Gasboiler Thermor KOMPAKT HR Eco 24/28 met referentie 750146 van het merk THERMOR
Gasboiler Thermor KOMPAKT HR Eco 24/28 met referentie 750146 van het merk THERMOR
Gasboiler Thermor KOMPAKT HR Eco 24/28 met referentie 750146 van het merk THERMOR
Gasboiler Thermor KOMPAKT HR Eco 24/28 met referentie 750146 van het merk THERMOR
THERMOR

Gasboiler Thermor KOMPAKT HR Eco 24/28

REF
750146
(0)
+1.088
1316.00 €
1.316,00 €
3.623,95 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De gasboiler Thermor KOMPAKT HR Eco 24/28 biedt een hoge efficiëntie met dubbele condensatie voor verwarming en warm tapwater (ACS), wat zorgt voor maximaal comfort met minimaal verbruik.
  • Dubbele condensatie voor meer efficiëntie in verwarming en ACS.
  • Vermogen van 23 kW voor verwarming en 27,5 kW voor ACS.
  • Compact en stil, met energiebesparende functies.
Koop nu en ontvang het tussen 23 en 24 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Gasboiler Thermor KOMPAKT HR Eco 24/28

De Thermor KOMPAKT HR Eco 24/28 gasboiler is een innovatieve oplossing die dubbeldamping biedt, zowel voor verwarming als voor sanitair warm water (SWW), waardoor de energie-efficiëntie wordt gemaximaliseerd en een optimaal comfort in huis wordt gegarandeerd. Dit model valt op door zijn compacte ontwerp en zijn vermogen om zich aan te passen aan zowel aardgas als propaan installaties. Met een vermogen van 23 kW voor verwarming en 27,5 kW voor SWW is de KOMPAKT HR Eco ideaal voor woningen die op zoek zijn naar een efficiënte en gebruiksvriendelijke boiler.

Hoofdkenmerken:

  • Dubbeldamping: De geïntegreerde dubbeldamping technologie in dit model maakt het mogelijk om de energie maximaal te benutten, zowel in het verwarmingssysteem als in de productie van SWW, wat resulteert in een lager verbruik en meer besparingen.
  • Al-Si warmtewisselaar met twee onafhankelijke circuits: De boiler beschikt over een aluminium-silicium warmtewisselaar die maximale duurzaamheid en thermische efficiëntie garandeert. Door twee onafhankelijke circuits optimaliseert het systeem de warmteoverdracht voor elk gebruik, wat de algehele prestaties verbetert.
  • Autodidactische ECO-modus: De boiler is uitgerust met een ECO-modus die automatisch de productie van SWW aanpast op basis van de behoeften van de gebruiker, wat zorgt voor maximaal comfort en lager energieverbruik. Deze functie leert van de gewoonten van de gebruiker om de warmwatervoorziening aan te passen, zodat deze altijd beschikbaar is zonder energie te verspillen.
  • Intelligente functies voor energiebesparing: Het systeem bevat intelligente functies die het gebruik van de boiler optimaliseren, de efficiëntie verbeteren en het gasverbruik verminderen zonder in te boeten op comfort. Bovendien is het compatibel met modulerende controlesystemen die een nauwkeurigere en efficiëntere temperatuurregeling in huis mogelijk maken.
  • Stil: Het ontwerp van het circulatie- en verbrandingssysteem vermindert het geluidsniveau, waardoor deze boiler bijzonder geschikt is voor installatie in woonruimtes waar akoestisch comfort een prioriteit is.

Technische specificaties:

  • Energie-efficiëntieklasse voor verwarming: A.
  • Energie-efficiëntieklasse voor SWW: A / XL (ideaal voor het leveren van warm water in grote hoeveelheden).
  • Vermogen voor verwarming: 23 kW.
  • Vermogen voor SWW: 27,5 kW.
  • Debiet SWW (ΔT = 25°C): 15,8 liter/minuut, ideaal voor continue warmwatervoorziening in middelgrote tot grote woningen.
  • Compacte afmetingen:
    • Hoogte: 720 mm.
    • Breedte: 450 mm.
    • Diepte: 270 mm.
  • Gewicht: 28,8 kg, wat de installatie in kleine ruimtes vergemakkelijkt en zorgt voor eenvoudige handling voor onderhoud of reparatie.

Extra voordelen:

  • 5 jaar garantie op het verwarmingslichaam: De boiler biedt 5 jaar garantie op de warmtewisselaar, wat zorgt voor een lange levensduur en betrouwbaarheid op lange termijn.
  • 3 jaar totale garantie met opstart inbegrepen: Naast de verlengde garantie op het verwarmingslichaam, omvat de boiler 3 jaar totale garantie en de opstart uitgevoerd door gespecialiseerde technici, wat zorgt voor een optimale opstart en professionele installatie.
  • Gemakkelijke toegang en onderhoud: De boiler is ontworpen met het oog op onderhoudsgemak, met een toegankelijke binnenruimte die een comfortabele handling tijdens inspecties en reparaties mogelijk maakt.

Ideale toepassingen:

De Thermor KOMPAKT HR Eco 24/28 is perfect voor gemiddelde woningen die een constante warmwatervoorziening en efficiënte verwarming vereisen. Dankzij de dubbeldamping technologie is hij bijzonder geschikt voor wie zijn energieverbruik wil verminderen en tegelijkertijd wil genieten van een hoog niveau van comfort. De autodidactische ECO-modus maakt hem ideaal voor huishoudens die willen profiteren van de intelligente energiebesparende functies, terwijl het lage geluidsniveau en het compacte ontwerp hem perfect maken voor installatie in keukens of wasruimtes zonder akoestische overlast te veroorzaken.

De Thermor KOMPAKT HR Eco 24/28 gasboiler is een efficiënte en geavanceerde oplossing voor de levering van verwarming en sanitair warm water in huis. Met zijn dubbeldamping, aluminium-silicium warmtewisselaar en intelligente functies biedt hij een ideale combinatie van comfort, energiebesparing en betrouwbaarheid op lange termijn. Het compacte ontwerp, samen met de verlengde garantie, maakt het een perfecte keuze voor woningen die op zoek zijn naar een hoogwaardige verwarmings- en SWW-oplossing met lage consumptie.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
750146
SKU
ATL87745B3E
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi