Wandmontage wastafelkraan Grohe Lineare chroom 1/2" Maat L met referentie 23444001 van het merk GROHE
Wandmontage wastafelkraan Grohe Lineare chroom 1/2" Maat L met referentie 23444001 van het merk GROHE
GROHE

Wandmontage wastafelkraan Grohe Lineare chroom 1/2" Maat L

REF
23444001
(0)
+181
218.01 €
218,01 €
418,81 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De elegante wandmontage wastafelkraan Grohe Lineare in chroom biedt modern design en geavanceerde technologie. Met zijn 207 mm lange uitloop en waterbesparing is hij ideaal voor hedendaagse badkamers.
  • Wandmontage, modern design
  • GROHE EcoJoy technologie voor waterbesparing
  • Uitloop van 207 mm met verstelbare AquaGuide
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Wandmontage wastafelkraan Grohe Lineare chroom 1/2" Maat L

De wandmontage éénhendel wastafelkraan Grohe Lineare met referentie 23444001 is een perfecte keuze voor wie een moderne elegantie aan hun badkamer wil toevoegen zonder in te boeten op functionaliteit. Deze kraan met een verfijnd ontwerp en gestroomlijnd profiel is ideaal voor hedendaagse badkamers, waarbij esthetiek en geavanceerde technologie perfect worden gecombineerd. Het model Grohe Lineare staat synoniem voor prestaties, efficiëntie en duurzaamheid, met een wandmontage en een glanzende chroomafwerking die jarenlang onberispelijk blijft dankzij de GROHE StarLight technologie.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

Deze kraan heeft een uitlooplengte van 207 mm, waardoor hij ideaal is voor brede wastafels en een soepele, gerichte waterstroom biedt. Bovendien stelt de GROHE AquaGuide, een verstelbare aerator aan het uiteinde van de uitloop, je in staat om de waterstraal naar het gewenste gebied van de wastafel te richten, wat niet alleen spatten vermindert, maar ook het gebruiksgemak verbetert. Dit is bijzonder handig voor wastafels van verschillende vormen en maten, omdat je de hoek van het water naar wens kunt aanpassen.

Het wandmontagesysteem bespaart niet alleen ruimte op het aanrecht, maar biedt ook een schone en minimalistische uitstraling, perfect voor wie een opgeruimd en modern ontwerp in hun badkamer verkiest. Deze eigenschap is cruciaal voor badkamers in een hedendaagse of minimalistische stijl, waar elk detail telt.

Waterbesparingstechnologie:

De GROHE EcoJoy is een van de opvallende technologieën van deze kraan, waarmee het waterverbruik tot wel 50% kan worden verminderd zonder in te boeten op prestaties. Met een maximaal debiet van 5 l/min bij 3 bar helpt deze kraan niet alleen om water te besparen, maar ook om te besparen op je rekeningen, waardoor het een economische en duurzame keuze is. Ondanks de focus op waterefficiëntie is de waterstroom uitstekend, wat zorgt voor een comfortabele en aangename gebruikservaring.

Materialen en afwerking:

De kraan is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waaronder een metalen hendel die niet alleen duurzaam is, maar ook een vleugje elegantie toevoegt. De GROHE Long-Life afwerking zorgt ervoor dat het chroom zijn onberispelijke glans in de loop der tijd behoudt, bestand tegen krassen en slijtage door dagelijks gebruik. Bovendien biedt de metalen rozet een nauwkeurige bevestiging aan de muur, wat zorgt voor een schone en verfijnde uitstraling.

Technische details van het product:

  • Fabrikant: Grohe
  • Referentie: 23444001
  • Model: Wandmontage éénhendel wastafelkraan Grohe Lineare
  • Kleur: Chroom
  • Technologie:
    • GROHE EcoJoy: Waterbesparing tot 50%
    • GROHE StarLight: Glanzende en duurzame chroomafwerking
    • GROHE AquaGuide: Verstelbare aerator voor het richten van de stroom
  • Centerafstand: 110 mm
  • Uitlooplengte: 207 mm
  • Maximaal debiet: 5 l/min bij 3 bar

Installatie en compatibiliteit:

Deze kraan is ontworpen om te worden geïnstalleerd met de inbouwlichaam Grohe 23571000, die een GROHE SilkMove keramisch cartridge bevat. Deze cartridge garandeert een soepele en nauwkeurige controle over de waterstroom en temperatuur, wat zorgt voor een aangename en veilige gebruikservaring. De wandmontage biedt ook voordelen op het gebied van reiniging, omdat het de wastafeloppervlakte vrijlaat, wat het onderhoud vergemakkelijkt en ophoping van vuil rond de kraan voorkomt.

Deze kraan past perfect bij andere producten uit de Grohe Lineare collectie, waardoor je een harmonieuze en gecoördineerde badkamerontwerp kunt creëren. Ideaal voor degenen die niet alleen functionaliteit, maar ook een uniforme stijl in hun badkamer willen.

Aangeraden gebruik:

De wandmontage éénhendel wastafelkraan Grohe Lineare is perfect voor moderne badkamers die een minimalistische en hoogpresterende esthetiek zoeken. Het wandontwerp maakt het ideaal voor wastafels op het aanrecht of van groot formaat, en dankzij het verstelbare systeem kan de gebruiker de waterstroom naar wens aanpassen. Bovendien maakt de combinatie van geavanceerde technologieën zoals waterbesparing en de aanpassing van de uitloop het een duurzame en praktische keuze, zonder in te boeten op stijl of comfort.

Grohe Lineare is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een elegant ontworpen kraan, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de garantie van duurzaamheid en prestaties die Grohe biedt, een wereldwijd erkend merk vanwege zijn kwaliteit en innovatieve technologie.

Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
23444001
SKU
GROB2ADEB21
Object
Monomando
Kleur
Cromo
Basiskleur
Zilver
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi