Gas combiketel Ariston CARES S 24 met referentie 3301637 van het merk ARISTON
Gas combiketel Ariston CARES S 24 met referentie 3301637 van het merk ARISTON
ARISTON

Gas combiketel Ariston CARES S 24

REF
3301637
(0)
+719
869.00 €
869,00 €
2.047,32 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Ariston CARES S 24 gemengde condensatieketel biedt verwarming en warm tapwater met hoge efficiëntie. Met 20 kW voor verwarming en 23,5 kW voor DHW is hij compact, stil en eenvoudig te installeren.
  • Hoge efficiëntie met roestvrijstalen warmtewisselaar.
  • Energieklasse A/A voor verwarming en DHW.
  • Compatibel met WiFi-bediening en domoticasystemen.
Koop nu en ontvang het tussen 1 en 4 november.
Meer over het product

Informatie over Gas combiketel Ariston CARES S 24

De gasboiler Ariston CARES S 24 is een gemengde condensatieoptie, ideaal voor zowel verwarming als sanitair warm water (ACS) op een efficiënte manier en met een compact ontwerp. Dit model heeft een nominaal vermogen van 20 kW voor verwarming en 23,5 kW voor ACS, wat zorgt voor een snelle en constante levering van warm water en verwarming voor middelgrote of grote woningen. De boiler werkt op aardgas en heeft een gesloten kamer, wat de veiligheid en efficiëntie van het systeem verbetert.

Hoge energie-efficiëntie en besparing

Dankzij de condensatietechnologie van de Ariston CARES S 24 is het mogelijk om tot 35% energieverbruik te verminderen in vergelijking met andere conventionele verwarmingssystemen. Dit komt omdat de boiler de latente warmte van de waterdamp in de uitlaatgassen benut om de energie-efficiëntie te verhogen. Bovendien heeft het een energieklasse A/A zowel voor verwarming als voor sanitair warm water, wat zorgt voor een duurzame en milieuvriendelijke werking.

Onder de technische kenmerken valt het rendement bij nominaal vermogen van 98% (bij 60º/80ºC), wat zorgt voor een efficiënte werking, zelfs onder intensieve gebruiksomstandigheden. Dit model biedt een maximale temperatuur voor verwarming van 82ºC en voor warm water van 60ºC, ideaal om een optimaal comfortniveau in huis te behouden.

Compact ontwerp en eenvoudig te installeren

Met afmetingen van 745 mm hoogte, 400 mm breedte en 319 mm diepte, is de Ariston CARES S 24 compact genoeg om in beperkte binnenruimtes te worden geïnstalleerd, waardoor de ruimte optimaal wordt benut. Bovendien vergemakkelijkt het gewicht van 26 kg het transport en de installatie. De voorkanttoegang tot de elektrische aansluitingen en de manometer vergemakkelijkt het onderhoud, terwijl de roestvrijstalen warmtewisselaar zorgt voor een lange levensduur en weerstand tegen corrosie.

Geavanceerde connectiviteit en slimme controle

Deze boiler is compatibel met slimme controlesystemen. Door een WiFi-controller toe te voegen, kan deze worden beheerd via de App Ariston Net, waarmee de boiler vanaf elke smartphone of tablet kan worden bediend. Het is ook compatibel met spraakassistenten zoals Alexa, Google Assistant en Apple, wat het een moderne en veelzijdige optie maakt voor degenen die hun apparaten in een domotica systeem willen integreren. Voor gebruik is het nodig om aanvullende accessoires aan te schaffen, zoals de gateway of de thermostaat Cube S-Net.

Extra functies en veiligheid

De Ariston CARES S 24 valt niet alleen op door zijn efficiëntie, maar ook door zijn veiligheid en comfort. Het heeft een zelfdiagnosesysteem met codes, dat het identificeren van mogelijke storingen of technische problemen vergemakkelijkt. Bovendien maakt de compatibiliteit met zonne-energiesystemen het een ideale optie voor degenen die hernieuwbare energiebronnen willen integreren.

Onder andere belangrijke kenmerken vinden we:

  • Roestvrijstalen primaire warmtewisselaar: Zorgt voor een langere levensduur en optimale prestaties bij de warmtetransfer.
  • Mini LCD-display: Vergemakkelijkt het duidelijk en eenvoudig weergeven van de temperatuur en instellingen.
  • Modulatiebereik 1:5: De brander past zijn vermogen aan op basis van de verwarmings- of warmwaterbehoeften, waardoor het energieverbruik wordt geoptimaliseerd.
  • Stille werking: Met geluidsabsorberende panelen die het geluid aanzienlijk verminderen, ideaal voor installatie binnenshuis.
  • Compatibiliteit met de Sensys Net centrale en andere apparaten die het BusBridgenet® protocol gebruiken voor een geavanceerde integratie in verwarmingscontrolesystemen.

Belangrijke technische specificaties

  • Maximaal nominaal vermogen: 20 kW voor verwarming en 23,5 kW voor ACS.
  • Energieklasse: A/A (verwarming/ACS).
  • Afmetingen: 745 x 400 x 319 mm.
  • Gewicht: 26 kg.
  • Geluid: Stil, dankzij de interne isolerende panelen.
  • Nuttig vermogen voor verwarming: 19,6 kW.
  • Nuttig vermogen voor ACS: 23 kW.
  • Laadprofiel: XL.
  • Energieverbruik: Tot 62 W van totaal opgenomen vermogen.
  • Spanning: 230V.
  • Frequentie: 50 Hz.

Duurzaamheid en garantie

De Ariston CARES S 24 boiler is ontworpen om een levensduur van tot 20 jaar te bieden, wat zorgt voor een lange periode van betrouwbare en efficiënte werking. Bovendien heeft het een garantie van 2 jaar die eventuele fabricagefouten dekt, wat gemoedsrust voor de gebruiker biedt.

Technische kenmerken
Fabrikant
ARISTON
Referentie
3301637
SKU
ARI4F46BEDD
Object
Muurschildering Caldera
Energie-efficiëntieklasse
A/A
Verbindingsmaat
1/2" pulg
Buisdiameter
1/2" - 1/2"
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi