Automatische afvoerventiel Grohe 1 1/4 met referentie 28910000 van het merk GROHE
Automatische afvoerventiel Grohe 1 1/4 met referentie 28910000 van het merk GROHE
GROHE

Automatische afvoerventiel Grohe 1 1/4

REF
28910000
(0)
+42
50.20 €
50,20 €
74,60 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De automatische afvoer Grohe 1 1/4 in chroom is een efficiënte en elegante oplossing voor wastafels en bidets met overloop, die eenvoudige en duurzame controle biedt.
  • Compatibel met wastafels en bidets met overloop
  • Weerbestendige chroomafwerking
  • Volledige en gebruiksvriendelijke oplossing
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Automatische afvoerventiel Grohe 1 1/4

De automatische afvoer Grohe 1 1/4, referentie 28910000, is een functionele en elegant ontworpen oplossing, ideaal voor elke wastafel of bidet met overloop. Dit hoogwaardige accessoire is een sleutelcomponent om het afvoersysteem van je badkamer compleet te maken, en biedt een comfortabele en efficiënte werking bij het regelen van het waterafvoer. Gemaakt door Grohe, een leider in de industrie van kranen en badkameraccessoires, garandeert deze automatische afvoer duurzaamheid en weerstand bij dagelijks gebruik, terwijl de chroomafwerking een moderne en verfijnde uitstraling biedt.

Ontwerp en compatibiliteit:

De afvoer is ontworpen om compatibel te zijn met zowel wastafels als bidets die een overloop hebben, wat het een veelzijdige oplossing maakt voor verschillende badkamerinstallaties. Deze compatibiliteit maakt het ideaal voor gebruik in diverse badkameromgevingen, van residentieel tot commercieel, en biedt te allen tijde betrouwbare prestaties.

Materialen en afwerking:

De chroom afwerking van deze afvoer biedt niet alleen een glanzend en modern uiterlijk, maar ook een hoge weerstand tegen slijtage en corrosie, waardoor het zijn onberispelijke uiterlijk lange tijd behoudt. Chroom is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat praktisch is voor het ontwerp en ervoor zorgt dat de afvoer er altijd optimaal uitziet, zelfs bij frequent gebruik.

Werking en functionaliteit:

Deze automatische afvoer van Grohe maakt een gemakkelijke en efficiënte controle van de waterstroom vanuit de wastafel of bidet mogelijk, waardoor het legen zonder direct contact met het water wordt vergemakkelijkt. Dankzij het complete ontwerp kan de gebruiker de afvoer eenvoudig en snel bedienen, wat de hygiëne en het comfort in de badkamer verbetert.

Technische details van het product:

  • Fabrikant: Grohe
  • Referentie: 28910000
  • Model: Automatische afvoer Grohe 1 1/4
  • Kleur: Chroom
  • Compatibiliteit:
    • Wastafels met overloop
    • Bidet met overloop
  • Aanvullende componenten: Compleet product klaar voor installatie

Installatie en onderhoud:

De automatische afvoer Grohe is eenvoudig te installeren en te onderhouden, wat zorgt voor een nauwkeurige pasvorm in wastafels en bidets met overloop. Als een compleet product is het ontworpen voor een snelle en probleemloze installatie. Bovendien vergemakkelijkt het automatische systeem het gebruik, wat een comfortabele en efficiënte gebruikerservaring biedt in elke badkamer.

Het intuïtieve ontwerp vergemakkelijkt ook het onderhoud, aangezien de chroomafwerking bestand is tegen vlekken en vuilophoping, waardoor de afvoer met minimale inspanning schoon te houden is.

Aanbevolen gebruik:

Deze afvoer is ideaal voor wie op zoek is naar een badkameraccessoire dat functionaliteit, stijl en duurzaamheid combineert. Het ontwerp maakt het perfect voor moderne en traditionele badkamers, en past zich aan verschillende configuraties van wastafel en bidet aan. Het is vooral aan te raden voor degenen die waarde hechten aan efficiëntie bij het beheer van de afvoer en een accessoire willen dat betrouwbare werking op lange termijn biedt.

Conclusie:

De automatische afvoer Grohe 1 1/4 in chroom is een uitstekende keuze om de functionaliteit van je wastafel of bidet te completeren. Het veelzijdige ontwerp en de hoogwaardige afwerking zorgen voor duurzame prestaties en een moderne esthetiek, terwijl de automatische werking het comfortabel en efficiënt maken om het water te regelen. Met de kwaliteitsgarantie van Grohe is deze afvoer een betrouwbare keuze voor elk badkamerverbeteringsproject.

Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
28910000
SKU
GRO9719896A
Object
Leegmaker
Kleur
Cromo
Basiskleur
Zilver
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi