Horizontale elektrische boiler Baxi H510 Serie 5 100 liter met referentie 7216220 van het merk BAXI
Horizontale elektrische boiler Baxi H510 Serie 5 100 liter met referentie 7216220 van het merk BAXI
BAXI

Horizontale elektrische boiler Baxi H510 Serie 5 100 liter

REF
7216220
(0)
+244
295.00 €
295,00 €
582,01 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De horizontale elektrische boiler Baxi H510 Serie 5 van 100 liter biedt hoge efficiëntie en duurzaamheid met "Ohmic" bescherming en CFC-vrije polyurethaan isolatie. Ideaal voor de productie van warm water in huishoudens.
  • Capaciteit van 100 liter
  • "Ohmic" bescherming voor meer duurzaamheid
  • CFC-vrije polyurethaan isolatie
Koop nu en ontvang het tussen 23 en 24 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Horizontale elektrische boiler Baxi H510 Serie 5 100 liter

De horizontale elektrische boiler Baxi H510 Serie 5 van 100 liter is een uitstekende keuze voor de productie van Warm Water voor Huishoudelijk Gebruik (WWH) in huis, waarbij geavanceerde technologie wordt gecombineerd met een robuust en efficiënt ontwerp. Gemaakt door Baxi, een bedrijf dat bekend staat om zijn innovatie in klimaatoplossingen, is dit model ontworpen om duurzaamheid en efficiëntie te bieden, alles in een aantrekkelijk en functioneel formaat dat zich aan elke ruimte aanpast.

Uitgelichte kenmerken:

Deze elektrische boiler uit de Serie 5 heeft een capaciteit van 100 liter, perfect om te voldoen aan de warmwaterbehoeften van een gemiddeld gezin. Bovendien maken het vraagprofiel L en de energie-efficiëntieklasse C het een evenwichtige keuze tussen prestaties en energiebesparing.

  1. Gemaakt van geëmailleerd staal: De behuizing van de boiler is gemaakt van geëmailleerd staal, wat zorgt voor een hoge weerstand tegen corrosie en een grotere duurzaamheid tegen dagelijkse slijtage. Deze eigenschap zorgt ervoor dat het apparaat zijn functionaliteit gedurende vele jaren behoudt, waardoor de noodzaak voor frequente vervangingen wordt verminderd.

  2. Systeem "Ohmic Protection": Een van de belangrijkste innovaties van dit model is het "Ohmic Protection"-systeem, dat de efficiëntie van de magnesiumanode verbetert, die verantwoordelijk is voor de bescherming van de binnenkant van de boiler tegen corrosie. Dit verlengt de levensduur van het apparaat en verbetert de prestaties, waardoor een constante levering van warm water zonder onderbrekingen wordt gegarandeerd.

  3. Polyurethaan isolatie: Om de energie-efficiëntie te verhogen, is de Baxi H510 geïsoleerd met polyurethaan dat vrij is van chloorfluorkoolwaterstoffen (CFC) en hydrofluorkoolwaterstoffen (HCFC). Dit materiaal minimaliseert niet alleen het warmteverlies, waardoor het water langer warm blijft, maar vermindert ook de ecologische impact, wat bijdraagt aan een duurzamer milieu.

  4. Veiligheidsklep: Het apparaat is uitgerust met een veiligheidsklep die is ingesteld op 9 bar, die de boiler beschermt tegen mogelijke overdruk, waardoor een veilige werking te allen tijde wordt gegarandeerd. Dit is vooral belangrijk in situaties met drukschommelingen in het watersysteem.

Voordelen van de horizontale installatie:

De Baxi H510 Serie 5 is specifiek ontworpen voor horizontale installaties, wat het een ideale keuze maakt voor huizen met ruimtebeperkingen of voor degenen die een discrete installatie verkiezen. Dit formaat maakt montage op hoge plaatsen mogelijk, waardoor het gebruik van de ruimte wordt geoptimaliseerd zonder concessies te doen aan de capaciteit of functionaliteit.

Efficiëntie en duurzaamheid:

Baxi geeft niet alleen om energie-efficiëntie, maar ook om de ecologische impact van zijn producten. Dit model bevat een polyurethaan isolatie zonder vervuilende gassen zoals CFC of HCFC, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het milieu. Bovendien verbetert het ontwerp van de roestvrijstalen diffuser de stratificatie van het water, wat een hogere productie van WWH mogelijk maakt zonder de energieconsumptie te verhogen.

Technische gegevens:

  • Capaciteit: 100 liter, ideaal om te voldoen aan de dagelijkse warmwaterbehoeften van een gemiddeld huishouden.
  • Vermogen: De boiler heeft een vermogen van 1.500 W, wat zorgt voor een snelle en efficiënte verwarming van het water.
  • Energie-efficiëntie: Klasse C in energie-efficiëntie, met een vraagprofiel van type L, wat het een economische keuze maakt voor dagelijks gebruik.
  • Peso: Het netto gewicht is ongeveer 21,4 kg, wat de installatie en hantering vergemakkelijkt.
  • Afmetingen: 1019 mm hoog, 433 mm breed en 395 mm diep, wat een veelzijdige installatie in verschillende soorten ruimtes mogelijk maakt.
  • Aansluitingen: Het apparaat heeft standaard aansluitingen van 1/2", wat de integratie in het waternet van elk huishouden vergemakkelijkt.

Duurzaamheid en veiligheid gegarandeerd:

De Baxi H510 Serie 5 is ontworpen met het oog op veiligheid en duurzaamheid. De verwarmingsweerstand is beschermd door een regelthermostaat die het mogelijk maakt om de watertemperatuur nauwkeurig en veilig in te stellen. Bovendien is het uitgerust met een externe thermometer, wat het monitoren van de werking van het apparaat op elk moment vergemakkelijkt.

Voordelen van het apparaat:

  • Hoogwaardig geëmailleerd staal: Biedt een grotere weerstand tegen corrosie, wat zorgt voor een lange levensduur van het product.
  • Systeem "Ohmic Protection": Verhoogt de levensduur van de magnesiumanode, waardoor de bescherming tegen corrosie verbetert.
  • Polyurethaan isolatie zonder CFC of HCFC: Vermindert de ecologische impact en verbetert de energie-efficiëntie.
  • Horizontale installatie: Ideaal voor huizen met ruimtebeperkingen.
  • Veiligheidsklep: Beschermt het apparaat tegen overdruk, wat een veilige werking in elke situatie garandeert.
Technische kenmerken
Fabrikant
BAXI
Referentie
7216220
SKU
CROE19DD9E7
Object
Elektrische boiler
Diameter
433 mm
Energie-efficiëntieklasse
C
Consumentenprofiel
L
Capaciteit
100 l
Nominaal vermogen
1500 W
Assemblage
Horizontaal
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi