Eengreeps douchekraan 1/2" Grohe Concetto chroom met referentie 32210001 van het merk GROHE
Eengreeps douchekraan 1/2" Grohe Concetto chroom met referentie 32210001 van het merk GROHE
GROHE

Eengreeps douchekraan 1/2" Grohe Concetto chroom

REF
32210001
(0)
+98
118.00 €
118,00 €
212,88 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grohe Concetto ééngreep douche mengkraan combineert modern design en geavanceerde technologie met nauwkeurige controle via SilkMove en een instelbare debietbegrenzer om water en energie te besparen.
  • Ceramisch SilkMove cartridge voor soepele controle
  • Duurzame afwerking GROHE StarLight
  • Instelbare debietbegrenzer
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Eengreeps douchekraan 1/2" Grohe Concetto chroom

De Grohe Concetto éénhendel douchekraan, referentie 32210001, is een elegante en functionele optie die is ontworpen om elke moderne badkamer te verbeteren. Met een schoon en hedendaags ontwerp valt deze éénhendelkraan niet alleen op door zijn esthetiek, maar ook door zijn superieure prestaties dankzij de geavanceerde technologie van Grohe. Gemaakt in Duitsland en uitgerust met innovatieve kenmerken zoals de SilkMove keramische cartridge en een verstelbare debietbegrenzer, biedt deze kraan een comfortabele, efficiënte en duurzame douche-ervaring.

Precieze controle met GROHE SilkMove

De GROHE SilkMove keramische schijfcartridge van 46 mm garandeert een precieze en soepele controle van de waterstroom en -temperatuur. Met deze technologie is het uiterst eenvoudig om de debiet en temperatuur aan te passen, zodat je kunt genieten van een douche zonder temperatuurschommelingen of moeite met het bedienen van de kraan. Bovendien garandeert deze technologie een lange levensduur, met een optimale werking zelfs na jaren van dagelijks gebruik.

Water- en energie besparen

Deze kraan is uitgerust met een verstelbare debietbegrenzer, waarmee je de waterstroom kunt verminderen zonder in te boeten op prestaties. Deze functie is ideaal voor degenen die meer controle willen over hun waterverbruik en hun ecologische voetafdruk willen verkleinen, naast het besparen op de water- en energierekening. De optionele temperatuurbegrenzer is een andere functie die kan worden toegevoegd om de energie-efficiëntie verder te verbeteren, zodat het water een vooraf gedefinieerde temperatuur niet overschrijdt.

Modern ontwerp met GROHE StarLight afwerking

De GROHE StarLight chroomafwerking geeft de kraan een glanzend en slijtvast uiterlijk. Deze afwerking is niet alleen gemakkelijk schoon te maken, maar ook zeer bestand tegen krassen en corrosie, wat ervoor zorgt dat de kraan zijn glans en onberispelijke uiterlijk jarenlang behoudt. Dit niveau van duurzaamheid maakt het ideaal voor badkamers met veel gebruik, waar een robuuste en esthetische oplossing vereist is.

Installatie en aanvullende componenten

De Grohe Concetto kraan is ontworpen voor een eenvoudige en veilige installatie, dankzij de meegeleverde S-aansluitingen, die zorgen voor een nauwkeurige bevestiging aan de muur. Daarnaast beschikt hij over een onderaansluiting voor flexibele slang G 1/2" met een ingebouwde terugslagklep, wat ervoor zorgt dat er geen terugstroming van water is, wat een veilige en efficiënte werking garandeert. Deze kenmerken maken de kraan een praktische oplossing voor zowel nieuwe installaties als renovaties.

Technische details van het product:

  • Fabrikant: Grohe
  • Referentie: 32210001
  • Model: Grohe Concetto éénhendel douchekraan
  • Kleur: Chroom
  • Technologie:
    • GROHE SilkMove: 46 mm keramische cartridge voor soepele en precieze controle
    • GROHE StarLight: Glanzende en duurzame chroomafwerking
    • Verstelbare debietbegrenzer voor water- en energiebesparing
    • Optionele temperatuurbegrenzer voor extra veiligheid
  • Aanvullende componenten:
    • Ergonomische metalen hendel
    • Onderaansluiting G 1/2" met terugslagklep
    • S-aansluitingen voor een nauwkeurige installatie
    • Terugslagklep voor extra veiligheid

Aanbevolen gebruik

De Grohe Concetto éénhendel douchekraan is ideaal voor moderne badkamers die op zoek zijn naar een hoogwaardige oplossing met geavanceerde technologie. Het is perfect voor wie waarde hecht aan een precieze controle over water en het water- en energieverbruik wil verminderen zonder in te boeten op comfort. Het elegante ontwerp en de eenvoudige installatie maken het geschikt voor zowel renovaties als nieuwbouw.

Conclusie

De Grohe Concetto is veel meer dan alleen een douchekraan; het is een perfecte combinatie van modern stijl, geavanceerde technologie en efficiënte prestaties. Met de ondersteuning van technologieën zoals SilkMove en StarLight, biedt deze kraan een comfortabele en precieze douche-ervaring, terwijl de verstelbare debietbegrenzer en duurzaamheid het een duurzame en hoogpresterende optie maken voor elke badkamer.

Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
32210001
SKU
GROA036A4AF
Object
Monomando
Kleur
Cromo
Basiskleur
Zilver
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi