7'' monitor met WiFi Golmar ART 7W/G2+ met referentie 12210710 van het merk GOLMAR
7'' monitor met WiFi Golmar ART 7W/G2+ met referentie 12210710 van het merk GOLMAR
GOLMAR

7'' monitor met WiFi Golmar ART 7W/G2+

REF
12210710
(1)
+190
229.50 €
229,50 €
546,92 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Golmar ART 7W/G2+ monitor van 7” met WiFi is een handsfree video-intercomsysteem met een capacitieve touchscreen. Ideaal voor installaties met G2+ technologie van 2 niet-gepolariseerde draden.
  • 7" scherm met touchknoppen
  • Video-spy en automatische inschakelfuncties
  • Geheime audio- en videocommunicatie
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over 7'' monitor met WiFi Golmar ART 7W/G2+

De Golmar ART 7W/G2+ monitor is een geavanceerde oplossing voor video-intercomsystemen in residentiële of commerciële installaties, met een focus op gebruiksgemak en elegant design. Deze monitor van 7 inch met kleurenscherm is ontworpen om een intuïtieve gebruikerservaring te bieden, met capacitive knoppen voor navigatie die een eenvoudige en efficiënte controle van het apparaat mogelijk maken. Gemaakt van hoogwaardig wit ABS-kunststof, biedt dit model een moderne en minimalistische esthetiek die zich gemakkelijk aan elke omgeving aanpast.

Het Golmar ART 7W/G2+ systeem maakt gebruik van de digitale technologie G2+ met 2 niet-gepolariseerde draden, wat de installatie in bestaande of nieuwe systemen vergemakkelijkt, zonder dat complexe wijzigingen in de bekabelingsinfrastructuur nodig zijn. Het oppervlakte-montage ontwerp zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie in elke ruimte.

Onder de geavanceerde functies bevat de monitor geheime audio- en video-communicatie, wat de privacy bij elk gesprek waarborgt. Daarnaast beschikt het over handige functies zoals spionagevideo, waarmee de gebruiker kan zien wat er buiten gebeurt zonder dat bezoekers het weten; automatische inschakeling, die het scherm activeert zonder dat er een oproep nodig is; en de doktermodus (maakt het mogelijk om de deur te openen zonder handmatige tussenkomst) en niet storen modus, die volledige controle biedt over inkomende communicatie tijdens rust- of onbeschikbaarheidsmomenten.

Het intercomsysteem tussen verschillende eenheden binnen dezelfde woning is een andere belangrijke eigenschap van dit model, waardoor snelle en efficiënte communicatie tussen verschillende kamers mogelijk is zonder dat er telefoons of aanvullende systemen nodig zijn. Bovendien is het mogelijk om beltonen aan te passen, wat een persoonlijke touch en gemak voor elke gebruiker toevoegt.

De Golmar ART 7W/G2+ maakt ook de aansluiting van een buitenkantknop mogelijk om de toegang vanaf de overloop te regelen, waardoor de noodzaak voor een extra bel vervalt. Voor extra gemak kunnen er tot 4 monitors binnen dezelfde woning worden geïnstalleerd zonder extra voeding, wat flexibiliteit en dekking in alle delen van het huis biedt.

Technische specificaties:

  • Scherm: 7 inch in kleur met capacitive knoppen
  • Afmetingen: 222 mm (breedte) x 154 mm (hoogte) x 15 mm (diepte)
  • Materiaal: ABS-kunststof behuizing in wit
  • Montage: Oppervlakte
  • Technologie: G2+ systeem met 2 niet-gepolariseerde draden
  • Communicatie: Geheime audio- en video-communicatie
  • Extra functies: Spionagevideo, automatische inschakeling, doktermodus, niet storen modus, intercomcommunicatie tussen eenheden
  • Connectiviteit: WiFi
  • Luidsprekers: Hoge efficiëntie
  • Compatibiliteit: Tot 4 monitors per woning zonder extra voeding
  • Aansluitingen: Deurknop van de overloop, uitgang voor extra bel

Belangrijke voordelen:

  • Eenvoudige installatie: Het G2+ systeem met 2 niet-gepolariseerde draden vergemakkelijkt de installatie zowel in nieuwbouw als in renovaties, zonder dat complexe elektrische werkzaamheden nodig zijn.
  • Geavanceerde functies: Met opties zoals spionagevideo, automatische inschakeling en gespecialiseerde modi hebben gebruikers volledige controle over het intercom- en beveiligingssysteem.
  • Modern en compact ontwerp: Met een dikte van slechts 15 mm biedt deze monitor een minimalistische esthetiek die perfect in elke omgeving past.
  • Interne communicatie: Maakt communicatie tussen verschillende eenheden binnen dezelfde woning mogelijk, wat extra comfort en functionaliteit biedt.

De Golmar ART 7W/G2+ is een moderne, praktische en hoogpresterende video-intercomoplossing voor elk huis of commerciële installatie. De geavanceerde functies, WiFi-connectiviteit en gebruiksgemak maken het een uitstekende keuze op de markt voor toegang- en interne communicatiesystemen.

Technische kenmerken
Fabrikant
GOLMAR
Referentie
12210710
SKU
GOL49B387D0
Object
Monitor
Kleur
Wit
Meningen
3.0 over 5.0
1 algemene beoordeling
egrafiksphoto
E
egrafiksphoto
(groupsumi.es)
20 nov 2023
Een beetje ouderwetse mobiele app... Maar het vervult zijn functie
Gegevensbladen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi