Osmose omgekeerd 5 fasen zonder pomp ATH GENIUS-4/75/FLM met referentie 304041 van het merk ATH
Osmose omgekeerd 5 fasen zonder pomp ATH GENIUS-4/75/FLM met referentie 304041 van het merk ATH
ATH

Osmose omgekeerd 5 fasen zonder pomp ATH GENIUS-4/75/FLM

REF
304041
(0)
+89
107.61 €
107,61 €
438,02 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
Het ATH GENIUS-4/75/FLM omgekeerde osmose systeem, met 5 fasen en zonder pomp, produceert tot 110 liter/dag. Inclusief handmatige spoeling om de levensduur van het membraan te verlengen en een geïntegreerde manometer.
  • 5 filtratiefasen
  • Productie van tot 110 liter/dag
  • Handmatige spoeling en zonder pomp
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Osmose omgekeerd 5 fasen zonder pomp ATH GENIUS-4/75/FLM

Het ATH GENIUS-4/75/FLM omgekeerde osmose systeem is een efficiënte en betrouwbare oplossing voor waterzuivering thuis, die water van hoge kwaliteit levert dankzij het 5-fasen filtratiesysteem. Ontworpen om zonder pomp te functioneren en met een handmatige spoeling, is dit systeem ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een omgekeerd osmose systeem dat geen elektriciteit nodig heeft, wat het economisch en eenvoudig in gebruik maakt.

5-fasen filtratiesysteem:

Dit systeem heeft een filtratieproces in 5 fasen dat de maximale zuiverheid van het water garandeert door verontreinigingen, sedimenten en chloor te verwijderen. De fasen omvatten:

  1. Initiële filtratie: Verwijdert grote deeltjes zoals sedimenten, stof en zand, waardoor de helderheid van het water verbetert.
  2. UDF dechlorering: Een koolstoffilter dat chloor en andere verbindingen verwijdert die de smaak en geur van het water kunnen beïnvloeden.
  3. CTO dechlorering: Deze fase zorgt voor een tweede filtratie met koolstof, waarbij eventuele resterende sporen van chloor en andere organische verbindingen worden verwijderd.
  4. Omgekeerde osmose membraan (O.I.): De 75 gpd (gallons per dag) membraan is het hart van het systeem en verwijdert tot 85% van de opgeloste vaste stoffen, bacteriën en zware metalen in het water.
  5. Post-filtratie met GAC in-line: Een in-line actieve koolfilter verbetert de uiteindelijke smaak van het water door mogelijke residuele geuren te verwijderen.

Prestaties en kenmerken:

  • Productiecapaciteit: Het systeem kan tot 110 liter gezuiverd water per dag produceren, wat het geschikt maakt voor het dagelijkse verbruik van een gezin, en zorgt voor puur en verontreinigingsvrij water.
  • Handmatige spoeling: Het systeem heeft een handmatige spoeling die het mogelijk maakt om de omgekeerde osmose membraan periodiek schoon te maken, waardoor de levensduur wordt verlengd en een optimale werking van het systeem in de loop van de tijd wordt gegarandeerd.
  • Geïntegreerde manometer: De meegeleverde manometer maakt het mogelijk om de druk van het systeem te controleren, zodat het binnen de aanbevolen parameters voor optimale prestaties functioneert.

Werking zonder elektriciteit:

De ATH GENIUS-4/75/FLM heeft geen elektriciteit nodig, omdat het geen pomp bevat, wat het een milieuvriendelijke en economische optie maakt voor waterzuivering. Het werkt automatisch op basis van de druk van de watertoevoer. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de minimale waterdruk 2,5 bar is voor een goede werking. Als de druk lager is dan 3 bar, wordt aangeraden om een omgekeerd osmose systeem met pomp te kiezen om de prestaties te waarborgen.

Technische specificaties:

  • Maximale waterconductiviteit (bij 20°C): 2.500 μS/cm, wat garandeert dat het systeem in staat is om water met een gematigd zoutgehalte te zuiveren.
  • Werkdruk: Werkt met een minimale druk van 2,5 bar en een maximale druk van 5,5 bar, wat zorgt voor een stabiele werking binnen deze parameters.
  • Werktemperatuur: Het systeem is ontworpen om te werken in een temperatuurbereik van 5°C tot 35°C.
  • Afmetingen: De compacte afmetingen van het systeem maken het geschikt voor installatie in kleine ruimtes. De afmetingen zijn: 500 mm hoogte, 500 mm breedte, 150 mm diepte, 400 mm aan de basis en 300 mm in de accumulator.
  • Afwijzing van opgeloste vaste stoffen: Het systeem kan meer dan 85% van de opgeloste vaste stoffen afwijzen, wat zorgt voor water van hoge kwaliteit voor dagelijks gebruik.

Voordelen van het ATH GENIUS-4/75/FLM omgekeerde osmose systeem:

  • Handmatige spoeling voor langere levensduur: Door de membraan periodiek schoon te maken, stelt het handmatige spoelsysteem in staat om de levensduur van de membraan te verlengen, wat de onderhouds- en vervangingskosten verlaagt.
  • Eenvoudige installatie en onderhoud: Het systeem wordt volledig gemonteerd geleverd en bevat alle benodigde leidingen en accessoires voor een snelle en eenvoudige installatie. Bovendien is periodiek onderhoud eenvoudig uit te voeren volgens de instructies in de handleiding.
  • Energiebesparing: Doordat het geen elektriciteit nodig heeft, genereert het systeem geen extra energiekosten, wat het een economische optie maakt voor waterzuivering thuis.
  • Compact en efficiënt systeem: De compacte afmetingen maken het mogelijk om het systeem eenvoudig onder de gootsteen of in kleine ruimtes te installeren, zonder in te boeten op de efficiëntie van de productie van gezuiverd water.

Gebruiksoverwegingen:

Dit omgekeerde osmose systeem is ontworpen voor gebruik met drinkbaar water. Het mag niet worden aangesloten op een watertoevoer die microbiologisch verontreinigd is of waarvan de kwaliteit onbekend is zonder voorafgaande adequate desinfectie. Bovendien is het belangrijk om de onderhouds- en hygiëneprocedures periodiek uit te voeren volgens de aanbevelingen in de handleiding om optimale prestaties en waterkwaliteit te waarborgen.

Technische kenmerken
Fabrikant
ATH
Referentie
304041
SKU
ATH10827328
Object
Omgekeerde osmose apparaat
Spanning
220-24 V
Werktemperatuur
5,00 - 35,00 °C
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi