BauEdge M L formaat chroom 1/2" enkele hendel wastafelkraan met referentie 23759000 van het merk GROHE
BauEdge M L formaat chroom 1/2" enkele hendel wastafelkraan met referentie 23759000 van het merk GROHE
GROHE

BauEdge M L formaat chroom 1/2" enkele hendel wastafelkraan

REF
23759000
(0)
+49
59.10 €
59,10 €
116,69 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grohe BauEdge L formaat éénhendel wastafelkraan combineert modern design met water- en energiebesparende technologie, met Long-Life ES cartridge en geïntegreerde temperatuurbegrenzer.
  • Long-Life ES keramische cartridge voor energiebesparing
  • Waterbesparende technologie voor waterbesparing
  • Eenvoudige installatie met snelbevestigingssysteem
Koop nu en ontvang het tussen 4 en 6 november.
Meer over het product

Informatie over BauEdge M L formaat chroom 1/2" enkele hendel wastafelkraan

De Grohe BauEdge L formaat éénhendel wastafelkraan, referentie 23759000, is een ideale oplossing voor wie op zoek is naar een modern ontwerp en geavanceerde functionaliteit in de badkamer. Deze hoogwaardige kraan combineert innovatieve technologie, duurzaamheid en een elegant ontwerp om een comfortabele en efficiënte gebruikerservaring te bieden. Met kenmerken zoals de Long-Life ES keramische cartridge, die helpt energie te besparen, en het Water Saving systeem om het waterverbruik te verminderen, is deze kraan perfect voor hedendaagse badkamers die een balans zoeken tussen stijl en duurzaamheid.

Energiebesparing met GROHE Long-Life ES

De GROHE Long-Life ES keramische schijfcartridge van 28 mm maakt het mogelijk om koud water te openen wanneer de hendel in de centrale positie staat, wat helpt om onnodig gebruik van warm water te verminderen. Deze functie is bijzonder nuttig om energie te besparen in huis, omdat het voorkomt dat de boiler onnodig wordt ingeschakeld bij eenvoudige taken, zoals handen wassen. Dit systeem is niet alleen energie-efficiënt, maar zorgt ook voor een nauwkeurige en duurzame controle van de waterstroom en -temperatuur.

Waterbesparing met GROHE Water Saving

De kraan bevat de GROHE Water Saving technologie, ontworpen om het waterverbruik te verminderen zonder in te boeten op de gebruikerservaring. Met een maximale doorstroming van 5 l/min bij 3 bar optimaliseert dit systeem de waterstroom om maximaal comfort en welzijn te behouden terwijl het bespaart op de waterrekeningen. Deze functie is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een duurzamere en efficiëntere badkamer in termen van hulpbronnenverbruik.

Veilige temperatuurcontrole

De geïntegreerde temperatuurbegrenzer is een andere belangrijke functie van deze kraan. Deze functie maakt het mogelijk om de maximale watertemperatuur te beperken, waardoor gebruikers worden beschermd tegen mogelijke brandwonden, wat het een veilige en aanbevolen optie maakt voor huishoudens met kinderen of ouderen. Deze functie draagt ook bij aan een efficiënter energieverbruik door het gebruik van warm water te controleren.

Modern en duurzaam ontwerp

Het ontwerp van deze kraan valt op door de solide metalen hendel, die een comfortabele en ergonomische controle van de waterstroom biedt. Bovendien zorgt de GROHE Long-Life chroomafwerking voor een krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden oppervlak. Deze afwerking zorgt er niet alleen voor dat de kraan zijn glans en onberispelijke uiterlijk jarenlang behoudt, maar maakt het ook bestand tegen corrosie en dagelijkse slijtage, wat een lange levensduur garandeert.

Gemakkelijke installatie en onderhoud

De Grohe BauEdge L formaat kraan is uitgerust met een snelle installatie systeem, wat de plaatsing in elke wastafel aanzienlijk vergemakkelijkt. De flexibele aansluitingen die zijn inbegrepen, zorgen voor een eenvoudige installatie, terwijl de automatische afvoer meer comfort biedt voor het efficiënt legen van de wastafel. Dit ontwerp minimaliseert het onderhoud, waardoor de kraan zijn schone en functionele uiterlijk behoudt zonder veel moeite.

Technische details van het product:

  • Fabrikant: Grohe
  • Referentie: 23759000
  • Model: Grohe BauEdge L formaat éénhendel wastafelkraan
  • Kleur: Chroom
  • Technologie:
    • GROHE Long-Life ES: 28 mm keramische cartridge met koudwateropening voor energiebesparing
    • GROHE Water Saving: Waterbesparing met een maximale doorstroming van 5 l/min bij 3 bar
    • Geïntegreerde temperatuurbegrenzer voor extra veiligheid
    • GROHE Long-Life: Duurzame en krasbestendige afwerking
  • Aanvullende componenten:
    • Solide metalen hendel voor ergonomische controle
    • Automatische afvoer
    • Flexibele aansluitingen voor snelle installatie
  • Installatiesysteem: Snelle bevestiging voor extra gemak

Aanbevolen gebruik

Deze kraan is perfect voor badkamers die op zoek zijn naar een efficiënte oplossing op het gebied van energie en water, zonder in te boeten op ontwerp en esthetiek. Het is ideaal voor huishoudens die duurzaamheid en comfort prioriteren, met een ontwerp dat zich aanpast aan zowel dagelijkse wastafels als die in gastenbadkamers. De combinatie van waterbesparing, energiebesparing en een modern ontwerp maakt deze kraan een uitstekende keuze voor elke renovatie of nieuwe installatie.

Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
23759000
SKU
GRO0D936059
Object
Monomando
Kleur
Cromo
Basiskleur
Zilver
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi