Caldera Intergas Kombi Kompakt HRE 42 met referentie 047788 van het merk INTERGAS
Caldera Intergas Kombi Kompakt HRE 42 met referentie 047788 van het merk INTERGAS
INTERGAS

Caldera Intergas Kombi Kompakt HRE 42

REF
047788
(0)
+1.385
1675.00 €
1.675,00 €
4.103,11 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Intergas Kombi Kompakt HRE 42 ketel biedt 36,3 kW vermogen en 18 l/min debiet, ideaal voor grote huizen. De aluminium bivalent warmtewisselaar zorgt voor meer weerstand en efficiëntie.
  • Vermogen van 36,3 kW en debiet van 18 l/min
  • Aluminium bivalent warmtewisselaar
  • Hoge efficiëntie en compact ontwerp
Koop nu en ontvang het tussen 23 en 24 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Caldera Intergas Kombi Kompakt HRE 42

De Intergas Kombi Kompakt HRE 42 is een krachtige en efficiënte oplossing, ideaal voor grote huishoudens die een constante levering van warm water en verwarming vereisen. Met een vermogen van 36,3 kW en een debiet van 18 liter per minuut, is deze ketel ontworpen om maximaal comfort te garanderen, ongeacht het seizoen, en voldoende warm water te bieden voor baden, de keuken en efficiënte verwarming in alle kamers van het huis.

Het compacte ontwerp, samen met een aluminium dubbelwandige warmtewisselaar, biedt niet alleen superieure prestaties, maar ook een grotere duurzaamheid. Met minder bewegende delen is deze ketel robuuster en vereist minder onderhoud, wat het een ideale keuze maakt voor degenen die betrouwbaarheid en lage operationele kosten zoeken.

Hoofdkenmerken:

  • Vermogen van 36,3 kW en hoog debiet van 18 l/min: De HRE 42 ketel is perfect voor grote woningen met behoefte aan warm water en verwarming op meerdere punten tegelijk. Het hoge debiet van 18 l/min bij 25°C zorgt voor een continue levering van warm water, ideaal voor grote badkamers en keukens met hoge vraag.
  • Aluminium dubbelwandige warmtewisselaar: De aluminium dubbelwandige warmtewisselaar is robuuster en efficiënter, wat zorgt voor een optimaal gebruik van de opgewekte warmte, het maximaliseren van de prestaties van de ketel en het verminderen van het energieverbruik. Bovendien biedt dit materiaal een grotere duurzaamheid en een langere levensduur van het systeem.
  • Minder bewegende delen: Het ontwerp van deze ketel heeft minder bewegende componenten in vergelijking met andere modellen, wat de slijtage en het benodigde onderhoud vermindert. Dit verhoogt de betrouwbaarheid van het systeem, waardoor het efficiënter functioneert gedurende een langere periode met minder onderbrekingen.

Extra voordelen:

  • Energie-efficiëntieklasse A: De Intergas Kombi Kompakt HRE 42 voldoet aan de energie-efficiëntienormen en biedt een efficiënter gebruik van energie voor zowel het verwarmen van water als het huis. Dit resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.
  • Compatibiliteit met geavanceerde verwarmingssystemen: Deze ketel is compatibel met verschillende regelsystemen, waardoor je de temperatuur van je huis eenvoudig kunt aanpassen en personaliseren volgens jouw behoeften.
  • Stil en compact: Met een laag geluidsniveau en een compact ontwerp (710 mm hoog, 450 mm breed en 240 mm diep), kan de HRE 42 gemakkelijk worden geïnstalleerd in kleine ruimtes, zoals kasten of technische ruimtes, zonder in te boeten op prestaties of comfort.

Technische details:

  • Vermogen in verwarming: 7,80 - 42,50 kW
  • Vermogen in warm tapwater (ACS): 7,20 - 32,70 kW
  • Debiet van ACS bij 25°C: 18 l/min
  • Debiet van ACS bij 35°C: 13 l/min
  • NOx-klasse: 6, met een NOx-emissie van minder dan 60 mg/kWh, wat het een milieuvriendelijke optie maakt.
  • Maximale bedrijfstemperatuur: 90°C
  • Maximale waterdruk: 5 bar
  • Afmetingen: 710 mm hoog, 450 mm breed, 240 mm diep
  • Gewicht: 36 kg
  • Veiligheidsklasse: IP44

Comfort en energiebesparing:

De Intergas Kombi Kompakt HRE 42 valt niet alleen op door zijn vermogen, maar ook door zijn energie-efficiëntie. Door minder energie te gebruiken om meer warmte te genereren, draagt deze ketel aanzienlijk bij aan de besparing op gasrekeningen. De dubbelwandige warmtewisselaar verbetert de efficiëntie van de warmteoverdracht, waardoor de verbruikte energie optimaal wordt benut, zowel voor verwarming als voor de levering van warm water.

Bovendien maakt zijn vermogen om warm water direct te leveren met een hoog debiet het een uitstekende keuze voor grote huishoudens waar gelijktijdig gebruik van warm water vaak voorkomt.

Technische kenmerken
Fabrikant
INTERGAS
Referentie
047788
SKU
CCIE160F779
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi