Ontdek hoe je een slimme In-Wash® toilet van Roca installeert met onze gedetailleerde gids. Leer hoe je het juiste model kiest, de benodigde gereedschappen voorbereidt en de stappen volgt voor een succesvolle installatie. Zorg voor maximale hygiëne en comfort in je renovatieprojecten met deze praktische tips.
De slimme In-Wash® toiletten van Roca revolutioneren de manier waarop moderne badkamers worden uitgerust. Ze integreren functies van bidet met water en droging, en bieden maximale hygiëne en comfort voor de gebruiker.
Als je een professionele loodgieter bent, zal deze technische gids je helpen om correct een In-Wash® toilet te installeren van Roca, met praktische tips, montage-aanbevelingen en veelvoorkomende fouten die je moet vermijden. We zullen de voorafgaande overwegingen bekijken (aangebouwde vs. hangende modellen, benodigde aansluitingen) en elke stap van het installatieproces, zodat je dit slimme toilet zonder problemen kunt integreren in elke renovatie of nieuwbouw.
Aspecten voorafgaand aan de installatie van de In-Wash®
Voordat je met de installatie begint, houd rekening met de volgende belangrijke punten:
Kies het juiste model: Roca biedt de In-Wash® aan in versies aangesloten op de muur (staand) en zwevend. De aangesloten versie bevat een geïntegreerd reservoir (laag reservoir) en wordt op de vloer geïnstalleerd, terwijl de zwevende aan de muur wordt bevestigd (verhoogd van de vloer) en een ondersteuningssysteem (ingebouwd frame) vereist dat zijn gewicht kan dragen. Kies het model op basis van de configuratie van de badkamer: de aangesloten modellen zijn ideaal voor renovaties zonder bouwwerkzaamheden (directe vervanging van een traditioneel toilet), en de zwevende modellen bieden een moderne stijl en vergemakkelijken het schoonmaken van de vloer, hoewel ze een ingebouwd reservoir of een ondersteuningsstructuur vereisen.
In-Tank® technologie (geïntegreerd reservoir): Sommige recente modellen van In-Wash®, zoals de serie In-Wash® Inspira, integreren het reservoir binnen de eigen pot door middel van de In-Tank® technologie. Dit biedt een groot voordeel bij renovaties, aangezien ze geen extern of ingebouwd reservoir vereisen, waardoor ruimte wordt bespaard (tot ~20 cm aan de muur) en de installatie wordt vereenvoudigd. Je hebt alleen een koudwateraansluiting en een elektrische aansluiting nodig voor de werking, zonder dat er metselwerk nodig is om het reservoir in te bouwen. Daarentegen worden de modellen zonder In-Tank (bijv. In-Wash® Ona zwevend) aangesloten op een conventioneel ingebouwd reservoir (zoals de Roca Duplo systemen) of op een laag aangesloten reservoir.
Locatie van afvoeren en aansluitingen: Controleer het type afvoer van de badkamer: de aangesloten In-Wash® toiletten van Roca hebben een dubbele (vario) afvoer die zowel geschikt is voor horizontale afvoeren naar de muur als verticale afvoeren naar de vloer (via een aansluitbocht). Zorg ervoor dat je de juiste bochtenset hebt als de afvoer verticaal is. Bij zwevende modellen is de afvoer horizontaal naar de muur. Controleer ook of er een wateraansluiting dichtbij de muur is (meestal aan de onderkant zijkant) en, heel belangrijk, een elektrische aansluitpunt in de buurt. Idealiter is er een geaard stopcontact op een veilige afstand van vochtige zones (volgens de norm, buiten het volume van bad/douche) of voorzie de aanleg van een elektrische kabel naar de locatie van het toilet. Alleen aansluiting op het koudwaternet nodig, aangezien het toilet het water intern verwarmt.
Gereedschappen en materialen: Bereid het gebruikelijke loodgietersgereedschap voor: boor en boren voor muur of vloer (afhankelijk van het model) voor bevestigingen, verstelbare sleutel voor de aansluitingen, waterpas, siliconen of kit om de basis af te dichten, schroevendraaiers en, bij zwevende installaties, de elementen van het ingebouwde frame (als deze nog niet is geïnstalleerd). Daarnaast, houd de meegeleverde componenten bij de In-Wash® bij de hand: meestal worden ze geleverd met een aansluitslang voor water, afsluitkraan, filter/ontkalker indien inbegrepen, afstandsbediening en de houders daarvan, enz. Lees de specifieke handleiding van het model voordat je begint, om vertrouwd te raken met de onderdelen en het montageschema.
Stap voor stap: installatie van een In-Wash® toilet van Roca
Hieronder splitsen we de fundamentele stappen voor de installatie van een In-Wash® slim toilet. Hoewel elk model nuances heeft, is het algemene proces vergelijkbaar met dat van een conventioneel toilet, met de toevoeging van de elektrische aansluiting en de elektronische module.
Positionering en bevestiging van het toilet: Plaats de keramische basis van het toilet op de gewenste locatie. Markeer op de vloer (of muur, als het zwevend is) de bevestigingspunten en de positie van de afvoer. Bij staande modellen, lijn de uitgang van de pot uit met de afvoermanchet en zorg ervoor dat deze gecentreerd en goed vastgezet is om lekkages te voorkomen. Als het een zwevend model is, monteer dan vooraf het ingebouwde frame (of zorg ervoor dat het bestaande correct is geïnstalleerd op de juiste hoogte, meestal ~40-42 cm vanaf de afgewerkte vloer tot de uitgang van de pot) en bevestig de draadeinden en de afvoeraansluiting volgens de instructies. Boor waar nodig en installeer de meegeleverde schroeven en pluggen om de pot stevig op zijn plaats te bevestigen. Het is cruciaal om het toilet correct waterpas te stellen en stevig te verankeren, zonder beweging.
Aansluiting van de afvoer: Zodra de pot is bevestigd, sluit je het toilet aan op de afvoer. Voor staande modellen met horizontale uitgang betekent dit dat je de rubberen manchet in de muur steekt en aansluit op de achteruitgang van het toilet voordat je de unit naar zijn uiteindelijke positie duwt. In het geval van een verticale uitgang naar de vloer, plaats je de verticale bocht (staande sifon) uitgelijnd tussen de vloerflens en de uitgang van de pot. Breng afdichtmiddel of een pakking aan zoals aangegeven door de fabrikant om waterdichtheid te garanderen. Bij zwevende modellen, controleer of de rubberen pakking tussen de uitgang van de pot en de bocht van het frame correct is gepositioneerd bij het ophangen van het toilet aan de draadeinden. Draai de bevestigingsmoeren van het zwevende toilet aan en plaats de afdekkappen.
Aansluiting van de koudwateraansluiting: Sluit de hoofdkraan voordat je de installatie manipuleert. Plaats de hoekstopkraan (afsluitkraan) op de wateraansluiting van de muur als er nog geen is. Verbind de meegeleverde flexibele slang tussen de waterkraan en de waterinlaat van het toilet (meestal aan de achterkant of onderkant van de tank/pot). Veel modellen hebben een filter of ontkalkingssysteem op deze aansluiting: vergeet niet deze te installeren zoals aangegeven in de handleiding, om het spoelmechanisme te beschermen tegen onzuiverheden en kalkaanslag. Schroef de verbindingen goed vast (eerst met de hand en draai dan voorzichtig aan met een sleutel, zonder te veel kracht om de schroefdraad niet te beschadigen) en laat de afsluitkraan voorlopig gesloten. Opmerking: De toevoer moet uitsluitend koud water zijn. Sluit geen warm water aan aangezien het apparaat interne verwarmingselementen heeft om het water op de gewenste temperatuur te brengen.
Elektrische aansluiting van het toilet: Deze stap onderscheidt de In-Wash® van traditionele toiletten. Je hebt twee opties: stekker het toilet in een nabijgelegen stopcontact of bedraad het permanent aan op het elektriciteitsnet (volgens de aanbevelingen en regelgeving, wordt meestal een stopcontact geprefereerd om het apparaat gemakkelijk te kunnen loskoppelen). Als je een stopcontact gaat gebruiken, zorg ervoor dat het op een veilige afstand van de douche/badkuip is geplaatst (voor elektrische veiligheid) en bij voorkeur beschermd door een aardlekschakelaar (RCD). Veel installateurs leiden de elektrische kabel door het toilet zelf: voer de voedingskabel door de daarvoor bestemde opening in de basis of de achterkant van de pot (de handleiding geeft de route aan). De In-Wash-modellen worden meestal geleverd met een kabel met stekker die al is aangesloten op het interne mechanisme; in andere gevallen wordt de kabel aangesloten via genummerde klemmen of snelle connectors. Volg de elektrische aansluitinstructies stap voor stap: meestal gaat het om het aansluiten van een specifieke connector die de elektronische eenheid van de zitting verbindt met de voedingskabel die je door de basis hebt gehaald. Maak de verbindingen met de hoofdschakelaar uitgeschakeld en controleer of ze stevig zijn. Laat de stekker klaar maar schakel het apparaat nog niet in totdat de volledige montage is voltooid.
Montage van de elektronische module en zitting: Het In-Wash® toilet wordt geleverd met elektronische componenten (wasmondstuk, kleppen, verwarming, enz.) geïntegreerd in een module die meestal in het gebied van de zitting/deksel is ondergebracht. Bij sommige modellen worden de deksel en zitting gedemonteerd geleverd om de installatie te vergemakkelijken. Meestal bevestigen we eerst de keramische basis (al gedaan in eerdere stappen) en installeren we vervolgens de elektronische zitting-deksel set. Hiervoor, verwijder de deksel en zitting van de elektronische eenheid volgens de handleiding (ze zijn meestal bevestigd met een systeem van geleiders of gemakkelijk los te maken verankeringen). Dit geeft je toegang tot de achterkant van het toilet, waar je de elektrische connector en de interne wateraansluiting van het mechanisme vindt. Verbind de interne slang die van het elektronische mechanisme komt met de wateraansluiting die uitsteekt in de pot (zorg ervoor dat de klik of schroefdraad goed vastzit). Verbind ook de interne stekker die voeding levert aan de module (meestal komt deze overeen met een genummerde stekker die in zijn overeenkomstige poort past). Wanneer beide verbindingen (water en elektriciteit) zijn verzekerd, plaats je de elektronische module in de pot: klik deze op zijn plaats met behulp van de plastic lipjes of geleiders tot je een “klik” hoort. Vervolgens, plaats de zitting en deksel weer op hun scharnier of steunen, en bevestig ze volgens de instructies van de fabrikant (veel hebben snelle ontgrendelingssystemen en demping SoftClose voor zacht sluiten). Draai de scharnierschroeven aan indien nodig en plaats de afdekkappen. Controleer of de deksel correct opent en sluit, en dat de zitting stabiel is. Ten slotte, bevestig de houder van de afstandsbediening aan de muur op een geschikte hoogte – meestal wordt een houder met kleefstof of schroeven meegeleverd – zodat de gebruiker de afstandsbediening op een toegankelijke plaats kan ophangen.
Ingebruikname en laatste tests: Met alles fysiek geïnstalleerd, ga je verder met het openen van de watertoevoerkraan om het systeem te vullen. Bij modellen met geïntegreerde In-Tank-cisterne hoor je waarschijnlijk hoe het systeem begint met water vullen en kan een ventilator (luchtsysteem) kort worden geactiveerd vanwege de luchtafvoertechnologie (Soft Air). Controleer dat er geen lekkages zijn bij de aansluiting van de slang of de afvoermanchet. Vervolgens, verbind de elektrische voeding van het apparaat (stekker in het stopcontact of schakel de toegewijde automaat in). Veel slimme toiletten voeren een zelftest of initiële kalibratie uit bij het inschakelen: er kan een LED-courtesylicht aangaan, of de wasmondstuk kan automatisch bewegen voor zelfreiniging. Wacht een paar momenten en dan test de basisfuncties: druk op de spoelknop (sommige modellen hebben een verborgen zijknop voor handmatige spoeling, of gebruik de afstandsbediening om de spoeling te activeren) en controleer of de waterstroom werkt en dat het toilet goed doorspoelt. Test ook de wasfunctie door de mondstuk uit te schuiven (zonder te zitten, sommige apparaten vereisen activering van de aanwezigheidsensor door deze te bedekken of een testmodus te gebruiken zodat de douche zonder gebruiker kan werken). Controleer of er water uit de sproeier komt en vervolgens de drooglucht. Controleer of het nacht-LED-licht aangaat (indien van toepassing) en dat de afstandsbediening alle functies bedient. Veel afstandsbedieningen zijn al gesynchroniseerd; zo niet, volg dan de instructies om deze met het toilet te koppelen. Zorg ervoor dat de aanwezigheidssensor werkt (voorkomt meestal dat water stroomt als er niemand zit, om accidentele spatten te voorkomen). Raadpleeg ten slotte de Roca Connect mobiele app als het model deze ondersteunt (de In-Wash® Ona maakt configuratie via app mogelijk): verbind het apparaat volgens de instructies en controleer of je parameters kunt aanpassen vanaf de smartphone. Nadat je hebt bevestigd dat alles correct werkt en zonder lekkages, heb je de installatie voltooid.
Praktische tips en veelgemaakte fouten om te vermijden
Een slim toilet installeren vereist aandacht voor extra details. Houd rekening met deze aanbevelingen om een optimaal resultaat te verzekeren:
Controleer de waterdruk: De In-Wash® modellen bevatten elektromagnetische kleppen en wassystemen die gevoelig zijn voor druk. Roca specificeert een optimaal drukbereik (bijv. tussen ~0,1 en 0,7 MPa). Als de druk in de woning te laag is, kan de was-/spoelprestatie verminderen; en als deze te hoog is, installeer dan een drukregelaar om het mechanisme niet te belasten.
Respecteer de elektrische veiligheidsafstanden: Plaats nooit het stopcontact op plaatsen waar het nat kan worden. Idealiter bevindt het stopcontact zich op minstens 60 cm van badkuipen of douches (buiten “beschermingszones”) en bij voorkeur aan de tegenovergestelde kant van de douche. Gebruik een geaard stopcontact dat beschermd is door een aardlekschakelaar. Gebruik geen verlengsnoeren als tijdelijke oplossing; de elektrische aansluiting moet vast en veilig zijn.
Vergeet de toegankelijke afsluitklep niet: Het is essentieel om een exclusieve afsluitkraan voor het toilet te installeren, zodat de watertoevoer naar het apparaat kan worden afgesloten voor onderhoud zonder het water in het hele huis af te sluiten. Zorg ervoor dat deze zichtbaar of toegankelijk is (bijvoorbeeld in het meubel onder de wastafel in de buurt) als het toilet deze bedekt.
Installeer het filter en antikalksysteem correct: Als het model een inlaatfilter of een ontkalkingspatroon bevat, plaats deze dan volgens de instructies. Een veelgemaakte fout is om dit te vergeten, wat verstoppingen in de sproeiers of kalkophoping in de verwarmingselementen kan veroorzaken. Stel daarnaast de routines voor zelfreiniging en ontkalking in (veel In-Wash® modellen hebben een automatische modus die je periodiek met de afstandsbediening moet activeren).
Controleer de aanwezigheidssensor: Als er bij het testen van de wasbeurt geen water uitkomt, kan het zijn dat de sensor geen gebruiker detecteert (voor de veiligheid). Sommige onervaren installateurs denken dat er een storing is, maar het systeem werkt correct. Raadpleeg de handleiding voor de test- of “installatie” modus die meestal wordt meegeleverd om de sproeier te activeren zonder te zitten (bijv. de sensor met de hand bedekken).
Draai de verbindingen en schroeven precies goed aan: Een veelgemaakte fout is om de bevestigingsschroeven van het keramiek of de moeren van de wateraansluitingen te strak aan te draaien, waardoor je het porselein kunt barsten of de schroefdraad kunt beschadigen. Draai stevig aan maar zonder te forceren. Gebruik de meegeleverde ringen en pakkingen voor een waterdichte aansluiting en controleer alles voordat je de afdekkappen plaatst.
Plaats de afdichting van de afvoerflens correct: Bij aan de muur gemonteerde modellen moet de verbinding tussen de stortbak en de pot (bij toiletten met een laag reservoir) goed afdichten. Als je lekkage tussen de tank en de pot opmerkt bij de eerste vulling, is waarschijnlijk de afvoeraansluiting niet goed geplaatst of zijn de bevestigingsschroeven van de stortbak niet uitgebalanceerd. Stel ze opnieuw af en controleer. Bij In-Tank modellen volg je precies het fabrieksmontageproces, aangezien de tank geïntegreerd en van oorsprong verzegeld is (demonteer geen interne onderdelen onnodig, je zou de afdichting kunnen compromitteren).
Configureer de functies volgens de eindgebruiker: Laat het toilet in een comfortabele “standaard” staat achter. Bijvoorbeeld, gemiddeld niveau van water- en luchttemperatuur, neutrale positie van de sproeier, nachtverlichting geactiveerd. Leg kort aan de klant uit hoe hij naar wens kan aanpassen of geef de handleiding. Een professionele installateur installeert niet alleen, maar controleert ook of de klant de basiswerking van het nieuwe apparaat begrijpt.
Door deze tips te volgen, vermijd je de meest voorkomende problemen en zorg je voor een schone en operationele installatie in één keer. De eenvoud van installatie van de Roca In-Wash® is opmerkelijk: met een goede planning kan het in ongeveer 30 minuten, zelfs bij gedeeltelijke renovaties waar men geen bouwwerkzaamheden wil uitvoeren (vooral bij gebruik van modellen met geïntegreerde In-Tank).
Modellen In-Wash® Rimless van Roca beschikbaar bij GroupSumi
Roca biedt verschillende modellen van In-Wash® aan om aan de behoeften van elk project te voldoen. Bij GroupSumi vind je de belangrijkste varianten van de Ona en Inspira reeks, allemaal met Rimless® technologie (zonder interne rand voor betere hygiëne). Hieronder belichten we elk model, met hun belangrijkste kenmerken en voordelen:
Staande In-Wash® toiletten
Slim toilet In-Wash® Ona Rimless tegen de muur – Vrijstaand model met compacte lage stortbak. Biedt een modern ontwerp met zachte lijnen (collectie Ona) en alle slimme functies: wassen met warm water en drogen met lucht met regelbare temperatuur, zelfreinigende sproeier met ultraviolet desinfectielicht, en duale spoeling 4,5/3 L met laag verbruik. Het heeft een verbinding met de app Roca Connect, waarmee instellingen vanaf de mobiel kunnen worden gepersonaliseerd. Het is ideaal voor renovaties waar men op zoek is naar In-Wash-technologie zonder de muur te wijzigen, omdat het wordt geïnstalleerd als een conventioneel toilet tegen de muur. De voordelen zijn de gemakkelijke reiniging dankzij het rimless ontwerp (zonder hoeken voor vuil) en eenvoudig onderhoud met een automatisch ontkalkingsprogramma.
Roca In-Wash® Ona Rimless wandcloset met slimme functies voor wassen en drogen, bedienbaar via de mobiele app. Compact en efficiënt ontwerp.- Wassen met warm water en instelbare droging met warme lucht.
- Zelfreinigende sproeikop met ultraviolet licht en ontkalking.
- Dubbele spoeling van 4,5/3L en personaliseerbare bediening via de Roca Connect app.
€ 1.177,00€ 2.030,38
Slimline In-Wash® Inspira Rimless toilet tegen de muur – Slimline model van de serie Inspira met vloerinstallatie (back-to-wall). Combineert geavanceerde technologie met een minimalistische esthetiek. Opvallend door de integratie van de spoelbak in de pot (In-Tank®), wat de zichtbare externe tank elimineert en de installatie vereenvoudigt. De hygiënefuncties omvatten aanpasbare wasbeurten (anale, oscillerende, perineale modi) en drogen met warme lucht, met instelbare temperaturen naar wens van de gebruiker. Wordt geleverd met een afstandsbediening om alle handelingen te controleren (inclusief het doorspoelen, aangezien de spoeling elektronisch is) en een LED-nachtlicht voor gebruik 's nachts. Bovendien bevat het een aanwezigheidsensor en een deksel met gedempte val SoftClose. Dit premium model biedt de gebruiker maximaal comfort en ruimtebesparing in de badkamer, terwijl de eenvoud van montage van een toilet tegen de muur behouden blijft (het wordt aangesloten op de waterleiding en het elektriciteitsnet zonder extra werk).
Het slimme toilet In-Wash® Inspira van Roca biedt geavanceerde was- en droogfuncties, Rimless®-ontwerp en afstandsbediening. Het garandeert hygiëne, comfort en technologie in een aan de muur bevestigde vorm.- Was- en droogfuncties aanpasbaar.
- Rimless® ontwerp voor betere hygiëne en gemakkelijke reiniging.
- Afstandsbediening met lage batterij waarschuwing.
€ 1.468,00€ 2.819,30
Hangende In-Wash® toiletten (wandgemonteerd)
Slimline In-Wash® Ona Rimless hangend toilet – Hangende versie van de In-Wash Ona, ontworpen voor badkamers met een eigentijdse stijl. Het wordt bevestigd aan een ingebouwd systeem (compatibel met Roca frames Duplo One / Duplo S) waardoor de pot zweeft zonder de vloer te raken. Het biedt dezelfde slimme functies voor wassen en drogen met temperatuurregeling, een zelfreinigende sproeier met UV-licht, en ook een efficiënte dual flush van 4,5/3 L. Doordat het geen voetstuk heeft, vergemakkelijkt het de reiniging van de vloer en biedt het visuele ruimtelijkheid aan de ruimte. Het wordt bediend via een afstandsbediening en ondersteunt ook aanpassingen via een mobiele app. De belangrijkste voordelen zijn esthetiek en reiniging: de vloer vrij van obstakels en het rimless interieur maken het gemakkelijker om de badkamer onberispelijk te houden. Het is de ideale optie wanneer totale integratie met de muur gewenst is (vereist de pre-installatie van een ingebouwde tank of, indien gekozen, kan het worden gecombineerd met een In-Tank module hoewel het in hangende vorm normaal gesproken met een wandreservoir gaat).
Intelligent hangend toilet Roca In-Wash® Ona Rimless met was- en droogfuncties. Te bedienen en configureren via de mobiele app.- Was- en droogfuncties met instelbare temperatuur.
- Zelfreinigende sproeier met ultraviolet licht en ontkalking.
- Compatibel met Roca Duplo One / Duplo S systemen en dubbele spoeling 4,5/3L.
€ 1.084,99€ 1.871,87
Slimline In-Wash® Inspira Rimless hangend toilet – Hangend toilet uit de Inspira-serie, aan de voorhoede van innovatie. Het integreert de In-Tank® technologie in een hangend formaat, waarbij de stortbak in het keramische lichaam is geïntegreerd om de typische ingebouwde stortbak overbodig te maken (het heeft alleen een frame of steun nodig voor bevestiging). Het resultaat is een ultra minimalistisch uiterlijk, met de muur vrij van bedieningspanelen. Alle functies worden geactiveerd via een afstandsbediening of discrete zijknoppen. Het biedt maximale hygiëne met het Roca Rimless® systeem en zelfreinigende sproeier, naast gepersonaliseerd comfort: meerdere instellingen voor de positie van de sproeier, watertemperaturen (33º, 36º, 39º) en drooglucht (40º, 50º, 60º). Inclusief aanwezigheidssensor, LED-omgevingsverlichting en een ergonomisch ontwerp. Het belangrijkste voordeel is het combineren van de schone look van een hangend toilet met de vereenvoudigde installatie van een staand toilet, aangezien er geen extra ingebouwde tank nodig is – alleen water en elektriciteit aansluiten is voldoende. Het is perfect voor hoogwaardige projecten waar de nieuwste technologie en design in de badkamer worden gezocht.
Het slimme hangende toilet In-Wash® Inspira van Roca combineert geavanceerde technologie, een minimalistisch ontwerp en aanpasbare was- en droogfuncties, met het hygiënische Roca Rimless®-systeem.- Hangend ontwerp met dubbele spoeling van 4,5/3L.
- Was-, droog- en LED-nachtlichtfunctie.
- Zelfreinigende sproeikop met verstelbare posities.
€ 1.468,00€ 2.671,68
Conclusie
De installatie van een slim toilet Roca In-Wash® kan door een loodgieter in korte tijd worden uitgevoerd als de juiste aanwijzingen en adviezen worden gevolgd. In slechts een paar stappen voorzie je de badkamer van je klant van een toilet met de nieuwste technologie op het gebied van intieme hygiëne, waardoor de gebruikservaring wordt verbeterd. Vergeet niet altijd de specifieke instructies van het model dat je monteert te controleren, de toevoer af te sluiten voordat je aansluitingen maakt en alles te controleren na afloop.
We hopen dat deze gids je heeft geholpen om twijfels weg te nemen en je praktische oplossingen te bieden tijdens de installatie. De genoemde modellen zijn verkrijgbaar bij GroupSumi, waar je ze kunt vinden met prijzen voor professionals en technische ondersteuning indien nodig.
Een In-Wash® van Roca toevoegen aan je installatieprojecten betekent innovatie, comfort en differentiatie brengen – durf de sprong naar slimme toiletten te maken en bied je klanten het beste in badkamertechnologie!