Verticale elektrische boiler Thermor CONCEPT 150 liter met referentie 271115 van het merk THERMOR
Verticale elektrische boiler Thermor CONCEPT 150 liter met referentie 271115 van het merk THERMOR
Verticale elektrische boiler Thermor CONCEPT 150 liter met referentie 271115 van het merk THERMOR
Verticale elektrische boiler Thermor CONCEPT 150 liter met referentie 271115 van het merk THERMOR
THERMOR

Verticale elektrische boiler Thermor CONCEPT 150 liter

REF
271115
(0)
+262
316.00 €
316,00 €
816,75 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De verticale elektrische boiler Thermor Concept van 150 liter is ideaal voor huishoudens met een vraag naar warm water. Met een vermogen van 2200 W en energieklasse C biedt het optimale efficiëntie en prestaties.
  • Capaciteit van 150 liter.
  • Energieklasse C.
  • Opwarmtijd van 4 u 15 min.
Koop nu en ontvang het tussen 23 en 24 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Verticale elektrische boiler Thermor CONCEPT 150 liter

De verticale elektrische boiler Thermor Concept van 150 liter, referentie 271115, is een betrouwbare en efficiënte optie voor de productie van warm tapwater (ACS) in middelgrote huishoudens. Met een capaciteit van 150 liter en een verticale vormgeving biedt dit model een duurzame en efficiënte oplossing om te voldoen aan de dagelijkse warmwaterbehoeften van een gezin.

Energie-efficiëntie:

De Thermor Concept heeft een energieklasse C, wat zorgt voor een geoptimaliseerd energieverbruik zonder in te boeten op prestaties. Deze efficiëntie blijkt uit zijn vermogen om water warm te houden op 65°C met een verbruik van slechts 1,65 kWh, wat helpt om de energiekosten op lange termijn te verlagen. Ondanks de capaciteit van 150 liter is deze boiler ontworpen om zo efficiënt mogelijk te zijn qua energieverbruik, waardoor het een economische en milieuvriendelijke optie is.

Prestaties en capaciteit:

Dit model heeft een vermogen van 2200 W, waardoor het water snel en efficiënt kan worden verwarmd. De opwarmtijd om het water naar de maximale temperatuur van 65°C te brengen is 4 uur en 15 minuten, wat ervoor zorgt dat het water klaar is voor gebruik tijdens piekmomenten. Het belastingprofiel M maakt het geschikt om te voldoen aan de behoeften van een gemiddeld gezin, met voldoende warm water voor douches, baden en andere gelijktijdige toepassingen.

Installatie en ontwerp:

De Thermor Concept is ontworpen voor verticale installatie, wat het een ideale optie maakt voor degenen die ruimte willen besparen. Met afmetingen van 1190 mm hoog, 513 mm breed en 1050 mm diep is deze boiler compact en eenvoudig te installeren op verschillende locaties, zoals wasruimtes, garages of technische kasten. Bovendien zorgt het gewicht van 34 kg ervoor dat het licht genoeg is voor eenvoudige installatie, maar robuust genoeg voor duurzaamheid en stabiliteit.

De 3/4" aansluitingen zorgen voor een standaard installatie die compatibel is met de meeste loodgietersystemen, wat het montage- en onderhoudsproces vergemakkelijkt.

Belangrijkste kenmerken:

  • Spanning en vermogen: Werkt op een spanning van 230 V en heeft een vermogen van 2200 W, wat zorgt voor optimale prestaties qua verwarming en energieverbruik.
  • Onderhoudsverbruik: Het water op 65°C houden vereist slechts 1,65 kWh, wat het een efficiënte apparatuur maakt voor dagelijks gebruik.
  • Opwarmtijd: In 4 uur en 15 minuten verwarmt de boiler het water tot de maximale temperatuur, ideaal voor momenten van hoge vraag.
  • Afmetingen en gewicht: Met een gewicht van 34 kg en compacte afmetingen is deze boiler eenvoudig te installeren in elke ruimte waar verticale installatie mogelijk is.

Duurzaamheid en comfort:

De Thermor Concept is ontworpen om constant en betrouwbaar warm water te leveren, dankzij zijn vermogen om water efficiënt te verwarmen en op te slaan. Het ontwerp is geoptimaliseerd voor een lange levensduur, en de capaciteit van 150 liter zorgt ervoor dat er altijd voldoende warm water beschikbaar is om te voldoen aan de behoeften van het huishouden, zelfs tijdens de drukste momenten.

Samenvatting:

De verticale elektrische boiler Thermor Concept van 150 liter is een perfecte oplossing voor huishoudens die een betrouwbare bron van warm tapwater nodig hebben. Zijn vermogen van 2200 W, samen met de energieklasse C, biedt een optimale balans tussen prestaties en energiebesparing. Met een opwarmtijd van 4 uur en 15 minuten en een verlaagd verbruik is dit model ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een efficiënte en duurzame oplossing.

Het compacte verticale ontwerp, de eenvoudige installatie en de standaard 3/4" aansluitingen maken het een veelzijdige en praktische optie voor elk type woning, terwijl de capaciteit van 150 liter ervoor zorgt dat er altijd voldoende warm water beschikbaar is voor het hele gezin.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
271115
SKU
ATLFD362313
Energie-efficiëntieklasse
C
Capaciteit
150 l
Assemblage
Verticaal
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi