Driefasige energiemeter max. 65A Wallbox met referentie 000002174 van het merk WALLBOX
Driefasige energiemeter max. 65A Wallbox met referentie 000002174 van het merk WALLBOX
WALLBOX

Driefasige energiemeter max. 65A Wallbox

REF
000002174
(0)
+165
199.14 €
199,14 €
207,56 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Wallbox driefasige energiemeter van 65A met aanraak-LCD-display meet verbruikte en opgewekte energie, ondersteunt dubbele tarieven en biedt Modbus- en M-bus-connectiviteitsopties. Ideaal voor nauwkeurige energiebeheer.
  • Driefasige meting tot 65A met dubbele tarieven
  • Achtergrondverlicht aanraak-LCD-display
  • Modbus RS485- en M-bus-connectiviteitsopties
Koop nu en ontvang het tussen 4 en 6 november.
Meer over het product

Informatie over Driefasige energiemeter max. 65A Wallbox

De driefasige Wallbox energie meter van 65A is een geavanceerde meettool voor energie, ontworpen voor energiebeheer in zowel residentiële als commerciële installaties. Deze meter is ideaal voor het meten van actieve energie in systemen tot 65A voor directe aansluiting en is uitgerust met een verlicht aanraak-LCD-display, wat het gemakkelijk maakt om de verbruikte en opgewekte energie te visualiseren, evenals de actuele systeemvariabelen.

Met de mogelijkheid om zowel verbruikte als opgewekte energie te meten, is dit apparaat perfect voor degenen die de energiekosten nauwkeurig willen beheren en toewijzen, en het ondersteunt ook dubbele tarieven, waardoor het mogelijk is om het verbruik per tijdsperiode te differentiëren. Bovendien biedt het de mogelijkheid om verbinding te maken via Modbus RS485 of M-bus voor integratie met geavanceerdere monitoringsystemen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Directe driefasige meting tot 65A: Deze meter is ontworpen voor driefasige systemen tot 65A en biedt een nauwkeurige meting van de verbruikte en opgewekte energie. Bovendien kan het gedetailleerde metingen per fase weergeven, wat een compleet overzicht van het energieverbruik mogelijk maakt.
  • Dubbel tarief: Dankzij de mogelijkheid om twee tarieven te beheren, is deze meter perfect voor gebruikers die willen profiteren van verschillende energieprijzen afhankelijk van de tijdsperioden. Dit maakt een geoptimaliseerde controle van het verbruik en de energiekosten mogelijk.
  • Verlicht aanraak-LCD-display: Het 3x8 cijfers aanraak-LCD-display is gemakkelijk af te lezen en maakt het mogelijk om zowel de totale energie als de actuele systeemvariabelen weer te geven, zoals actieve kracht (kW), reactieve energie (kvar), schijnbare kracht (kVA), spanning en meer. Bovendien toont het tot 4 cijfers voor de actuele metingen.

Extra voordelen:

  • Geavanceerde connectiviteit (optioneel): Deze meter kan worden uitgerust met een Modbus RS485-poort of M-bus, waardoor het gemakkelijk kan worden geïntegreerd in monitoring- of remote energy managementsystemen. Deze optionele connectiviteit is ideaal voor toepassingen die continue en gedetailleerde monitoring van het verbruik vereisen.
  • Optionele pulsuitgang: Voor een extra integratie met andere systemen kan de meter een pulsuitgang bevatten die evenredig is aan de actieve energie die wordt gemeten, wat de verbinding met externe beheersystemen vergemakkelijkt.
  • Nauwkeurigheidsklasse: Met een nauwkeurigheid van ±0,5% voor de meting van stroom en spanning, en in overeenstemming met de normen EN62053-21 Klasse 1 en EN50470-3 Klasse B, garandeert deze meter betrouwbare en nauwkeurige metingen, essentieel voor energiebeheer in professionele omgevingen.

Technische details:

  • Nauwkeurigheidsklasse: Klasse 1 (kWh) volgens EN62053-21, Klasse B (kWh) volgens EN50470-3
  • Meting van actieve en reactieve energie: kWh en kvarh, evenals metingen van opgewekte en verbruikte energie, met de mogelijkheid om tot 2 tarieven te beheren.
  • Actuele variabelen: Meet en toont in real-time systeemvariabelen zoals actieve kracht (kW), reactieve kracht (kvar), schijnbare kracht (kVA), spanning per fase (VLL, VLN), vermogensfactor (PF), frequentie (Hz) en vermogensvraag.
  • Metingen per fase: Meet specifieke variabelen per fase, zoals actieve, reactieve en schijnbare kracht, spanning en vermogensfactor.
  • IP51 bescherming: De meter heeft een beschermingsgraad van IP51 aan de voorkant, wat bescherming biedt tegen stof en spatwater, en zorgt voor duurzaamheid in industriële of commerciële omgevingen.
  • Autonomie: De meter voedt zichzelf rechtstreeks vanuit het systeem, wat de installatie vergemakkelijkt en de behoefte aan extra componenten vermindert.
  • Afmetingen: De meter heeft een formaat van 3 DIN-modules, wat het compact en gemakkelijk te installeren maakt op standaard DIN-rails.

Voordelen voor energiebeheer:

Deze meter is ontworpen om de nauwkeurige toewijzing van energiekosten in residentiële en commerciële toepassingen te vergemakkelijken. Dankzij zijn nauwkeurigheid in meting en zijn vermogen om opgewekte of verbruikte energie te beheren, is het een onschatbare tool voor monitoring in installaties met zonnepanelen of zelfverbruiksystemen.

Bovendien maakt de optionele connectiviteit via Modbus RS485 of M-bus het ideaal voor integratie met energiebeheersystemen of platforms voor remote monitoring. Met zijn hoge nauwkeurigheid en capaciteit om meerdere systeemvariabelen weer te geven, is deze meter een complete oplossing voor degenen die het energieverbruik willen optimaliseren en operationele kosten willen verlagen.

Technische kenmerken
Fabrikant
WALLBOX
Referentie
000002174
SKU
WAL4B75BC28
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi