Caldera Intergas Kombi Kompakt HR 28/24 met referentie 047868 van het merk INTERGAS
Caldera Intergas Kombi Kompakt HR 28/24 met referentie 047868 van het merk INTERGAS
INTERGAS

Caldera Intergas Kombi Kompakt HR 28/24

REF
047868
(0)
+954
1154.00 €
1.154,00 €
3.003,22 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Intergas Kombi Kompakt HR 28/24 ketel biedt 26,3 kW vermogen en een debiet van 12,5 l/min, wat efficiënte verwarming en warm water voor thuis levert. Met een dubbelwandige warmtewisselaar en een compact ontwerp.
  • Vermogen van 26,3 kW en debiet van 12,5 l/min
  • Hoge efficiëntie met dubbelwandige warmtewisselaar
  • Compact en robuust ontwerp voor grote woningen
Koop nu en ontvang het tussen 23 en 24 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Caldera Intergas Kombi Kompakt HR 28/24

De Intergas Kombi Kompakt HR 28/24 ketel, met een vermogen van 26,3 kW, is ontworpen om uitzonderlijke prestaties te bieden, zowel voor verwarming als voor de productie van warm tapwater (DHW). Met een debiet van 12,5 l/min is deze ketel ideaal voor middelgrote of grote woningen, en biedt voldoende warm water voor badkamers en keukens, evenals betrouwbare prestaties voor de verwarming van alle kamers.

De geavanceerde dubbelwandige warmtewisselaar garandeert een efficiënte warmtebenutting, vermindert het energieverbruik en zorgt voor een constante aanvoer van warm water. Deze ketel heeft minder bewegende delen, wat hem duurzamer en onderhoudsvriendelijker maakt, waardoor de levensduur wordt verlengd en de betrouwbaarheid wordt verbeterd.

Belangrijkste kenmerken:

  • DHW-debiet van 12,5 l/min: Deze ketel kan efficiënt warm water leveren aan verschillende afnamepunten, zoals douches en kranen, zonder prestatieverlies. Bij 25°C kan hij tot 15 l/min warm water leveren, terwijl het debiet bij 35°C 11,2 l/min bedraagt.
  • Vermogen van 26,3 kW: Met een vermogen tot 26,3 kW kan de HR 28/24 efficiënte verwarming bieden voor het hele huis, en een comfortabele temperatuur in alle kamers handhaven.
  • Aluminium dubbelwandige warmtewisselaar: De aluminium dubbelwandige warmtewisselaar van deze ketel biedt een efficiëntere warmteoverdracht, maximaliseert de gebruikte energie en vermindert het verbruik. Deze technologie verbetert de efficiëntie van de warmteproductie, zowel voor verwarming als voor de productie van warm water.

Extra voordelen:

  • Bovengemiddelde energie-efficiëntie: Ontworpen om te voldoen aan hoge energie-efficiëntienormen, stelt deze ketel u in staat om te besparen op energiekosten, omdat hij energie optimaal gebruikt voor het genereren van warmte en warm water.
  • NOx-klasse 6: Met een NOx-emissieniveau van minder dan 60 mg/kWh is deze ketel milieuvriendelijk en voldoet hij aan de huidige emissienormen, wat de ecologische impact vermindert.
  • Compact en licht ontwerp: Met een afmeting van 750 mm hoog, 450 mm breed en 270 mm diep is de HR 28/24 ketel compact genoeg om in kleine ruimtes, zoals technische kasten, te worden geïnstalleerd zonder in te boeten op prestaties. Bovendien, met een gewicht van 36 kg, is hij gemakkelijk te hanteren tijdens de installatie.

Technische details:

  • Vermogen voor verwarming: 7,90 - 23,20 kW
  • Vermogen voor warm tapwater (DHW): 7,90 - 31,70 kW
  • DHW-debiet bij 25°C: 15 l/min
  • DHW-debiet bij 35°C: 11,2 l/min
  • NOx-klasse: 6 (NOx-niveau < 60 mg/kWh)
  • Maximale temperatuur: 90°C
  • Maximale waterdruk: 5 bar
  • Afmetingen: 750 mm (hoog), 450 mm (breed), 270 mm (diep)
  • Gewicht: 36 kg
  • Veiligheidsklasse: IP44

Comfort en efficiëntie in één systeem:

De Intergas Kombi Kompakt HR 28/24 is een ketel die is ontworpen om zowel comfort als efficiëntie te bieden. Zijn vermogen om grote hoeveelheden warm water met een hoog debiet te produceren, maakt het een ideale keuze voor woningen die gelijktijdig warm water op verschillende punten nodig hebben. Bovendien verbetert de aluminium dubbelwandige warmtewisselaar niet alleen de warmteoverdracht, maar vermindert ook de responstijd, waardoor er onmiddellijk warm water beschikbaar is wanneer dat nodig is.

Dankzij het compacte ontwerp kan deze ketel op een breed scala aan locaties worden geïnstalleerd, wat hem ideaal maakt voor woningen met beperkte ruimte. Zijn stille en efficiënte werking maakt hem perfect voor elk type woning.

Technische kenmerken
Fabrikant
INTERGAS
Referentie
047868
SKU
CCIFD5A3D9F
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi