Thermostatische douche Grohe Tempesta System 210 chroom met referentie 26811001 van het merk GROHE
Thermostatische douche Grohe Tempesta System 210 chroom met referentie 26811001 van het merk GROHE
Thermostatische douche Grohe Tempesta System 210 chroom met referentie 26811001 van het merk GROHE
Thermostatische douche Grohe Tempesta System 210 chroom met referentie 26811001 van het merk GROHE
GROHE

Thermostatische douche Grohe Tempesta System 210 chroom

REF
26811001
(0)
+209
251.99 €
251,99 €
483,33 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
Thermostatische douche systeem Grohe Tempesta 210 in chroom. Inclusief hoofddouche en handdouche met GROHE DreamSpray-technologie, thermostaat met SafeStop-functie op 38°C en GROHE Water Saving waterbesparing.
  • Hoofddouches met regendruppels en antikalksysteem
  • Thermostaat met veilige en constante temperatuurregeling
  • Duurzame afwerking en brandwondenbescherming
Koop nu en ontvang het tussen 31 oktober en 4 november.
Meer over het product

Informatie over Thermostatische douche Grohe Tempesta System 210 chroom

Het thermostatische douchesysteem Grohe Tempesta 210 (referentie: 26811001) is de perfecte keuze voor wie zijn badkamer wil verbeteren met een elegant, veilig en zeer efficiënt douchesysteem. Dit complete systeem omvat een wanddouche, een handdouche, een precisiethermostaat en een douchebuis met een verstelbare arm. Elk van de componenten is ontworpen om maximaal comfort en een intuïtieve waterregeling te bieden.

De belangrijkste aantrekkingskracht van het systeem is de wanddouche Tempesta 210, die een ontspannende regenstraal biedt. Met een diameter van 210 mm is deze wanddouche uitgerust met een verstelbare kop die tot 15° kan draaien, wat zorgt voor een optimale dekking. Bovendien omvat het systeem een handdouche Tempesta 110, die ook een zachte regenstraal biedt. De handdouche kan in hoogte worden aangepast dankzij het glij-element op de douchebuis, waardoor de ervaring voor elke gebruiker kan worden gepersonaliseerd. Beide douchekoppen maken gebruik van de GROHE DreamSpray technologie, die zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeiers, wat een evenwichtige en comfortabele douche-ervaring biedt.

Het thermostatische systeem omvat de geavanceerde GROHE TurboStat cartridge met een waxthermo-element dat ervoor zorgt dat de watertemperatuur constant blijft, waardoor abrupte veranderingen worden voorkomen die het comfort van de gebruiker kunnen beïnvloeden. Voor extra veiligheid beschikt het systeem over de GROHE SafeStop functie, die een veiligheidsstop instelt op 38°C om te voorkomen dat de temperatuur per ongeluk boven een veilig niveau stijgt, een functie die vooral belangrijk is in huishoudens met kinderen of ouderen. Voor extra bescherming omvat het systeem de optionele SafeStop Plus limiter, die een maximale temperatuurgrens van 43°C kan instellen.

Het GROHE Water Saving systeem is een andere opvallende functie, ontworpen om het waterverbruik te verminderen zonder in te boeten op de kwaliteit van de straal. Met een maximaal debiet van 7,9 l/min bij 3 bar druk, balanceert dit systeem perfect welzijn en duurzaamheid.

De douchebuis heeft een 390 mm verstelbare arm tot 45°, wat het aanpassen van de hoek van de kop vergemakkelijkt om aan verschillende voorkeuren te voldoen. De 1,75 meter lange slang met de TwistStop functie voorkomt draaien en verstrikkingen, wat het dagelijks gebruik van de handdouche comfortabeler maakt.

Bovendien beschikt het systeem over verschillende exclusieve technologieën van Grohe om de duurzaamheid en het onderhoudsgemak te verbeteren. De GROHE Long-Life chroomafwerking is krasbestendig en behoudt zijn glans gedurende jaren. De sproeiers zijn uitgerust met het SpeedClean systeem, waardoor ze eenvoudig te reinigen zijn door simpelweg met de vinger erover te vegen, wat de opbouw van kalkaanslag voorkomt. De handdouche is ook beschermd met een ShockProof siliconenring, die schade voorkomt bij een eventuele val.

Dit systeem is compatibel met doorstroomverwarmers tot 18 kWh, waardoor het een flexibele optie is voor verschillende badkamerinstallaties.

Technische specificaties:

  • Fabrikant: Grohe
  • Model: Thermostatische douche Grohe Tempesta System 210
  • Referentie: 26811001
  • Kleur: Chroom
  • Diameter van de wanddouche: 210 mm
  • Handdouche: Tempesta 110, in hoogte verstelbaar
  • Maximaal debiet: 7,9 l/min bij 3 bar
  • Thermostatische cartridge: GROHE TurboStat met waxthermo-element
  • Veiligheid: GROHE SafeStop (38°C) en SafeStop Plus (43°C optioneel)
  • Verstelling van de kop: Kogelgewricht met een draaiveld van ± 15°
  • Douchebuis: Arm van 390 mm verstelbaar tot 45°
  • Slang: 1,75 m met TwistStop anti-draai functie
  • Aanvullende technologieën: GROHE Water Saving, GROHE DreamSpray, anti-kalk SpeedClean systeem, GROHE Long-Life afwerking

Voordelen:

  • Precieze temperatuurregeling: Dankzij de TurboStat technologie blijft het water op de gewenste temperatuur zonder onverwachte variaties.
  • Water- en energiebesparing: De GROHE Water Saving technologie vermindert het verbruik zonder in te boeten op het comfort van de douche.
  • Verbeterde veiligheid: Het SafeStop systeem beschermt tegen te hoge temperaturen, ideaal voor huishoudens met kinderen of ouderen.
  • Duurzaamheid en eenvoudig onderhoud: De GROHE Long-Life chroomafwerking en de SpeedClean anti-kalk sproeiers zorgen voor een douchesysteem dat jarenlang schoon en efficiënt blijft.

Samenvattend is het thermostatische douchesysteem Grohe Tempesta 210 een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een elegant, veilig en efficiënt douchesysteem. Met zijn geavanceerde technologieën, intuïtieve ontwerp en onderhoudsgemak is het een ideale optie om elke badkamer te verbeteren, met comfort, veiligheid en duurzaamheid in elke douche.

Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
26811001
SKU
GRO6AE1DD85
Kleur
Cromo
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi