Hansgrohe Vario douche set met Ecostat 1001 CL thermostaat en 65 cm stang met referentie 27812400 van het merk HANSGROHE
Hansgrohe Vario douche set met Ecostat 1001 CL thermostaat en 65 cm stang met referentie 27812400 van het merk HANSGROHE
HANSGROHE

Hansgrohe Vario douche set met Ecostat 1001 CL thermostaat en 65 cm stang

REF
27812400
(0)
+242
292.51 €
292,51 €
354,29 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Hansgrohe Vario douche set met Ecostat 1001 CL thermostaat biedt een moderne douche-ervaring met twee soorten stralen, een 65 cm lange stang en QuickClean-technologie voor gemakkelijke reiniging.
  • Inclusief handdouche en Ecostat thermostaat
  • Twee soorten stralen: Rain en IntenseRain
  • 65 cm lange douche stang met ronde profiel
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Hansgrohe Vario douche set met Ecostat 1001 CL thermostaat en 65 cm stang

De Hansgrohe Vario doucheset met Ecostat 1001 CL thermostaat en 65 cm lange stang is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van modern design, geavanceerde functionaliteit en een gepersonaliseerde douche-ervaring. Deze set, die een handdouche, thermostaat, douche stang en glijder omvat, is ontworpen om comfort en prestaties te bieden, terwijl de tijdloze stijl perfect past in elke hedendaagse badkamer.

Een ontwerp dat is gedacht voor de perfecte ervaring:

Het ontwerp van de Crometta set van Hansgrohe, met zijn moderne esthetiek en chroomafwerking, garandeert een visuele update van je badkamer. Het is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook uitstekende functionaliteit met twee soorten straal die zich aanpassen aan je stemming of dagelijkse behoeften. Van een ontspannende douche tot een intensere en revitaliserende straal, wisselen tussen beide soorten is heel eenvoudig, draai gewoon de sproeier om te kiezen tussen de Rain straal of de IntenseRain.

  1. Rain straal: Biedt een zachte waterregen die het hele lichaam omhult, ideaal voor een ontspannende en kalmerende douche, perfect voor het einde van de dag.
  2. IntenseRain straal: Met hogere druk is dit type straal perfect om shampoo uit te spoelen en de huid te tonifiëren, wat zorgt voor een energieker en revitaliserend douche-ervaring.

QuickClean functionaliteit:

De set is uitgerust met QuickClean technologie, die het onderhoud aanzienlijk vergemakkelijkt. Dankzij de flexibele siliconen sproeiers kunnen kalkaanslag en vuil die zich op de douchekop kunnen ophopen eenvoudig met een vinger worden verwijderd. Dit garandeert niet alleen een langere levensduur van de douche, maar vermindert ook de tijd die aan schoonmaken wordt besteed, waardoor een optimale prestatie behouden blijft.

Ecostat 1001 CL thermostaat:

De set omvat de Ecostat 1001 CL thermostaat, ontworpen om de watertemperatuur constant te houden en onverwachte veranderingen tijdens het douchen te voorkomen. Dit zorgt voor een comfortabelere en veiligere ervaring, vooral in huizen met drukschommelingen in de watertoevoer. Bovendien biedt de thermostaat een nauwkeurige controle om de temperatuur en waterstroom naar jouw voorkeur aan te passen.

Uitgelichte technische kenmerken:

  • 100 mm douchekop: De compacte maat van de sproeier zorgt voor een goede waterverdeling, wat een gelijkmatige dekking over het hele lichaam biedt.
  • Debiet: De set heeft een debiet van ongeveer 13,8 liter per minuut bij 3 bar druk, wat zorgt voor een optimale waterstroom voor een aangename en efficiënte douche.
  • 65 cm douche stang: De douche stang, met een ronde profiel en een diameter van 22 mm, biedt een robuuste en verstelbare ondersteuning, ideaal om aan de behoeften van verschillende gebruikers in huis te voldoen. De lengte van 669 mm biedt voldoende flexibiliteit om de handdouche op de gewenste hoogte te plaatsen.

Voordelen van de Hansgrohe Vario Doucheset:

  • Flexibiliteit in gebruik: Met zijn verstelbare handdouche en twee soorten straal kun je elke douche naar jouw wens personaliseren. Wisselen tussen de straalsoorten is heel eenvoudig dankzij het draaibare sproeiersysteem.
  • QuickClean technologie: Bespaart tijd bij het schoonmaken en garandeert een optimale prestatie van het douchesysteem. Met slechts een lichte wrijving over de siliconen sproeiers verdwijnen kalkaanslag en vuil onmiddellijk.
  • Veilige en nauwkeurige thermostaat: De Ecostat 1001 CL thermostaat houdt niet alleen de temperatuur stabiel, maar voorkomt ook accidentele brandwonden en optimaliseert het waterverbruik.

Samenstelling van de set:

  1. Handdouche: Compact en ergonomisch, ontworpen om een comfortabele en aanpasbare douche-ervaring te bieden.
  2. Ecostat 1001 CL thermostaat: Zorgt voor een constante temperatuur en voorkomt plotselinge veranderingen tijdens het douchen.
  3. 65 cm douche stang: Gemaakt van verchroomd staal met een ronde profiel van 22 mm diameter, biedt weerstand en gemak van aanpassing.
  4. Doucheslang: Sterk en flexibel, garandeert een probleemloze verbinding tussen de handdouche en de watertoevoer.
  5. Glijder: Vergemakkelijkt de hoogte-aanpassing van de handdouche om aan de voorkeuren van elke gebruiker te voldoen.

Deze set is een ideale optie voor wie zijn badkamer wil vernieuwen met een moderne, efficiënte en gemakkelijk te onderhouden doucheoplossing, die een ervaring biedt die functionaliteit, comfort en stijl combineert tegen een zeer competitieve prijs.

Technische kenmerken
Fabrikant
HANSGROHE
Referentie
27812400
SKU
HANAD3DC0EB
Kleur
Cromo
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi