Eiffel voetstuk voor Wallbox elektrische auto opladers met referentie 000002185 van het merk WALLBOX
Eiffel voetstuk voor Wallbox elektrische auto opladers met referentie 000002185 van het merk WALLBOX
WALLBOX

Eiffel voetstuk voor Wallbox elektrische auto opladers

REF
000002185
(0)
+332
400.99 €
400,99 €
405,29 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Eiffel-paal van Wallbox is een elegante en flexibele oplossing voor het monteren van één of twee elektrische autoladers op elke parkeerplaats, compatibel met Pulsar, Copper SB en Commander.
  • Eenvoudige of dubbele montage voor Wallbox-laders
  • Elegante en functionele ontwerp
  • Compatibel met modellen Pulsar, Copper SB en Commander
Koop nu en ontvang het tussen 1 en 4 november.
Meer over het product

Informatie over Eiffel voetstuk voor Wallbox elektrische auto opladers

De Eiffel-paal van Wallbox is een praktische en elegante oplossing die specifiek is ontworpen om de installatie van elektrische auto-opladers in elke parkeerplaats te vergemakkelijken. Deze paal is ontworpen om zowel enkele als dubbele montage mogelijk te maken, wat flexibiliteit biedt aan gebruikers die één of twee Wallbox-opladers in een onafhankelijke omgeving willen installeren.

Met een modern en gestroomlijnd ontwerp is de Eiffel-paal ideaal voor wie op zoek is naar een nette en efficiënte installatie in parkeerplaatsen zonder een nabijgelegen muur voor montage. Of het nu gaat om residentiële, commerciële of industriële omgevingen, deze paal biedt een robuuste en hoogwaardige oplossing voor het gemakkelijk opladen van elektrische voertuigen.

Hoofdkenmerken:

  • Enkele of dubbele montage: De paal maakt het mogelijk om één of twee opladers te installeren, wat flexibiliteit biedt om aan verschillende oplaadbehoeften te voldoen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor oplaadstations in gedeelde of commerciële parkeergebieden.
  • Elegante en functionele ontwerp: Het ontwerp van de Eiffel-paal is niet alleen elegant, maar ook uiterst praktisch. Het is ontworpen om esthetisch te integreren in elke omgeving, terwijl het een robuuste montagel oplossing biedt voor de Wallbox-opladers.
  • Compatibiliteit met verschillende modellen: Deze paal is compatibel met de meest populaire Wallbox-opladers, waaronder de modellen Pulsar, Pulsar Plus, Pulsar Max, Pulsar Pro, Copper SB, en Commander 2/2s, wat zorgt voor veelzijdigheid voor verschillende oplaadtoepassingen.

Aanvullende voordelen:

  • Flexibele installatie: De paal is ontworpen voor een gemakkelijke en veilige installatie, wat een ideale alternatieve oplossing biedt wanneer er geen muur beschikbaar is voor de montage van de oplader. Het is een onafhankelijke oplossing die in elke parkeerplaats kan worden geplaatst.
  • Hoge duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, garandeert de Eiffel-paal een lange levensduur, zelfs in buitenshuis, en weerstaat het ongunstige weersomstandigheden en constant gebruik.
  • Gebruik in meerdere omgevingen: Dankzij het functionele ontwerp is deze paal geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van residentiële woningen tot openbare en commerciële parkeerplaatsen, waar een onafhankelijke en hoogwaardige oplaadoplossing vereist is.

Compatibiliteit:

De Eiffel-paal is compatibel met de volgende modellen van Wallbox-opladers:

  • Pulsar
  • Pulsar Plus
  • Pulsar Max
  • Pulsar Pro
  • Copper SB
  • Commander 2 en Commander 2s
Technische kenmerken
Fabrikant
WALLBOX
Referentie
000002185
SKU
WAL22FFDD94
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi