Inbouwthermostaat met 3 knoppen Grohtherm SmartControl - Chroom met referentie 29126000 van het merk GROHE
Inbouwthermostaat met 3 knoppen Grohtherm SmartControl - Chroom met referentie 29126000 van het merk GROHE
GROHE

Inbouwthermostaat met 3 knoppen Grohtherm SmartControl - Chroom

REF
29126000
(0)
+493
596.00 €
596,00 €
910,11 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De inbouwthermostaat Grohtherm SmartControl in chroomafwerking biedt intuïtieve controle over drie wateruitgangen, met geavanceerde veiligheid en waterbesparingstechnologie. Perfect voor moderne douches of badkamers.
  • Controle over maximaal drie gelijktijdige uitgangen.
  • GROHE SmartControl en TurboStat-technologie voor een nauwkeurige bediening.
  • Temperatuurlimiet met SafeStop voor extra veiligheid.
Koop nu en ontvang het tussen 4 en 6 november.
Meer over het product

Informatie over Inbouwthermostaat met 3 knoppen Grohtherm SmartControl - Chroom

De inbouwthermostaat Grohtherm SmartControl, referentie 29126000 van Grohe, in Chroom afwerking, is de ideale optie voor wie modern design en geavanceerde functionaliteit in hun badkamer of douche wil combineren. Met een gestroomlijnd en minimalistisch uiterlijk verfraait deze thermostaat niet alleen elke badkamer, maar biedt hij ook volledige controle over de waterstroom en temperatuur op een intuïtieve en nauwkeurige manier. Het systeem maakt het mogelijk om meerdere wateruitgangen gelijktijdig te beheren, wat het perfect maakt voor het instellen en genieten van handdouches, wanddouches of zijdouches, of zelfs het combineren van het gebruik van het bad.

Intelligente controle met GROHE SmartControl

De GROHE SmartControl technologie maakt intuïtieve en eenvoudige bediening van de waterstroom en de verschillende douchekoppen mogelijk. Via de ingebouwde metalen knoppen kun je het water aan- of uitzetten met een druk op de knop en de waterstroom aanpassen door zachtjes te draaien. De drie kleppen bieden de flexibiliteit om verschillende soorten stralen onafhankelijk of gecombineerd te regelen, wat ideaal is voor douches met meerdere uitgangen.

Bovendien omvat het GROHE EasyLogic systeem verwisselbare symbolen en getextureerde knoppen, zodat het bedienen van de thermostaat intuïtief en gemakkelijk te begrijpen is, wat de gebruikerservaring verbetert, ongeacht hun leeftijd of ervaringsniveau met het apparaat.

Geavanceerde veiligheid en comfort

De Grohtherm SmartControl is ontworpen met het oog op de veiligheid van het hele gezin. De GROHE SafeStop functie zorgt ervoor dat de watertemperatuur niet boven de 38°C komt, waardoor accidentele brandwonden worden voorkomen. Voor degenen die extra bescherming wensen, biedt de optionele GROHE SafeStop Plus de mogelijkheid om de temperatuur te beperken tot 43°C of 46°C, wat een extra niveau van veiligheid toevoegt, ideaal voor huishoudens met kinderen of ouderen.

De GROHE TurboStat technologie houdt de watertemperatuur constant, waardoor ongewenste fluctuaties worden geëlimineerd en een comfortabele en stabiele douche-ervaring wordt geboden. Dit zorgt ervoor dat er geen plotselinge temperatuurveranderingen optreden, zelfs niet bij variaties in de watertoevoer.

Waterbesparing en energie-efficiëntie

De thermostaat is uitgerust met de GROHE EcoJoy technologie, die is ontworpen om het waterverbruik te verminderen zonder in te boeten op het comfort van de douche. Deze functie maakt het mogelijk om te genieten van een complete douche-ervaring terwijl er water wordt bespaard, wat bijdraagt aan duurzaamheid en energiebesparing in huis.

Uitgelichte technische kenmerken:

  • GROHE TurboStat: Compacte cartridge die een constante temperatuur garandeert, waardoor onverwachte fluctuaties worden geëlimineerd.
  • GROHE SmartControl: Intuïtieve controle van de waterstroom en selectie van stralen met gemakkelijk te gebruiken ingebouwde metalen knoppen.
  • GROHE SafeStop en SafeStop Plus: Bescherming tegen brandwonden, met instelbare temperatuurbegrenzer op 38°C, 43°C of 46°C.
  • GROHE ProGrip oppervlak: Antislip grip voor comfortabel en veilig gebruik.

Technische gegevens

  • Afwerking: Chroom met GROHE Long-Life technologie, die zorgt voor een duurzame en resistente afwerking.
  • Meerdere uitgangen controle:
    • Uitgang A: 23 l/min
    • Uitgang B: 27 l/min
    • Uitgang C: 23 l/min
    • A + B: 33 l/min
    • A + B + C: 36 l/min
  • Installatie:
    • Ingebouwde GROHE Rapido SmartBox (35604000) vereist, niet inbegrepen.
  • Eenvoudige installatie: GROHE FastFixation systeem dat nauwkeurige aanpassingen tot 6° mogelijk maakt voor een perfecte uitlijning.
  • Inbouwdeel: Niet inbegrepen, vereist installatie van het inbouwlichaam.

Installatie en onderhoud

De Grohtherm SmartControl thermostaat is eenvoudig te installeren dankzij het GROHE FastFixation systeem, dat het mogelijk maakt om het metalen schild tot 6° aan te passen voor een perfecte uitlijning op de badkamerwand. Dit model vereist het gebruik van de inbouwdoos GROHE Rapido SmartBox (35604000), waardoor het geschikt is voor nieuwbouw of renovaties van moderne badkamers.

De chroomafwerking GROHE StarLight is krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken, waardoor de thermostaat zijn glanzende en gepolijste uiterlijk in de loop van de tijd behoudt. Bovendien vergemakkelijkt het compacte en vierkante ontwerp de reiniging en het onderhoud, waardoor het een praktische en duurzame keuze is voor elke badkamer.

Uitgelichte voordelen:

  • Volledige controle over het water: Beheer van tot drie wateruitgangen gelijktijdig voor een gepersonaliseerde douche-ervaring.
  • Maximale veiligheid: Temperatuurlimiet om brandwonden te voorkomen, met extra opties voor meer bescherming.
  • Waterbesparing: De GROHE EcoJoy technologie vermindert het waterverbruik zonder in te boeten op comfort.
  • Duurzame afwerking: De chroomafwerking GROHE StarLight behoudt zijn glans en weerstaat slijtage.

Toepassingen

Deze thermostaat is perfect voor luxe badkamers of douchesystemen die controle over meerdere wateruitgangen vereisen. Het is ideaal voor wie handdouches, wanddouches of zijdouches en een bad in één installatie wil combineren, wat een veelzijdige en aangename douche-ervaring mogelijk maakt. Het moderne ontwerp en de mogelijkheid om meerdere wateruitgangen te regelen maken het geschikt voor gezinsbadkamers, hotels of spa's.

Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
29126000
SKU
GRO540D0E4F
Object
Thermostaat
Kleur
Cromo
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi