Inbouwlichaam voor inbouwthermostaten Grohe Rapido T met referentie 35500000 van het merk GROHE
Inbouwlichaam voor inbouwthermostaten Grohe Rapido T met referentie 35500000 van het merk GROHE
GROHE

Inbouwlichaam voor inbouwthermostaten Grohe Rapido T

REF
35500000
(0)
+143
172.00 €
172,00 €
359,07 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De inbouwunit Grohe Rapido T voor thermostaten garandeert een nauwkeurige temperatuurregeling met TurboStat-technologie, ideaal voor douches en baden met meerdere uitgangen.
  • GROHE TurboStat-technologie voor nauwkeurige controle
  • Twee bovenuitgangen van 1/2" en optie voor een derde uitgang
  • Waterbesparing met GROHE EcoJoy
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Inbouwlichaam voor inbouwthermostaten Grohe Rapido T

Het inbouwlichaam Grohe Rapido T, referentie 35500000, is een essentieel onderdeel voor douche- of badsystemen die een nauwkeurige en betrouwbare thermostatische regeling vereisen. Deze universele inbouwthermostaat is ontworpen om superieure prestaties te leveren, waarbij de watertemperatuur constant blijft, zelfs bij druk- of temperatuurvariaties in de toevoer. Ideaal voor gebruik met plafonddouches, handdouches en baden, biedt de Rapido T flexibiliteit en veiligheid in zijn werking, waardoor elke badervaring comfortabel en efficiënt is.

Nauwkeurige controle met GROHE TurboStat

Het hart van deze thermostaat is de GROHE TurboStat technologie, die een nauwkeurige en snelle controle van de watertemperatuur mogelijk maakt. Dankzij het compacte cartridge met wasthermo-element reageert dit systeem in fracties van een seconde op veranderingen in de druk of temperatuur van de toevoer, en past het automatisch de waterstroom aan om de gewenste temperatuur te behouden. Deze functie verbetert niet alleen het comfort onder de douche, maar beschermt ook de huid tegen plotselinge temperatuurveranderingen die ongemakkelijk of gevaarlijk kunnen zijn.

Flexibiliteit met meerdere uitgangen

De Grohe Rapido T is ontworpen met twee bovenuitgangen van 1/2", waardoor meerdere doucheapparaten kunnen worden aangesloten, zoals een handdouche en een plafonddouche. Bovendien is het mogelijk om een derde onderuitgang toe te voegen indien gewenst, mits er een extra afsluitkraan wordt geïnstalleerd. Dit maakt het een flexibele optie voor badkamers die meerdere waterafvoerpunten vereisen, en biedt veelzijdigheid in de installatie.

Waterbesparing met GROHE EcoJoy

Met de technologie GROHE EcoJoy helpt dit inbouwlichaam het water- en energieverbruik te verminderen zonder in te boeten op prestaties. Deze functie is niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor de portemonnee, doordat de kosten voor water- en verwarmingsgebruik worden verlaagd. Ondanks de besparing blijft het systeem in staat om een indrukwekkende maximale doorstroom van 50 liter per minuut te bieden wanneer de drie wateruitgangen worden gebruikt, waardoor het comfort nooit verloren gaat.

Duurzame materialen en ontwerp

Het lichaam van de thermostaat is vervaardigd uit hoogwaardig messing, een materiaal dat duurzaamheid en weerstand in de loop van de tijd garandeert. Dit inbouwlichaam is ontworpen voor verborgen installatie, wat een schone en minimalistische uitstraling in de badkamer biedt zodra het is geïnstalleerd, zonder concessies te doen aan de functionaliteit. De instelbare installatie-diepte, die varieert van 70 mm tot 95 mm, maakt het mogelijk om het aan te passen aan verschillende badkamerconfiguraties, waardoor de installatie zelfs in kleine ruimtes wordt vergemakkelijkt.

Technische details van het product:

  • Fabrikant: Grohe
  • Referentie: 35500000
  • Model: Inbouwlichaam voor Grohe Rapido T thermostaten
  • Materiaal: Messing
  • Technologie:
    • GROHE TurboStat: Nauwkeurige temperatuurregeling met wasthermo-element
    • GROHE EcoJoy: Water- en energiebesparing
  • Componenten:
    • Twee bovenuitgangen van 1/2"
    • Mogelijkheid voor een derde onderuitgang (vereist extra afsluitkraan)
    • Maximale doorstroom: 50 l/min met drie actieve uitgangen
  • Installatiediepte: 70 mm tot 95 mm
  • Extra kenmerken:
    • Voorgemonteerd voor eenvoudige installatie

Eenvoudige en voorgemonteerde installatie

De Grohe Rapido T is ontworpen met het oog op eenvoudige installatie. Aangezien het voorgemonteerd wordt geleverd, is het installatieproces snel en efficiënt, wat de tijd en kosten die met de werkzaamheden gepaard gaan, vermindert. De installatieflexibiliteit maakt het een ideale optie voor zowel renovatieprojecten als nieuwbouw, en past zich aan verschillende badkamerconfiguraties aan.

Bovendien is de inbouwthermostaat compatibel met een breed scala aan eindafwerkingen van Grohe, waardoor je de esthetische uitstraling van je douche- of badsysteem kunt personaliseren zodat het perfect aansluit bij de stijl van je badkamer.

Aangeraden gebruik

De Grohe Rapido T is ideaal voor badkamers die een nauwkeurige controle van de watertemperatuur vereisen, met meerdere uitlaatopties voor douches of baden. Het is perfect voor huishoudens die de veiligheid, het comfort en de energie-efficiëntie van hun badkamerinstallaties willen verbeteren, en biedt flexibiliteit en functionaliteit. Dit inbouwlichaam is geschikt voor gezinsbadkamers, commerciële ruimtes of elke installatie waar precisie en duurzaamheid worden gewaardeerd.

Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
35500000
SKU
GRO751BF880
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi