Afstandsbediening voor poort en garagepoort Delta Dore Tyxia 1410 met referentie 6351389 van het merk DELTA DORE
Afstandsbediening voor poort en garagepoort Delta Dore Tyxia 1410 met referentie 6351389 van het merk DELTA DORE
Afstandsbediening voor poort en garagepoort Delta Dore Tyxia 1410 met referentie 6351389 van het merk DELTA DORE
DELTA DORE

Afstandsbediening voor poort en garagepoort Delta Dore Tyxia 1410

REF
6351389
(0)
+67
79.90 €
79,90 €
119,79 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Delta Dore Tyxia 1410 afstandsbediening maakt het mogelijk om automatisch deuren en hekken eenvoudig en met vertrouwen te bedienen. Compact en robuust, ideaal voor dagelijks gebruik.
  • Bidirectionele controle met visuele informatie terugkoppeling.
  • Schokbestendig en gemakkelijk mee te nemen met de sleutelhanger ring.
  • Bereik van 100 tot 300 m en een autonomie van 10 jaar met inbegrepen batterijen.
Koop nu en ontvang het tussen 4 en 6 november.
Meer over het product

Informatie over Afstandsbediening voor poort en garagepoort Delta Dore Tyxia 1410

De Telecommand Delta Dore Tyxia 1410 is een innovatief apparaat dat is ontworpen om de controle over verschillende automatiseringen in uw huis te vergemakkelijken, zoals garagepoorten, hekken en verlichtingssystemen. Deze afstandsbediening wordt een integrale oplossing die de controle over meerdere apparaten centraliseert, waardoor u gemak en efficiëntie in uw dagelijks leven krijgt.

Voordelen en Belangrijkste Kenmerken

Een van de belangrijkste voordelen van de Tyxia 1410 is zijn schokbestendigheid, wat het ideaal maakt voor dagelijks gebruik zonder zorgen. Het compacte en lichte ontwerp maakt het gemakkelijk om het in uw zak of aan uw sleutelhanger mee te nemen, zodat u altijd de controle over uw automatiseringen bij de hand heeft.

De bidirectionele afstandsbediening van de Tyxia 1410 biedt visuele feedback over de verzonden opdrachten. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat uw commando's, zoals het openen of sluiten van het hek of de garagepoort, correct zijn ontvangen. Een lichtindicator wordt geactiveerd om te bevestigen dat het apparaat de gevraagde actie heeft uitgevoerd.

Controle en Functionaliteit

De Tyxia 1410 maakt de controle mogelijk van tot vier verschillende kanalen van automatiseringen, waaronder het openen en sluiten van deuren, elektrische sloten, het starten/stoppen van irrigatiesystemen en zelfs de verlichting. Dit biedt u grote veelzijdigheid, waardoor meerdere apparaten in uw domoticasysteem kunnen worden geïntegreerd.

Voor degenen die op zoek zijn naar meer functionaliteit, kan de Tyxia 1410 worden gekoppeld aan Tydom Home/Pro, wat de activatie van gepersonaliseerde routines mogelijk maakt die zijn afgestemd op uw behoeften en levensstijl.

Technische Gegevens

  • Voedingstype: Werkt met een CR2430 lithiumbatterij, inbegrepen.
  • Autonomie: Tot 10 jaar, wat zorgt voor langdurig gebruik zonder frequente vervangingen.
  • Bereik: Werkt effectief op een afstand van 100 tot 300 m, wat u een brede dekking biedt voor de controle van uw apparaten.
  • Werkingstemperatuur: Accepteert een temperatuurbereik van -10 tot 40 °C, wat de werking in verschillende weersomstandigheden garandeert.
  • Afmetingen: Met een compact formaat van 42 mm hoog, 65 mm breed en 8 mm diep is het gemakkelijk te hanteren en op te bergen.

Garantie en Gebruik

De Telemando Tyxia 1410 wordt geleverd met een vijfjarige garantie, wat het vertrouwen van de fabrikant in de kwaliteit en duurzaamheid van het product weerspiegelt. Het ontwerp is bedoeld voor gebruik binnenshuis, waardoor het een sleutelcomponent is voor een efficiënte beheersing van de automatiseringen in uw huis.

De Telecommand Delta Dore Tyxia 1410 is een effectieve en praktische oplossing voor de controle van automatiseringen in uw huis. Met zijn robuuste ontwerp, bidirectionele functionaliteit en een breed scala aan toepassingen, stelt deze afstandsbediening u in staat om uw apparaten op een comfortabele en betrouwbare manier te beheren. Profiteer van de moderne technologie en de veiligheid die de Tyxia 1410 biedt, en maak van uw huis een slimmer en toegankelijker ruimte.

Technische kenmerken
Fabrikant
DELTA DORE
Referentie
6351389
SKU
DORD8FCBCA4
Object
Afstandsbediening
Beschermingsgraad
IP32
Team
Geleverd met een sleutelhangerring.
Aantal rijstroken
1 tot 4 wegen
Functies
Tweeweg afstandsbediening: visuele feedback van de verzonden opdracht, controle van 4 richtingen voor automatisering van het openen/sluiten van het hek, garagepoort, elektrische slot; aan/uit verlichting, irrigatiepomp.
Voeding
Lithium batterij 3V CR2430 V
Radiofrequentie
868
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi