweede fase verwijdert dit filter effectief chloor en andere chemische verbindingen die de smaak en geur van het water aantasten, waardoor de algehele kwaliteit verbetert.

  3. Omgekeerde osmose membraan: Dit is het centrale onderdeel van het systeem, waar tot 90% van de zouten, zware metalen, virussen en bacteriën worden tegengehouden, wat een uitzonderlijk niveau van puurheid oplevert.

  4. Inline actieve kool nabehandeling: Het water stroomt door dit filter voordat het wordt geconsumeerd, waardoor eventuele resterende onzuiverheden worden verwijderd en een schone, frisse eind smaak wordt gegarandeerd.

  5. 8-liter opslagtank: Deze tank slaat voldoende gezuiverd water op om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van een gemiddeld huishouden, zodat u altijd toegang heeft tot kwaliteitswater wanneer u het nodig heeft.

Belangrijke voordelen:

  • Geavanceerde 5-fasen zuivering: Het integrale filtratiesysteem garandeert water dat volledig vrij is van onzuiverheden, waardoor de smaak en kwaliteit verbetert.
  • 8-liter opslagtank: Voldoende voor dagelijks gebruik in een huishouden, waardoor u niet hoeft te wachten op gezuiverd water.
  • Aangepaste opties: Het systeem is beschikbaar met of zonder pomp, zodat het kan worden aangepast aan de waterdrukcondities van uw huis.

Technische specificaties:

  • Filtratiefasen: 5
  • Omgekeerde osmose membraan: Capaciteit van 50/75 gpd, in staat om tot 120 liter water per dag te verwerken.
  • Effectief volume van de opslagtank: 4 liter (totaal opslagtank 8 liter)
  • Zoutafwijzing: Tussen 85% en 90%, wat ervoor zorgt dat het water vrij is van overtollige mineralen.
  • Bedrijfstemperatuur bereik: Het apparaat is ontworpen om te werken met water in een temperatuurbereik van 5 tot 35ºC.
  • Bedrijfspressie: Werkt in een drukbereik van 2,5 tot 5,6 bar zonder pomp, en met pomp indien nodig voor lage drukcondities.

Duurzaamheid en gebruiksgemak:

De ATH Genius Compact is een systeem dat is ontworpen om lang mee te gaan en eenvoudig onderhoud te bieden. Het beschikt over een vervangingskit (referentie 304396), die ervoor zorgt dat de filters eenvoudig kunnen worden vervangen wanneer dat nodig is. Het compacte ontwerp maakt installatie in elke beperkte ruimte mogelijk, ideaal voor keukens of gebieden met beperkte beschikbare ruimte. Bovendien maakt de eenvoudige installatie en bediening het toegankelijk voor elke gebruiker, zonder dat gespecialiseerde technische ondersteuning nodig is.

Verbetering van waterkwaliteit en gezondheid:

Het is niet alleen ontworpen om water met een betere smaak te leveren, maar speelt ook een cruciale rol in het verbeteren van de gezondheid van uw huis. Door verontreinigingen zoals zware metalen, bacteriën en chloor te verwijderen, vermindert het omgekeerde osmose systeem aanzienlijk de risico's die gepaard gaan met het consumeren van onbehandeld water, zowel voor mensen als voor huisdieren en planten.

Technische kenmerken
Fabrikant
ATH
Referentie
304073
SKU
ATH86DFED31
Object
Omgekeerde osmose apparaat
Spanning
220-24 V
Werktemperatuur
5,00 - 35,00 °C
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi