Verticaal/horizontaal elektrisch toestel Thermor SLIM CERAMICS 80 liter met referentie 251083 van het merk THERMOR
Verticaal/horizontaal elektrisch toestel Thermor SLIM CERAMICS 80 liter met referentie 251083 van het merk THERMOR
THERMOR

Verticaal/horizontaal elektrisch toestel Thermor SLIM CERAMICS 80 liter

REF
251083
(0)
+244
295.00 €
295,00 €
562,65 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De elektrische boiler Thermor Slim Ceramics van 80 liter, ontworpen voor verticale of horizontale installatie, biedt een efficiënte prestatie en duurzaamheid met keramische weerstand. Vermogen van 2100 W en energieklasse C voor een economische gebruik.
  • Capaciteit van 80 liter.
  • Energieklasse C.
  • Verticale of horizontale installatie.
Koop nu en ontvang het tussen 23 en 24 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Verticaal/horizontaal elektrisch toestel Thermor SLIM CERAMICS 80 liter

De verticaal/horizontaal elektrische Thermor Slim Ceramics boiler van 80 liter, referentie 251083, is een uitstekende keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar een efficiënt systeem voor warm tapwater (ACS) in beperkte ruimtes. Deze boiler combineert zijn slanke ontwerp met de technologie van keramische verwarmingselementen, wat een compact en veelzijdig apparaat oplevert dat zowel verticaal als horizontaal kan worden geïnstalleerd, waardoor het een flexibele oplossing is voor verschillende installatiebehoeften.

Energie-efficiëntie:

De Thermor Slim Ceramics van 80 liter heeft een energieklasse C, wat zorgt voor een efficiënt elektriciteitsverbruik. Het ontwerp voldoet aan de ERP-normen, wat garandeert dat de boiler het energieverbruik tijdens het gebruik optimaliseert, terwijl het water op 65°C wordt gehouden met een verbruik van slechts 1,41 kWh in 24 uur. Dit maakt het een kosteneffectieve en economische keuze voor huishoudens die hun energieverbruik willen verlagen zonder in te boeten op het comfort van altijd warm water.

Vermogen en prestaties:

Met een vermogen van 2100 W biedt deze boiler snelle en effectieve verwarming voor zijn capaciteit van 80 liter. De opwarmtijd om het water op 65°C te krijgen is 2 uur en 48 minuten, wat zorgt voor een constante levering van warm water om te voldoen aan de behoeften van een gezin of voor gelijktijdig gebruik in huis, zoals in badkamers, douches en keukens.

Het L-laadprofiel maakt deze boiler geschikt voor middelgrote huishoudens, waar een grotere capaciteit van warm water voor meerdere gelijktijdige toepassingen vereist is. Deze capaciteit garandeert dat er voldoende warm water beschikbaar is om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van een gezin.

Compact ontwerp en veelzijdigheid:

Een van de belangrijkste voordelen van de Thermor Slim Ceramics 80 liter is het compacte ontwerp. Met een hoogte van 1224 mm en een breedte van 380 mm past dit model gemakkelijk in kleine ruimtes, waardoor het een ideale keuze is voor badkamers, keukens of bijkeukens met beperkte ruimte. Het relatief lichte gewicht van 25 kg vergemakkelijkt de installatie en het hanteren, en de mogelijkheid om zowel verticaal als horizontaal te installeren, stelt het in staat zich aan te passen aan verschillende ruimteconfiguraties.

De 1/2" aansluitingen zijn standaard, wat zorgt voor een gemakkelijke integratie met de meest voorkomende loodgietersinstallaties, waardoor complicaties tijdens de installatie worden verminderd.

Keramisch verwarmingselement:

Dit model is uitgerust met een keramisch verwarmingselement, wat zorgt voor een grotere duurzaamheid en weerstand tegen corrosie, vooral in gebieden met hard water. Het keramische verwarmingselement helpt de opbouw van kalkaanslag te voorkomen, wat de efficiëntie van het apparaat in de loop van de tijd verbetert en de levensduur verlengt, wat zorgt voor een optimale werking gedurende vele jaren.

Belangrijke technische kenmerken:

  • Capaciteit: 80 liter, ideaal voor middelgrote huishoudens of met hogere warmwaterbehoeften.
  • Vermogen: 2100 W voor efficiënte en snelle verwarming.
  • Onderhoudsverbruik: Slechts 1,41 kWh/24 h om het water op 65°C te houden.
  • Opwarmtijd: 2 u 48 min om 65°C te bereiken.
  • Gewicht: 25 kg, wat de installatie vergemakkelijkt.
  • Afmetingen:
    • Hoogte van 1224 mm.
    • Breedte van 380 mm.
    • Diepte van 700 mm.
  • Keramisch verwarmingselement: Biedt meer duurzaamheid en weerstand tegen kalkaanslag, wat zorgt voor constante prestaties.

Toepassingen en veelzijdigheid:

De Thermor Slim Ceramics van 80 liter is ideaal voor huishoudens die een flexibele en compacte oplossing voor warmwaterproductie nodig hebben. Het ontwerp maakt het mogelijk om het in verticale of horizontale positie te installeren, waardoor het een veelzijdige optie is voor degenen met ruimtebeperkingen. Het keramische verwarmingselement is vooral voordelig in gebieden met hard water, omdat het helpt de levensduur van het apparaat te verlengen en zorgt voor continue en efficiënte prestaties.

Deze boiler is geschikt voor middelgrote huishoudens of met een hoger warmwaterverbruik, aangezien de capaciteit van 80 liter voldoende is om te voldoen aan de dagelijkse warmwaterbehoeften op verschillende gebruikspunten.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
251083
SKU
ATL45E3675F
Energie-efficiëntieklasse
C
Capaciteit
80 l
Assemblage
Verticaal en horizontaal
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi