Harmony temperatuur sensor thermostaatkop met referentie 60010 van het merk ORKLI
Harmony temperatuur sensor thermostaatkop met referentie 60010 van het merk ORKLI
ORKLI

Harmony temperatuur sensor thermostaatkop

REF
60010
(3)
+16
18.60 €
18,60 €
37,17 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Harmony thermostaatkop van Orkli, met vloeistoftemperatuursensor, biedt een nauwkeurige temperatuurregeling in radiatoren. Modern ontwerp, eenvoudig te installeren zonder gereedschap, compatibel met M28x1 ventielen.
  • Vloeistofsensor voor hoge precisie.
  • Eenvoudige installatie zonder gereedschap.
  • Compatibel met Orkli thermostatische ventielen.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Harmony temperatuur sensor thermostaatkop

De Harmony thermostaatkop van Orkli, referentie 60010, is een efficiënte en elegante oplossing voor de temperatuurregeling in verwarmingssystemen met radiatoren. Ontworpen om een superieure technische prestatie en een modern, compact ontwerp te bieden, combineert deze thermostaatkop functionaliteit en esthetiek, wat zorgt voor een comfortabele en energiezuinige ervaring in elke ruimte waar deze wordt geïnstalleerd.

Toepassingen:

De Harmony thermostaatkop is ontworpen voor gebruik in systemen voor warmwaterverwarming, waar een nauwkeurige controle van de kamertemperatuur vereist is. Het is ideaal voor toepassingen in woningen en commerciële ruimtes, waar thermisch comfort en energiebesparing essentieel zijn. Dankzij de eenvoudige installatie en de compatibiliteit met M28x1 kleppen van Orkli is het een veelzijdige optie die perfect past in elke centrale verwarmingsinstallatie.

Technische kenmerken:

  • Geïntegreerde vloeistoftemperatuursensor: Een van de meest opvallende kenmerken van de Harmony kop is de vloeistoftemperatuursensor, die zorgt voor een snelle en nauwkeurige reactie op temperatuurveranderingen. Deze sensor maakt een nauwkeurige temperatuurregeling in elke kamer mogelijk door de warmwaterstroom naar de radiator aan te passen aan de behoeften van de gebruiker, wat het comfort optimaliseert en het energieverbruik vermindert.
  • Aansluiting op M28x1 klep: De Harmony thermostaatkop is compatibel met elke thermostatische klep van Orkli die een M28x1 schroefaansluiting heeft. Deze standaardisatie vergemakkelijkt de installatie in een breed scala aan verwarmingssystemen, zonder dat extra adapters nodig zijn.
  • Temperatuurbereik: De kop biedt een nauwkeurig instelbaar bereik dat door de gebruiker kan worden aangepast aan zijn voorkeuren. Bovendien bevat het stoppers om een specifiek temperatuurbereik te blokkeren of te selecteren, wat zorgt voor consistente controle en voorkomt onbedoelde aanpassingen.

Uitgelichte voordelen:

  • Snelle en gereedschapsloze installatie: Een van de belangrijkste voordelen van de Harmony thermostaatkop is dat er geen gereedschap nodig is voor de installatie. Het ontwerp vergemakkelijkt de directe montage op de klep, wat de tijd en complexiteit van de installatie vermindert. Bovendien voegt de optie voor een diefstalbeveiliging een extra beveiligingslaag toe, wat vooral nuttig is in openbare of drukbezochte installaties.
  • Modern en ergonomisch ontwerp: De Harmony kop biedt niet alleen superieure technische prestaties, maar valt ook op door zijn esthetiek. Met een compacte en gestroomlijnde lijn heeft deze kop zachte rondingen en een aangename aanraakoppervlak, wat het een aantrekkelijke aanvulling maakt voor elk verwarmingssysteem. Het brede, geribbelde oppervlak van de knop vergemakkelijkt de grip en manipulatie, waardoor temperatuurinstellingen eenvoudig en nauwkeurig kunnen worden uitgevoerd.
  • Significante energiebesparing: Door de temperatuur in elke kamer nauwkeurig te regelen, draagt de Harmony thermostaatkop bij aan een efficiënter energieverbruik. Door de warmwatertoevoer naar de radiator te sluiten of te openen wanneer nodig, wordt het gebruik van de verwarming geoptimaliseerd, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en een grotere milieuduurzaamheid.

Aanvullende kenmerken:

  • Temperatuurstoppers: De kop bevat temperatuurstoppers die het instelbereik blokkeren, wat vooral nuttig is in installaties waar een constante temperatuur gewenst is of waar gebruikers de instellingen niet zonder toestemming mogen wijzigen.
  • Volledige compatibiliteit met Orkli kleppen: Dankzij het standaardontwerp is de Harmony kop volledig compatibel met alle thermostatische kleppen van Orkli, wat zorgt voor een probleemloze installatie en optimale prestaties in elk verwarmingssysteem.

Technische specificaties:

  • Minimale werktemperatuur: -10°C.
  • Maximale werktemperatuur: +50°C.
  • Waarde van "Vt": Minder dan 0,4 in M28x1.
  • Optionele accessoires: De Harmony kop kan worden aangevuld met een diefstalbeveiliging, wat ideaal is voor installaties in openbare of commerciële ruimtes waar extra beveiliging nodig is.

Aanvullende voordelen:

  • Persoonlijk comfort in elke kamer: Door de temperatuur individueel in elke radiator aan te passen, kunnen gebruikers de omgeving afstemmen op hun persoonlijke voorkeuren, wat het thermisch comfort in elke ruimte verbetert.
  • Betere energie-efficiëntie: De Harmony thermostaatkop helpt het gebruik van de verwarming te optimaliseren, wat bijdraagt aan de verlaging van de energiekosten door warmteverspilling te minimaliseren en een constante en efficiënte temperatuur te handhaven.

Technische kenmerken
Fabrikant
ORKLI
Referentie
60010
SKU
ORK50CF22F5
Meningen
5.0 over 5.0
3 algemene beoordelingen
Luis R.
L
Luis R.
(groupsumi.es)
20 dec 2023
Alles goed, ze werken correct.
Julio C.
J
Julio C.
(groupsumi.es)
26 nov 2023
Werken perfect, zeer eenvoudig te installeren
Alexander
A
Alexander
(groupsumi.es)
20 jun 2023
Ze zijn geïnstalleerd en doen hun werk:-)
Gegevensbladen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi