Eiffel Basic voetstuk voor Wallbox elektrische auto opladers met referentie 000002703 van het merk WALLBOX
Eiffel Basic voetstuk voor Wallbox elektrische auto opladers met referentie 000002703 van het merk WALLBOX
WALLBOX

Eiffel Basic voetstuk voor Wallbox elektrische auto opladers

REF
000002703
(0)
+262
316.00 €
316,00 €
319,32 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Wallbox Eiffel Basic voet is een economische en veelzijdige oplossing voor de eenvoudige of dubbele montage van elektrische auto-opladers, ideaal voor binnen- en buitenparkeergelegenheden. Inclusief regenbescherming.
  • Eenvoudige of dubbele montage voor Wallbox-opladers
  • Weerbestendig met regenbescherming
  • Compatibel met Pulsar, Copper SB en Commander
Koop nu en ontvang het tussen 1 en 4 november.
Meer over het product

Informatie over Eiffel Basic voetstuk voor Wallbox elektrische auto opladers

De Eiffel Basic voetstuk van Wallbox is een praktische en competitieve oplossing voor de installatie van laadstations voor elektrische voertuigen op parkeerplaatsen, zowel in binnen- als buitenruimtes. Ontworpen om een onafhankelijke installatie te bieden, ondersteunt dit voetstuk de optie van enkele of dubbele montage, wat flexibiliteit en aanpassingsvermogen biedt afhankelijk van de behoeften van elke installatie.

Dit voetstuk valt op door zijn prijs-kwaliteitverhouding, het is het meest toegankelijke model van de Eiffel-reeks, zonder in te boeten op duurzaamheid of efficiëntie. Dankzij de regenbescherming is het voetstuk bestand tegen ongunstige weersomstandigheden, waardoor het een uitstekende keuze is voor gebruik buitenshuis.

Hoofdkenmerken:

  • Enkele of dubbele montage: De Eiffel Basic maakt het mogelijk om één of twee Wallbox-laders onafhankelijk te installeren op elke parkeerplaats, waardoor het een flexibele oplossing biedt voor woningen, winkels of gedeelde laadzones.
  • Weerbestendigheid met regenbescherming: Dit voetstuk is ontworpen om de weersomstandigheden buitenshuis te weerstaan dankzij de regenbeschermkap, wat zorgt voor een duurzame en veilige installatie in buitenomgevingen.
  • Compatibiliteit met verschillende modellen Wallbox-laders: Het Eiffel Basic voetstuk is compatibel met de meest populaire modellen van Wallbox, waaronder Pulsar, Pulsar Plus, Pulsar Max, Pulsar Pro, Copper SB en Commander 2/2s, wat het een veelzijdige optie maakt voor diverse toepassingen.

Extra voordelen:

  • Economische oplossing: De Eiffel Basic biedt een competitieve optie qua prijs zonder in te boeten op de kwaliteit of de sterkte van het voetstuk. Het is ideaal voor wie op zoek is naar een efficiënte en toegankelijke oplossing voor het installeren van laadstations voor EV's.
  • Onafhankelijke installatie: Ontworpen voor parkeerplaatsen zonder nabijgelegen muur, maakt dit voetstuk het mogelijk om laders op elke plek in de parkeerplaats te installeren, wat een comfortabele en toegankelijke oplading voor gebruikers van elektrische voertuigen vergemakkelijkt.
  • Duurzaamheid in binnen- en buitenruimtes: Dankzij het robuuste ontwerp en de regenbescherming is dit voetstuk voorbereid om continu gebruik in zowel binnen- als buitenomgevingen te weerstaan, wat zorgt voor een duurzame en betrouwbare oplossing.

Compatibiliteit:

Het Eiffel Basic voetstuk is compatibel met de volgende modellen Wallbox-laders:

  • Pulsar
  • Pulsar Plus
  • Pulsar Max
  • Pulsar Pro
  • Copper SB
  • Commander 2 en Commander 2s
Technische kenmerken
Fabrikant
WALLBOX
Referentie
000002703
SKU
WALCE7C8A4E
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi