Verticaal elektrisch reservoir Thermor DELTA 100 liter met referentie 861251 van het merk THERMOR
Verticaal elektrisch reservoir Thermor DELTA 100 liter met referentie 861251 van het merk THERMOR
THERMOR

Verticaal elektrisch reservoir Thermor DELTA 100 liter

REF
861251
(0)
+114
137.50 €
137,50 €
333,96 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De verticale elektrische boiler Thermor Delta van 100 liter is ideaal voor huishoudelijk gebruik, en biedt efficiëntie en betrouwbaarheid. Met energielabel C en een vermogen van 1,5 kW, zorgt het voor continue warm water.
  • Capaciteit van 100 liter.
  • Energielabel C.
  • Verticale installatie met temperatuurgeheugen.
Koop nu en ontvang het tussen 23 en 24 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Verticaal elektrisch reservoir Thermor DELTA 100 liter

De verticale elektrische boiler Thermor Delta 100 liter, referentie 861251, is een efficiënte en betrouwbare oplossing voor de productie van warm tapwater (ACS) in huishoudelijke omgevingen. Ontworpen om een constante toevoer van warm water te bieden, maakt de capaciteit van 100 liter het de perfecte keuze voor kleine tot middelgrote huishoudens.

Deze boiler is ontworpen met een aangegeven laadprofiel L, wat betekent dat hij zonder problemen kan voldoen aan de dagelijkse warmwaterbehoeften van een gezin. Met zijn installatie in verticale oriëntatie is hij ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een compacte oplossing die gemakkelijk in kleine ruimtes kan worden geïntegreerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van zijn elegante en minimalistische ontwerp.

Energie-efficiëntie:

De Thermor Delta heeft een energie-efficiëntieklasse C, in overeenstemming met de ErP-regelgeving (Energie-efficiëntierichtlijn). Hoewel hij gericht is op het bieden van een economische oplossing, is zijn elektriciteitsverbruik geoptimaliseerd om de impact op de energierekening van het huishouden te minimaliseren. Met een vermogen van 1,5 kW is deze boiler in staat om het water tot 50°C in 242 minuten te verwarmen, wat zorgt voor een constante en adequate toevoer van warm water voor de dagelijkse behoeften van een typisch huishouden.

Belangrijke technische kenmerken:

  • Afmetingen: Met compacte afmetingen van 1019 mm hoog, 433 mm breed en 451 mm diep past de Thermor Delta gemakkelijk in elke woonruimte zonder een overmatige installatieoppervlakte te vereisen. Bovendien maakt het gewicht van 24,2 kg het gemakkelijk om te hanteren tijdens de installatie, waarbij een balans wordt behouden tussen robuustheid en lichtheid.
  • Aansluiting en spanning: Deze boiler werkt op een nominale spanning van 230 V en 50 Hz, in overeenstemming met de meest voorkomende elektrische normen in huishoudens. De aansluiting van 1/2" zorgt voor compatibiliteit met de meeste huishoudelijke installaties.
  • Temperatuurgeheugen: Het model bevat een handige functie voor temperatuurgeheugen, waarmee de boiler de eerder ingestelde temperatuurinstellingen kan onthouden, wat meer comfort en efficiëntie voor de gebruiker biedt.

Capaciteit en werking:

Het model Delta 100 liter is ontworpen om warm water te bieden via een accumulatiesysteem, wat betekent dat het water wordt verwarmd en opgeslagen in de tank, klaar voor gebruik op het moment dat het nodig is. Met een geoptimaliseerd elektriciteitsverbruik is deze boiler gericht op het waarborgen van comfort in huis zonder overmatig energieverbruik te genereren.

Ondanks zijn hoge capaciteit van 100 liter is de Thermor Delta ontworpen om gemakkelijk te onderhouden. De kwaliteit van de gebruikte materialen zorgt voor een aanzienlijke duurzaamheid, en de garantie van de fabrikant dekt 2 jaar, wat gebruikers gemoedsrust biedt over hun investering.

Huishoudelijke toepassing:

Deze elektrische boiler is specifiek ontworpen voor huishoudelijke toepassingen, en biedt een veilige en efficiënte oplossing voor het verwarmen van water in woningen. Met een elektrische energiebron en een accumulatiesysteem voor de productie van ACS, zorgt hij ervoor dat er altijd warm water beschikbaar is voor douches, baden of andere behoeften.

Samenvatting:

De Thermor Delta 100 liter is een betrouwbare verticale elektrische boiler, ontworpen om te voldoen aan de dagelijkse warmwaterbehoeften in middelgrote huishoudens. Met een elektrisch vermogen van 1,5 kW en een energie-efficiëntieklasse C, garandeert hij een balans tussen efficiëntie en prestaties. Zijn verticale installatie en compacte ontwerp maken het een uitstekende keuze voor degenen die de ruimte in hun huis willen maximaliseren. Bovendien maken de functie voor temperatuurgeheugen en het lage elektriciteitsverbruik het gebruiksvriendelijk en energiezuinig.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
861251
SKU
ATL5BCA975B
Energie-efficiëntieklasse
C
Capaciteit
100 l
Assemblage
Verticaal
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi