Dubbel afvoersysteem Gala - Originele vervangonderdeel met referentie 50412 van het merk GALA
Dubbel afvoersysteem Gala - Originele vervangonderdeel met referentie 50412 van het merk GALA
Dubbel afvoersysteem Gala - Originele vervangonderdeel met referentie 50412 van het merk GALA
GALA

Dubbel afvoersysteem Gala - Originele vervangonderdeel

REF
50412
(1)
+29
33.95 €
33,95 €
52,76 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
Dubbel ontlastingsmechanisme Gala voor reservoirs compatibel met gaten van Ø40 mm. Inclusief twee aanpasbare drukknoppen voor Gala- en Roca-modellen, wat een veelzijdige en efficiënte vervanging biedt.
  • Compatibel met Gala- en Roca-modellen.
  • Gatdiameter van 40 mm.
  • Dubbele ontlasting voor waterbesparing.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Dubbel afvoersysteem Gala - Originele vervangonderdeel

Het dubbele spoelmechanisme Gala is een origineel vervangonderdeel dat is ontworpen voor toiletcisternen van de fabrikanten Gala en Roca, met een gatdiameter van 40 mm. Dit mechanisme zorgt voor een optimale en efficiënte werking dankzij het dubbele spoelsysteem, waarmee water kan worden bespaard door te kiezen voor een gedeeltelijke of volledige spoeling, afhankelijk van de behoefte. De veelzijdigheid komt tot uiting in de compatibiliteit met een breed scala aan modellen van beide fabrikanten, wat de aanpassing vergemakkelijkt en een perfecte werking garandeert.

Uitgelichte kenmerken:

  • Dubbel spoelsysteem: Hiermee kan gekozen worden tussen een gedeeltelijke of volledige spoeling, wat een aanzienlijke waterbesparing biedt bij dagelijks gebruik. Dit maakt het mechanisme ideaal voor degenen die efficiënt waterverbruik willen zonder in te boeten op prestaties.
  • Universele compatibiliteit: Het mechanisme is compatibel met tal van modellen van cisternen van Gala en Roca, waardoor het een flexibele optie is voor meerdere installaties. Het is ontworpen om zich aan te passen aan gaten van 40 mm, wat zorgt voor een gemakkelijke en nauwkeurige installatie.
  • Inclusief twee verschillende drukknoppen: Het mechanisme wordt geleverd met twee drukknopopties (A en B), waardoor het beter kan worden aangepast aan verschillende modellen van cisternen van Gala en Roca. Dit zorgt ervoor dat het in een grotere verscheidenheid aan installaties kan worden gebruikt zonder in te boeten op esthetiek of functionaliteit.

Compatibele modellen:

  • Gala-modellen: Emma, Emma Square, Smart, Smart BTW, Jazz, Street, Elia, Nila, Metropol, Metropol BTW, Marina, Loa, Bacara, Diana Ø40.
  • Roca-modellen (Drukknop A): Frontalis, Acces, Veronica Ø40, Hall, Meridian-N, Dama Senso CPT, Dama Ø40, Dama-N, Giralda, Victoria Ø40, Liberty Ø40.
  • Roca-modellen (Drukknop B): Element, Veranda, America, Civic, Happening, Sydney Ø40, Meridian Ø40, Dama Senso, The Gap, Georgia Ø40.

Technische gegevens:

  • Gatdiameter: 40 mm.
  • Spoelsysteem: Dubbele spoeling, met de optie voor een volledige of gedeeltelijke spoeling.
  • Inclusief: Twee drukknoppen (A en B) om het mechanisme aan te passen aan verschillende modellen.

Het dubbele spoelsysteem garandeert niet alleen een efficiënte waterverbruik, maar biedt ook een eenvoudige en nauwkeurige installatie dankzij het ontwerp dat is aangepast aan gaten van 40 mm. Dit mechanisme is ideaal om oudere systemen van cisternen te vervangen of bij te werken, of in gevallen waar een betrouwbaar en duurzaam vervangonderdeel nodig is.

Installatie en onderhoud:

De installatie van het dubbele spoelmechanisme Gala is snel en eenvoudig, dankzij het intuïtieve ontwerp en de inclusie van twee soorten drukknoppen die zich kunnen aanpassen aan een breed scala aan modellen. Dit zorgt ervoor dat de installatie zonder complicaties kan worden uitgevoerd, wat een efficiënte en betrouwbare oplossing biedt. Het dubbele spoelsysteem optimaliseert niet alleen het waterverbruik, maar minimaliseert ook de behoefte aan onderhoud dankzij de duurzaamheid van de componenten.

Samenvattend is het dubbele spoelmechanisme Gala een veelzijdige en efficiënte optie voor degenen die het toiletcisternesysteem in Gala- of Roca-modellen willen bijwerken of vervangen. Met zijn dubbele spoelsysteem en universele compatibiliteit is het een ideale oplossing voor waterbesparing en verbetering van de toiletprestaties.

Technische kenmerken
Fabrikant
GALA
Referentie
50412
SKU
GLA824C7EC5
Meningen
5.0 over 5.0
1 algemene beoordeling
Maria P.
M
Maria P.
(groupsumi.es)
10 aug 2024
Het is van goede kwaliteit en de levering was snel, het pakket was zeer goed verpakt, alles in orde
Gegevensbladen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi