Dubbele elektrische auto lader 2x22 kW AURA Twin Socket Type 2 met referentie 130909 van het merk CHARGE AMPS
Dubbele elektrische auto lader 2x22 kW AURA Twin Socket Type 2 met referentie 130909 van het merk CHARGE AMPS
Dubbele elektrische auto lader 2x22 kW AURA Twin Socket Type 2 met referentie 130909 van het merk CHARGE AMPS
Dubbele elektrische auto lader 2x22 kW AURA Twin Socket Type 2 met referentie 130909 van het merk CHARGE AMPS
CHARGE AMPS

Dubbele elektrische auto lader 2x22 kW AURA Twin Socket Type 2

REF
130909
(1)
+1.981
2396.01 €
2.396,01 €
3.273,29 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Charge Amps Aura Twin Socket lader biedt tot 22 kW per aansluiting om twee elektrische voertuigen gelijktijdig op te laden. Compatibel met OCPP, biedt het laadbalancering en cloudverbinding voor volledige controle.
  • Gelijktijdig opladen van twee EV's tot 22 kW per aansluiting.
  • Cloudconnectiviteit via 4G, WiFi of LAN.
  • Gemaakt van gerecycled aluminium, voorbereid op ISO 15118.
Koop nu en ontvang het tussen 4 en 6 november.
De minimale hoeveelheid voor dit product is 9 stuks
Meer over het product

Informatie over Dubbele elektrische auto lader 2x22 kW AURA Twin Socket Type 2

De elektrische auto oplader Charge Amps Aura Twin Socket is een geavanceerde en veelzijdige oplossing voor het opladen van elektrische voertuigen (EV), ontworpen voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik. Met twee Type 2-aansluitingen en een maximaal vermogen van 22 kW per aansluiting, maakt deze oplader het mogelijk om gelijktijdig twee elektrische voertuigen op te laden, wat het een ideale keuze maakt voor bedrijven, woningcoöperaties en huishoudens met meer dan één elektrisch voertuig.

Efficiënt opladen en vermogensbalancering:

Een van de belangrijkste kenmerken van de Charge Amps Aura is de laadbalancering tussen de twee aansluitingen, wat de distributie van de beschikbare energie optimaliseert, overbelasting voorkomt en zorgt voor een efficiënte oplading te allen tijde. Hoewel het maximale vermogen 22 kW per aansluiting is, stelt het systeem in staat om het vermogen aan te passen naar lagere niveaus, afhankelijk van de specifieke behoeften van de installatie of de beperkingen van de elektriciteitsvoorziening.

De oplader is volledig compatibel met het OCPP-protocol (Open Charge Point Protocol), wat de integratie in cloudbeheersystemen en monitoring vergemakkelijkt. Of het nu gaat om het gebruik van het Charge Amps Cloud platform of een andere compatibele cloudservice, gebruikers kunnen de oplader op afstand beheren en controleren, oplaadschema's programmeren, het energieverbruik monitoren en toegang krijgen tot gedetailleerde rapporten en statistieken over het gebruik. Bovendien worden software-updates automatisch en op afstand uitgevoerd, zodat de oplader altijd beschikt over de nieuwste functies en beveiligingsverbeteringen.

Voorbereid op de toekomst:

De Charge Amps Aura voldoet niet alleen aan de huidige normen, maar is ook voorbereid op de technologie van de toekomst. Het is ontworpen volgens de ISO 15118 norm, waardoor het compatibel is met "vehicle-to-grid" (V2G) technologie. Dit betekent dat elektrische voertuigen in de toekomst niet alleen opgeladen zullen worden, maar ook kunnen dienen als energieopslag, elektriciteit terugleverend aan het net of de installatie wanneer dat nodig is.

Deze oplader is ontworpen om multifunctioneel te zijn, en biedt een geavanceerde oplossing die voorbereid is op de technologische uitdagingen van morgen. De veelzijdige connectiviteit via 4G, WiFi of LAN zorgt ervoor dat hij altijd verbonden is, en dankzij de technologie voor het detecteren van gelijkstroomlekken, garandeert het de veiligheid tijdens het hele oplaadproces.

Industrieel ontwerp en duurzaamheid:

De Charge Amps Aura valt niet alleen op door zijn technische functionaliteiten, maar ook door zijn hoogwaardige industriële ontwerp. Ontworpen door Joachim Nordwall, voormalig hoofdontwerper van Koenigsegg, combineert het functionaliteit met een elegant en modern ontwerp dat de esthetiek van elke installatie verbetert. Het is vervaardigd uit gerecycled aluminium, wat de toewijding van Charge Amps aan duurzaamheid en het verminderen van de ecologische voetafdruk weerspiegelt.

De afwerking in zilver en de IP55 beschermingsgraad maken het ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen, en zorgen ervoor dat de oplader optimaal functioneert, zelfs onder ongunstige omgevingsomstandigheden.

Technische specificaties:

  • Maximaal vermogen per aansluiting: 22 kW (instelbaar naar lagere vermogens).
  • Aantal aansluitingen: 2 (Type 2).
  • Communicatieprotocol: OCPP (compatibel met diverse cloudservices).
  • Connectiviteit: 4G, WiFi, LAN (RJ45).
  • Bescherming tegen gelijkstroomlekken: Ja.
  • Beschermingsgraad: IP55 (bescherming tegen stof en water).
  • Activatie: RFID.
  • Afmetingen: 36,7 x 15,9 x 40,5 cm.
  • Gewicht: 10 kg.
  • Kleur: Zilver.
  • Geïntegreerde energiemeter: Ja.
  • Detectie van gelijkstroomlekken: Ja.
  • ISO 15118 norm: Compatibel, voorbereid op V2G-technologie.
  • Milieu bescherming: Gemaakt van gerecycled aluminium.

Toepassingen en geavanceerde controle:

De Charge Amps Aura is ontworpen om het energiebeheer in huishoudens en bedrijven te vergemakkelijken, met toepassingen die onder andere de op afstand beheer van de oplader via de cloud, de oplading programmeren om te profiteren van lagere elektriciteitstarieven, en de tariefdiscriminatie op basis van het verbruik per aansluiting omvatten. Bovendien stelt de mogelijkheid om gedetailleerde rapporten te genereren gebruikers in staat om hun energieverbruik te evalueren en te optimaliseren.

Met V2G-technologie in het vooruitzicht, zal deze oplader in staat zijn om te interageren met het elektriciteitsnet, waardoor gebruikers energie in hun voertuigen kunnen opslaan en deze kunnen terugleveren wanneer dat nodig is, wat helpt om de energievraag in balans te houden en kosten te verlagen.

Technische kenmerken
Fabrikant
CHARGE AMPS
Referentie
130909
SKU
CRG626EFED8
Meningen
5.0 over 5.0
1 algemene beoordeling
Francisco d.
F
Francisco d.
(groupsumi.pt)
6 aug 2024
Gekocht voor een goede prijs, van goede kwaliteit en met fabrieksgarantie (Zweden).
Gegevensbladen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi