Eengreeps douche- en badkraan 1/2" Grohe Plus chroom met referentie 33553003 van het merk GROHE
Eengreeps douche- en badkraan 1/2" Grohe Plus chroom met referentie 33553003 van het merk GROHE
GROHE

Eengreeps douche- en badkraan 1/2" Grohe Plus chroom

REF
33553003
(0)
+268
324.00 €
324,00 €
476,10 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grohe Plus éénhendel douche- en badkraan in chroom biedt een modern design, met SilkMove-technologie voor soepele bediening en een ecologische temperatuurbegrenzer voor extra veiligheid.
  • Ceramisch SilkMove cartridge voor nauwkeurige controle
  • Automatische omsteller bad/douche
  • Duurzame Grohe Long-Life afwerking
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Eengreeps douche- en badkraan 1/2" Grohe Plus chroom

De Grohe Plus mengkraan voor douche en bad, referentie 33553003, is een verfijnde en moderne optie die zowel stijl als functionaliteit aan elke badkamer toevoegt. Ontworpen voor wandmontage, valt deze kraan op door zijn gestroomlijnde en minimalistische profiel, dat perfect past in moderne badkamers. Voorzien van geavanceerde technologieën van Grohe, biedt het een comfortabele en efficiënte gebruikservaring, met een nauwkeurige controle zowel in de douche als in het bad.

Hoofdkenmerken:

De GROHE SilkMove keramische schijfcartouche van 35 mm is een van de belangrijkste technologieën van deze kraan, waardoor de waterstroom en temperatuur nauwkeurig en moeiteloos kunnen worden aangepast. Dankzij deze technologie blijft het gebruik van de kraan soepel, zelfs na vele jaren, wat duurzaamheid en een probleemloze gebruikservaring garandeert.

Deze kraan heeft ook een ecologische temperatuurbegrenzer, die helpt voorkomen dat het water te hoge temperaturen bereikt, wat zowel de gebruikers als het milieu beschermt. Deze functie is ideaal om het energieverbruik te verminderen en bevordert een efficiënte benutting van warm water zonder de veiligheid in gevaar te brengen.

Extra functionaliteiten:

De Grohe Plus kraan beschikt over een automatische omsteller voor bad/douche, waarmee eenvoudig tussen de twee wateruitgangen kan worden gewisseld wanneer dat nodig is. Deze functie is ideaal voor degenen die flexibiliteit en comfort in hun badkamer wensen, waardoor een snelle en moeiteloze overgang tussen het bad en de douche mogelijk is. Bovendien is de douche-uitgang van G 1/2" voorzien van een terugstroomklep, die terugstroming van water voorkomt, wat zorgt voor een veilige en probleemloze werking.

De laminaire mousseur die in deze kraan is geïntegreerd, biedt een zachte en gecontroleerde waterstroom, waardoor spatten worden geminimaliseerd en de gebruikservaring zowel in de douche als in het bad wordt verbeterd.

Technische details van het product:

  • Fabrikant: Grohe
  • Referentie: 33553003
  • Model: Grohe Plus mengkraan voor douche en bad
  • Kleur: Chroom
  • Technologie:
    • GROHE SilkMove: Keramische cartouche van 35 mm voor nauwkeurige controle
    • Ecologische temperatuurbegrenzer voor meer veiligheid en efficiëntie
    • Automatische omsteller: Wisselt moeiteloos tussen bad- en douchefuncties
    • Mousseur laminar: Gecontroleerde en zachte waterstraal
    • Terugstroomklep om terugstroming van water te voorkomen
  • Aanvullende componenten:
    • Metalen hendel: Robuust en ergonomisch ontwerp
    • S-verbindingen voor een snelle en veilige installatie

Afwerking en duurzaamheid:

De Grohe Plus kraan is uitgerust met de Grohe Long-Life afwerking, die garandeert dat het chroom zijn onberispelijke glans behoudt en bestand is tegen krassen en slijtage. Deze afwerking biedt niet alleen een moderne en aantrekkelijke esthetiek, maar zorgt ook voor een lange levensduur, zelfs bij dagelijks gebruik. Het oppervlak is gemakkelijk schoon te maken en blijft door de tijd heen onberispelijk, waardoor deze kraan een ideale keuze is voor wie op zoek is naar een duurzaam en onderhoudsarm product.

Installatie en compatibiliteit:

De kraan is ontworpen voor wandmontage en beschikt over S-verbindingen, die een snelle en veilige installatie vergemakkelijken. Bovendien past het moderne en functionele ontwerp perfect in elke badkamer, van de meest hedendaagse tot de meest traditionele. De terugstroomklep en de ecologische temperatuurbegrenzer voegen een extra niveau van veiligheid en efficiëntie toe, waardoor deze kraan ideaal is voor huishoudens die duurzaamheid en energiebesparing prioriteren.

Aanbevolen gebruik:

De Grohe Plus mengkraan voor douche en bad is perfect voor badkamers die moderne esthetiek willen combineren met geavanceerde functionaliteit. De mogelijkheid om automatisch te wisselen tussen de douche en het bad, samen met de technologie voor nauwkeurige watercontrole, maakt het een veelzijdige en praktische keuze. Het is bijzonder geschikt voor degenen die op zoek zijn naar een duurzame en gemakkelijk te onderhouden oplossing die ook bijdraagt aan water- en energiebesparing.

Conclusie:

De Grohe Plus is veel meer dan alleen een eenvoudige douche- en badkraan: het is een complete oplossing die stijl, comfort en duurzaamheid aan je badkamer toevoegt. Het moderne ontwerp, gecombineerd met innovatieve technologieën zoals SilkMove en de ecologische temperatuurbegrenzer, zorgt voor een veilige en efficiënte gebruikservaring, terwijl de duurzame afwerking zijn glanzende en verfijnde uitstraling gedurende vele jaren behoudt.

Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
33553003
SKU
GRO64DB2117
Object
Monomando
Kleur
Cromo
Basiskleur
Zilver
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi